Ideš na Auction Search i odabereš developement pa contracts i gold za zlatne ugovore. Poreda ti ih po vremenu isteka aukcije pa je potrebno malo strpljenja i sreće da pronađeš najjeftinije.
O managerima. Oni zlatni manageri koji svijetle imaju contract bonus. Imaš i one obične koji daju team speak bonus. Pazi da se ne zezneš. Znači, kad daješ ugovor igraču, on dobije vrijednost sa kartice + % toga koji ti daju manageri u klubu. Maksimalno je moguće dobiti 50%+ ugovora. Zlatni manager ti daje 3%, srebrni 2%, a brončani 1% više. Ne možeš imati duplikat managera. Ja ih imam oko dvadesetak sve skupa, a tu negdje će trebat i tebi. Znači ako iskoristim onaj najbolji ugovor sa 28 utakmica, igrač mi dobije 28 + 50% tj. 14 dodatnih, što onda iznosi 42. Te ugovore je uvijek moguće nabaviti za ispod 1000 coinsa tak da se definitivno isplati.
Sad je samo pitanje koliko sreće i sredstava imaš da što prije nabiješ tih 50%. Osobno sam uspio nabaviti dosta tih managera sa contract bonusom za smiješno niske cifre, par ispod 1000 coinsa, par ispod 500, a neke čak i za 150.