Tko ti kriv kad na ovako lejm način pokušavaš boostati svog igrača..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dal je moguce da pricam sa igracem (protivnokom) u ultimate teamu dok igramo utakmicu?
di najjeftinije nabavit key?
kako funkcionira kupoprodaja igraca u ultimate team?
di najjeftinije nabavit key?
kako funkcionira kupoprodaja igraca u ultimate team?
ja sam juce kupio na gamecard.mobi i odmah sam dobio cd key na e-mail a ja igram UT i mogu to reci da je extra snadji se za kljuc i odmah pocinji!!
Ma nije na ovakav način dream, u tom i je stvar...
Nego kad sam vidio ovo zazelio sam se i poceo sam na normalan nacin dobivat akomplišmentse, jer kad mi je kuky rekao nisam uspio sve, danas sam 4 sata igrao...
dal je moguce da pricam sa igracem (protivnokom) u ultimate teamu dok igramo utakmicu?
Da ako obadvojica imate mikrofon.
Da ako obadvojica imate mikrofon.
Na koji način?
Pa u igri se pojavi ikona, slično kao za pojačavanje zvuka i sam pričaš. Ja imam samo slušalice bez mikrofona, ali svejedno mogu čut šta protivnik govori, iako ja njemu ne mogu odgovoriti jer nemam mikrofon.
Možeš i preko teamspeaka
cujte sada ovako, ako ce iko imati razuma i strpljenja da cita ovo: ovo NIJE cheating, znate zasto? zato sto je sam developer dozvolio tu opciju unutar samog koda igre. cheat je messing up with game code. ovako, offline uspesi se racunaju online. ovo je, jos jednom ponavljam, samo metod kojim od invalida pravis normalnog igraca. a za one koji misle da je to lejm, nabijte online 100+ virtual pro utakmica poput moje malenkosti i NEMOJTE da izgubite zivce. dalje, igrajte samo pro ranked meceve sa potpunim bolidima koji nemaju pojam o tome kako se igra timski fudbal i koje od cele stvari prave cirkus, pa onda pricajte, uz duzno postovanje.
dalje, ja rekoh da je nemoguce ovako nabiti ocene na super igraca, vec na nesto malo iznad proseka, sto u praksi ne mora da znaci NISTA ako si bolid za fudbal generalno i ne razumes samu igru u biti. sto ce reci, ako ja imam pocetnog igraca sa ovrl ocenom npr 64 sta meni vredi sto ja "vidim" dobar pas, imam dobru ideju za akciju, ako taj pas ne mogu da istrcim, ne mogu da se otvorim, ne mogu da izrotiram, ne mogu da posaljem iole upotrebljiv centarsut (dakle, NE david Beckham centarsut, vec iole smislen)? ovo je bukvalno sema koja ti posao od 4 nedelje skracuje na posao od recimo 3 dana (nema sanse da se sve izvede za sat vremena kako tvrde u tutorialu). sa DRUGE strane, mogu da imam igraca sa ovrl 93 i da i dalje budem operisan od fudbala, sto se moze videti u pro ranked mecevima, pa recimo da na SVAKOM imate po jednog takvog cara.. :D
igrajuci pomenutu kolicinu online utakmica jos mogu slobodno da tvrdim da je procenat igraca koji ovo nisu uradili, DAJBOZE 6 do 8% u citavom modu, sto dovoljno govori za sebe. neki cak menjaju telesne osobine da bi dobili na brzini i agilnosti, meni je to licno retardirano, ne zelim da budem visok 162cm cak ni u video igri :)
mozda najbitniji detalj, ovo ne olaksava posao, samo ga ubrzava. dakle treba da si *EBEN player da bi otvorio sve achievmente, ja npr vecinu defanzivnih stvari ne mogu da postignem ni tutorialom, vec to lagano nabijam igranjem utakmica, a samo za to je potrebna vecnost. ovo nije trainer, prosto receno.
prema tome, iskreno i bez ironije, svaka cast svima, ali dajmo razlikovati cheat i ono sto to sustinski nije.
cujte sada ovako, ako ce iko imati razuma i strpljenja da cita ovo: ovo NIJE cheating, znate zasto? zato sto je sam developer dozvolio tu opciju unutar samog koda igre. cheat je messing up with game code. ovako, offline uspesi se racunaju online. ovo je, jos jednom ponavljam, samo metod kojim od invalida pravis normalnog igraca. a za one koji misle da je to lejm, nabijte online 100+ virtual pro utakmica poput moje malenkosti i NEMOJTE da izgubite zivce. dalje, igrajte samo pro ranked meceve sa potpunim bolidima koji nemaju pojam o tome kako se igra timski fudbal i koje od cele stvari prave cirkus, pa onda pricajte, uz duzno postovanje.
dalje, ja rekoh da je nemoguce ovako nabiti ocene na super igraca, vec na nesto malo iznad proseka, sto u praksi ne mora da znaci NISTA ako si bolid za fudbal generalno i ne razumes samu igru u biti. sto ce reci, ako ja imam pocetnog igraca sa ovrl ocenom npr 64 sta meni vredi sto ja "vidim" dobar pas, imam dobru ideju za akciju, ako taj pas ne mogu da istrcim, ne mogu da se otvorim, ne mogu da izrotiram, ne mogu da posaljem iole upotrebljiv centarsut (dakle, NE david Beckham centarsut, vec iole smislen)? ovo je bukvalno sema koja ti posao od 4 nedelje skracuje na posao od recimo 3 dana (nema sanse da se sve izvede za sat vremena kako tvrde u tutorialu). sa DRUGE strane, mogu da imam igraca sa ovrl 93 i da i dalje budem operisan od fudbala, sto se moze videti u pro ranked mecevima, pa recimo da na SVAKOM imate po jednog takvog cara.. :D
igrajuci pomenutu kolicinu online utakmica jos mogu slobodno da tvrdim da je procenat igraca koji ovo nisu uradili, DAJBOZE 6 do 8% u citavom modu, sto dovoljno govori za sebe. neki cak menjaju telesne osobine da bi dobili na brzini i agilnosti, meni je to licno retardirano, ne zelim da budem visok 162cm cak ni u video igri :)
mozda najbitniji detalj, ovo ne olaksava posao, samo ga ubrzava. dakle treba da si *EBEN player da bi otvorio sve achievmente, ja npr vecinu defanzivnih stvari ne mogu da postignem ni tutorialom, vec to lagano nabijam igranjem utakmica, a samo za to je potrebna vecnost. ovo nije trainer, prosto receno.
prema tome, iskreno i bez ironije, svaka cast svima, ali dajmo razlikovati cheat i ono sto to sustinski nije.
potpis
Ovako, imam problem, jučer sam FIFU normalno igrao i sad, jutros idem uć i kliknem kad ono ništa, kao da nisam stisnuo, jednosavno ne reagira, i ja deinstaliram i ponovo instaliram i radi, al opet kad izadem i kad idem po drugi put uc opet ista stvar, nakon instalacije samo prvi put radi, zna itko rješenje?
Ovako, imam problem, jučer sam FIFU normalno igrao i sad, jutros idem uć i kliknem kad ono ništa, kao da nisam stisnuo, jednosavno ne reagira, i ja deinstaliram i ponovo instaliram i radi, al opet kad izadem i kad idem po drugi put uc opet ista stvar, nakon instalacije samo prvi put radi, zna itko rješenje?
veruj mi da nemam pojma, ali ja sam sve svoje probleme sa instalacijom i pokretanjem FIFA resio tek kad sam odvojio jednu particiju na hard disku od nekih 20 Gb, stavio joj full format i onda instalirao. e, tek tada je radilo sve. *ebeni EA i njegove igre koje u registry zavlace sve i svasta...
Decki dal se i vama nezeli spojiti na EA servere u igri?
kod mene ide ok pokusaj reinstalirati fifu skroz
Jucer mi se nije htjelo spojit, danas je OK.
TI si još daleko došao :D
Meni se uopće ne želi spojiti na servere.
Ljudi ocemo mi koji nismo upali tamo u klub sa dreamom, znaci ja crystal, storm i mozda antimadridista osnovat svoj klub?
i nas jos nekih, evo onaj lex69 ili ko vec se nude pa ono...kaze dream da uskoro pocinje neka sezona
Ma mi cemo ostati na staroj ekipi jer nam je tako najbolje.. Jebiga, ali eto ako ništa drugo vi sve što trebate napraviti je kreirati klub za sebe i nastaviti rokati ;)
Da nekakva sezona počinje kroz 15ak dana..
fifa se nemoze usporedit s pes
fifa se nemoze usporedit s pes
ja znam jedino da PES ove godine nemogu odigrati jedno poluvrijeme bez živciranja i uvijek završi tako da ugasim igru,a u FIFI baš uživam,unatoč problemima s Orginom.
Možda čovik oće reć da se ne može usporedit jer je FIFA puno bolja :D
Evo ja i dStormHBb ćemo osnovat klub al samo kad nam se javi barem jos 2 igrača da za ništa sastavljamo, znači nema nikakvih uvjeta, treba samo imat FIFU i po mogućnosti igrat sta bolje :D
Po mogućnosti imat mikrofon i slusalice :)
Javite se preko PM meni ili njemu :)
Pozdrav,
prijatelj mi je kupio u petak fifu preko neta i instalirao je na komp, kada pokrene fifu igra dosta steka, bilo kakve da stavi opcije low, normal ili high, sa ili bez AA. Zanima da li je tko ima slicni problema i zbog cega bi to moglo biti?
Konf je:
PENTIUM D E5500
3GB RAM
6670 RADEON 1 GB
Unaprijed Hvala na odgovorima :D

Pa nebi rekao da je prestar, konkretno ovaj procesor je izisao u drugoj cetvrtini 2010. godine
http://ark.intel.com/products/42800/Intel-Pentium-Processor-E5500-%282M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB%29
Pa nebi rekao da je prestar, konkretno ovaj procesor je izisao u drugoj cetvrtini 2010. godine
http://ark.intel.com/products/42800/Intel-Pentium-Processor-E5500-%282M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB%29
e onda si krivo bio napisao da je Pentium 4 u pitanju. A neznam,msilim da bi trebalo raditi na low postavkama,jeli skinuo zadnje drivere za grafičku i sve update-e za Windowse?