FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.002.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
FIFA 12
Zbog Radeonke je to. Uključi one Ati opcije u settingsima, isprobaj razne verzije drivera i tak. Nema univerzalno rješenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

istina da je fifa sve bolja i bolja.

meni je fifa 12 prebrza,jel tako da je igra prebrza,dodavanja pasevi ma sve kompletna.

pes je dosta sporiji,dodas loptu u prostor ono kao da nije ni sutnuo,tek kad bas akciju slozis kak treba onda kao da se ubrza(za pes govorim ovo).

ali fifa brate turbo GT :))

~^iGoR~
16 godina
igor1311 kaže...

istina da je fifa sve bolja i bolja.

meni je fifa 12 prebrza,jel tako da je igra prebrza,dodavanja pasevi ma sve kompletna.

pes je dosta sporiji,dodas loptu u prostor ono kao da nije ni sutnuo,tek kad bas akciju slozis kak treba onda kao da se ubrza(za pes govorim ovo).

ali fifa brate turbo GT :))

fifa brza od pesa?

Pa igraci u pesu kao da su na speedu.

Ko muhe trče po ekranu.

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina

Nemojte ni počinjati.

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

evo moj gol od malo prije :))

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/114861111

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi  dodajte me na Orginu

Zovem se "3MaldiniCapitano"

Pa da napracvimo Jedan Hrvatski klub!!??
Sto kazete? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pogledaj moj post od stranice prije.

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

i jeste napravili klub? ako jeste dodaj me na orgin

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ljudi imam pitanje,jel meni dovoljan samo CD-key original da imam original igricu ak me razumijete,jedan prijatelj je kupio sebi igru al eto njemu ne moze zbog kompa ili cega vec,a posto je pitanje kad cemo se vidjeti poslao mi je CD-key pa me zanima jel ja mogu sebi skinut igricu ovako s neta i onda prilikom instalacije upisat taj CD-key i ocu onda moci igrati online i sve??

Znam da tako funkcionira npr. COD2 al nezz kako je s Fifom

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 22:59 (Pezer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Upišeš CD Key u Origin i skineš igru i imaš original. Jedino neznam jel se može tak ak je CD Key već iskorišten.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pezer kaže...

Ljudi imam pitanje,jel meni dovoljan samo CD-key original da imam original igricu ak me razumijete,jedan prijatelj je kupio sebi igru al eto njemu ne moze zbog kompa ili cega vec,a posto je pitanje kad cemo se vidjeti poslao mi je CD-key pa me zanima jel ja mogu sebi skinut igricu ovako s neta i onda prilikom instalacije upisat taj CD-key i ocu onda moci igrati online i sve??

Znam da tako funkcionira npr. COD2 al nezz kako je s Fifom

ako ti je frend već aktivirao taj key na svoj Origin account,onda ćeš ga morati pitati podatke tog accounta (username i password) i logirati se da igraš. A ako niej aktivirao ništa,onda napravi novi Origina account i aktiviraj igru na njega i skini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 23:09 (antimadridista).
15 godina
FIFA 12

Aha,ok hvala na odgovorima...

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Sorry na DP,al cek mozel li mi netko objasniti kako da sad kad sam instalirao Origin skinem Fifu uz pomoc ovog CD-keya,registrirao sam se al svagdje me ''baca'' da ju kupim,a nigdje nema kao download pa da unesem CD-Key ili kako vec

skuzio sam sve :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 2:38 (Pezer).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
stigao roster update sa svim transferima iz zimskog prijelaznog roka: http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-roster-update-available-now/
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
antimadridista kaže...
stigao roster update sa svim transferima iz zimskog prijelaznog roka: http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-roster-update-available-now/

E ak tu nisu Torresa spustili na jedno 80, ništa onda ne valja.... {#}

EDIT: evo pogledao sam i ostao vrlo razočaran... Torres je 84 tak da ajd, jesu ga smanjili. Ali što se Barce tiče, onaj Tello... Njemu su brzinu sa 89 smanjili na 78. WTF?? Lik je izuzetno brz, a oni ga tako smanje. Koliko sam vidio, većini su smanjili brzinu. Ne samo Barceloni, već i ostalim klubovima.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 9:22 (crystal6).
16 godina
FIFA 12

Da čudni su malo s tim brzinama nekih igrača.

Gledao malo j.zanetti ima brzinu 65, a forlan i pazzini  75 odnosno 78. A u stvarnosti je zanetti brži od obojice. Ima dosta igrača koje su napravili sporije nego bi trebali biti, a neke pak prebrze.

EDIT: ok je sad zanetti, s ovim updateom su ga pojačali u brzini :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 10:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...

E ak tu nisu Torresa spustili na jedno 80, ništa onda ne valja.... {#}

EDIT: evo pogledao sam i ostao vrlo razočaran... Torres je 84 tak da ajd, jesu ga smanjili. Ali što se Barce tiče, onaj Tello... Njemu su brzinu sa 89 smanjili na 78. WTF?? Lik je izuzetno brz, a oni ga tako smanje. Koliko sam vidio, većini su smanjili brzinu. Ne samo Barceloni, već i ostalim klubovima.

koja debilana, Tellu prije stave brzinu 89 još kad je bio igrač koji se nije dokazao i kad nije odigrao niti jednu utakmicu za prvu momčad,a sad mu spuste na 78 kad se dokazao kao jako dobar mladi igrač,i možda najbrži igrač u Barcinom sastavu. Nema logike nikakve.

Eto,to me baš razočaralo jer sam htio početi Career Mode sa Barcom nakon ovog roster update-a,ali mislio sam igrati većinom sa mladim igračima (Tello,Cuenca,Fontas,Bartra) kad vidim svima smanjili ocjene a oni se svi u stvarnosti pokazali kao veliki potencijali za budućnost Barcelone.

Vjerojatno su tako napravili i drugim klubovima,nisam gledao,ali nema logike nikakve za ovo što sam vidio dosad.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Super su transferi. Ja sam zadovoljan. Meni bi opet bilo glupo da neki mladi igrači koji tek dolaze imaju ocjenu preko 80, pa nisu svi toliko dobri. To je ne moguće. A i 78 overall je također super ocjena. S takvim igračem možeš super igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Super su transferi. Ja sam zadovoljan. Meni bi opet bilo glupo da neki mladi igrači koji tek dolaze imaju ocjenu preko 80, pa nisu svi toliko dobri. To je ne moguće. A i 78 overall je također super ocjena. S takvim igračem možeš super igrat.

ma ne pričamo o overall ocjeni trenutno,nego o brzini. Eto u ovom slučaju da je brzina ostala ista bilo bi normalno,ali čemu spuštanje? nema nikakvog objašnjenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:29 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

A onda moj bad, ja sam mislio da misliš na overall ocjenu. To nije dobro što su dirali brzinu.

Baš sam ga gledao kak igra brz je ko munja. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:30 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
koja debilana, Tellu prije stave brzinu 89 još kad je bio igrač koji se nije dokazao i kad nije odigrao niti jednu utakmicu za prvu momčad,a sad mu spuste na 78 kad se dokazao kao jako dobar mladi igrač,i možda najbrži igrač u Barcinom sastavu. Nema logike nikakve.

Eto,to me baš razočaralo jer sam htio početi Career Mode sa Barcom nakon ovog roster update-a,ali mislio sam igrati većinom sa mladim igračima (Tello,Cuenca,Fontas,Bartra) kad vidim svima smanjili ocjene a oni se svi u stvarnosti pokazali kao veliki potencijali za budućnost Barcelone.

Vjerojatno su tako napravili i drugim klubovima,nisam gledao,ali nema logike nikakve za ovo što sam vidio dosad.

Nikad Fifa nije dobro ocjenivala naspram PES-a koji mi je u tom segmentu bolji. Makar je u PES-u brz igrač uvijek i dobar što isto nije dobro. No i dalje mi je što se tiče ocjena PES bolji.

13 godina
neaktivan
Re: Fifa 12
alfa gta kaže...

fifa se nemoze usporedit s pes

u kolicini nebuloza i nelogicnosti, plus osecaju da igras fliper a ne fudbal, da, FIFA u tim segmentima ni ne prilazi PESu..

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
16 godina
FIFA 12

Još prije sam gledao neke igrače i vidim da su smanjili brzinu Kake na 75. A vidim da drogba i higuain imaju oko 75, sad neznam kolko su prije imali ali mislim da je drogba imao više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa Drogba ni nije baš brz 75 je taman.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Realno. Drogba je centarfor, ja ne znam kad je on istrcao ne znam kakvu kontru, uostalom, nije mu to posao...

WHOAREYA?WHOAREYA?WHOAREYA?

1 0 hvala 0
15 godina

Drogbi treba samo acceleration biti malo veci tako da on u ona prva tri-cetiri koraka ostavi stopera,a ne top speed(nezz koliki mu je acc nego to govorim sta bi trebalo za brzinu..)

13 godina
neaktivan
FIFA 12

bogami smo dobra ekipa. kad se ne zajebavamo doduse :)

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Da da, dvije pobjede za redom. Sad je nebo granica :D.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Da da, dvije pobjede za redom. Sad je nebo granica :D.

. Dve za redom? To ste jedino mogli bez mene :D
14 godina
FIFA 12
Nego kako drugačije :P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice