FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12

Tko ti kriv kad na ovako lejm način pokušavaš boostati svog igrača..

14 godina
neaktivan
FIFA 12

dal je moguce da pricam sa igracem (protivnokom) u ultimate teamu dok igramo utakmicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

di najjeftinije nabavit key?

kako funkcionira kupoprodaja igraca u ultimate team?

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Logigamer kaže...

di najjeftinije nabavit key?

kako funkcionira kupoprodaja igraca u ultimate team?

ja sam juce kupio na gamecard.mobi i odmah sam dobio cd key na e-mail a ja igram UT i mogu to reci da je extra snadji se za kljuc i odmah pocinji!!

14 godina
neaktivan

Ma nije na ovakav način dream, u tom i je stvar...

Nego kad sam vidio ovo zazelio sam se i poceo sam na normalan nacin dobivat akomplišmentse, jer kad mi je kuky rekao nisam uspio sve, danas sam 4 sata igrao...

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 20:47 (rookica19).
14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

dal je moguce da pricam sa igracem (protivnokom) u ultimate teamu dok igramo utakmicu?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Da ako obadvojica imate mikrofon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Da ako obadvojica imate mikrofon.

Na koji način?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa u igri se pojavi ikona, slično kao za pojačavanje zvuka i sam pričaš. Ja imam samo slušalice bez mikrofona, ali svejedno mogu čut šta protivnik govori, iako ja njemu ne mogu odgovoriti jer nemam mikrofon.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 22:33 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Možeš i preko teamspeaka

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 12

cujte sada ovako, ako ce iko imati razuma i strpljenja da cita ovo: ovo NIJE cheating, znate zasto? zato sto je sam developer dozvolio tu opciju unutar samog koda igre. cheat je messing up with game code. ovako, offline uspesi se racunaju online. ovo je, jos jednom ponavljam, samo metod kojim od invalida pravis normalnog igraca. a za one koji misle da je to lejm, nabijte online 100+ virtual pro utakmica poput moje malenkosti i NEMOJTE da izgubite zivce. dalje, igrajte samo pro ranked meceve sa potpunim bolidima koji nemaju pojam o tome kako se igra timski fudbal i koje od cele stvari prave cirkus, pa onda pricajte, uz duzno postovanje.

dalje, ja rekoh da je nemoguce ovako nabiti ocene na super igraca, vec na nesto malo iznad proseka, sto u praksi ne mora da znaci NISTA ako si bolid za fudbal generalno i ne razumes samu igru u biti. sto ce reci, ako ja imam pocetnog igraca sa ovrl ocenom npr 64 sta meni vredi sto ja "vidim" dobar pas, imam dobru ideju za akciju, ako taj pas ne mogu da istrcim, ne mogu da se otvorim, ne mogu da izrotiram, ne mogu da posaljem iole upotrebljiv centarsut (dakle, NE david Beckham centarsut, vec iole smislen)? ovo je bukvalno sema koja ti posao od 4 nedelje skracuje na posao od recimo 3 dana (nema sanse da se sve izvede za sat vremena kako tvrde u tutorialu). sa DRUGE strane, mogu da imam igraca sa ovrl 93 i da i dalje budem operisan od fudbala, sto se moze videti u pro ranked mecevima, pa recimo da na SVAKOM imate po jednog takvog cara.. :D

igrajuci pomenutu kolicinu online utakmica jos mogu slobodno da tvrdim da je procenat igraca koji ovo nisu uradili, DAJBOZE 6 do 8% u citavom modu, sto dovoljno govori za sebe. neki cak menjaju telesne osobine da bi dobili na brzini i agilnosti, meni je to licno retardirano, ne zelim da budem visok 162cm cak ni u video igri :)

mozda najbitniji detalj, ovo ne olaksava posao, samo ga ubrzava. dakle treba da si *EBEN player da bi otvorio sve achievmente, ja npr vecinu defanzivnih stvari ne mogu da postignem ni tutorialom, vec to lagano nabijam igranjem utakmica, a samo za to je potrebna vecnost. ovo nije trainer, prosto receno.

prema tome, iskreno i bez ironije, svaka cast svima, ali dajmo razlikovati cheat i ono sto to sustinski nije.

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 0:33 (lex69).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lex69 kaže...

cujte sada ovako, ako ce iko imati razuma i strpljenja da cita ovo: ovo NIJE cheating, znate zasto? zato sto je sam developer dozvolio tu opciju unutar samog koda igre. cheat je messing up with game code. ovako, offline uspesi se racunaju online. ovo je, jos jednom ponavljam, samo metod kojim od invalida pravis normalnog igraca. a za one koji misle da je to lejm, nabijte online 100+ virtual pro utakmica poput moje malenkosti i NEMOJTE da izgubite zivce. dalje, igrajte samo pro ranked meceve sa potpunim bolidima koji nemaju pojam o tome kako se igra timski fudbal i koje od cele stvari prave cirkus, pa onda pricajte, uz duzno postovanje.

dalje, ja rekoh da je nemoguce ovako nabiti ocene na super igraca, vec na nesto malo iznad proseka, sto u praksi ne mora da znaci NISTA ako si bolid za fudbal generalno i ne razumes samu igru u biti. sto ce reci, ako ja imam pocetnog igraca sa ovrl ocenom npr 64 sta meni vredi sto ja "vidim" dobar pas, imam dobru ideju za akciju, ako taj pas ne mogu da istrcim, ne mogu da se otvorim, ne mogu da izrotiram, ne mogu da posaljem iole upotrebljiv centarsut (dakle, NE david Beckham centarsut, vec iole smislen)? ovo je bukvalno sema koja ti posao od 4 nedelje skracuje na posao od recimo 3 dana (nema sanse da se sve izvede za sat vremena kako tvrde u tutorialu). sa DRUGE strane, mogu da imam igraca sa ovrl 93 i da i dalje budem operisan od fudbala, sto se moze videti u pro ranked mecevima, pa recimo da na SVAKOM imate po jednog takvog cara.. :D

igrajuci pomenutu kolicinu online utakmica jos mogu slobodno da tvrdim da je procenat igraca koji ovo nisu uradili, DAJBOZE 6 do 8% u citavom modu, sto dovoljno govori za sebe. neki cak menjaju telesne osobine da bi dobili na brzini i agilnosti, meni je to licno retardirano, ne zelim da budem visok 162cm cak ni u video igri :)

mozda najbitniji detalj, ovo ne olaksava posao, samo ga ubrzava. dakle treba da si *EBEN player da bi otvorio sve achievmente, ja npr vecinu defanzivnih stvari ne mogu da postignem ni tutorialom, vec to lagano nabijam igranjem utakmica, a samo za to je potrebna vecnost. ovo nije trainer, prosto receno.

prema tome, iskreno i bez ironije, svaka cast svima, ali dajmo razlikovati cheat i ono sto to sustinski nije.

potpis

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovako, imam problem, jučer sam FIFU normalno igrao i sad, jutros idem uć i kliknem kad ono ništa, kao da nisam stisnuo, jednosavno ne reagira, i ja deinstaliram i ponovo instaliram i radi, al opet kad izadem i kad idem po drugi put uc opet ista stvar, nakon instalacije samo prvi put radi, zna itko rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Ovako, imam problem, jučer sam FIFU normalno igrao i sad, jutros idem uć i kliknem kad ono ništa, kao da nisam stisnuo, jednosavno ne reagira, i ja deinstaliram i ponovo instaliram i radi, al opet kad izadem i kad idem po drugi put uc opet ista stvar, nakon instalacije samo prvi put radi, zna itko rješenje?

veruj mi da nemam pojma, ali ja sam sve svoje probleme sa instalacijom i pokretanjem FIFA resio tek kad sam odvojio jednu particiju na hard disku od nekih 20 Gb, stavio joj full format i onda instalirao. e, tek tada je radilo sve. *ebeni EA i njegove igre koje u registry zavlace sve i svasta...

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
14 godina
FIFA 12

Decki dal se i vama nezeli spojiti na EA servere u igri?{#}

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

kod mene ide ok pokusaj reinstalirati fifu skroz

17 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Jucer mi se nije htjelo spojit, danas je OK.

15 godina
FIFA 12
ne kužim stvarno što je sa tim Originom. Jučer mi FIFA radi sve kako treba,danas htio odigrati Ultimate Team malo i ulazim u igru i kod onog prvog screena mi se sruši na desktop. Jeli još tko ima isti problem ili je samo meni?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

TI si još daleko došao :D

Meni se uopće ne želi spojiti na servere.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi ocemo mi koji nismo upali tamo u klub sa dreamom, znaci ja crystal, storm i mozda antimadridista osnovat svoj klub?

i nas jos nekih, evo onaj lex69 ili ko vec se nude pa ono...kaze dream da uskoro pocinje neka sezona 

1 0 hvala 0
16 godina

Ma mi cemo ostati na staroj ekipi jer nam je tako najbolje.. Jebiga, ali eto ako ništa drugo vi sve što trebate napraviti je kreirati klub za sebe i nastaviti rokati ;)

Da nekakva sezona počinje kroz 15ak dana..

13 godina
neaktivan
Re: Fifa 12

fifa se nemoze usporedit s pes

15 godina
alfa gta kaže...

fifa se nemoze usporedit s pes

ja znam jedino da PES ove godine nemogu odigrati jedno poluvrijeme bez živciranja i uvijek završi tako da ugasim igru,a u FIFI baš uživam,unatoč problemima s Orginom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 13:24 (antimadridista).
16 godina
@alfa- trolling a lil' bit?
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Možda čovik oće reć da se ne može usporedit jer je FIFA puno bolja :D

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo ja i dStormHBb ćemo osnovat klub al samo kad nam se javi barem jos 2 igrača da za ništa sastavljamo, znači nema nikakvih uvjeta, treba samo imat FIFU i po mogućnosti igrat sta bolje :D

Po mogućnosti imat mikrofon i slusalice :)
Javite se preko PM meni ili njemu :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 19:14 (rookica19).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav,

prijatelj mi je kupio u petak fifu preko neta i instalirao je na komp, kada pokrene fifu igra dosta steka, bilo kakve da stavi opcije low, normal ili high, sa ili bez AA. Zanima da li je tko ima slicni problema i zbog cega bi to moglo biti?

Konf je:

PENTIUM D E5500

3GB RAM

6670 RADEON 1 GB

Unaprijed Hvala na odgovorima :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 1:01 (doma87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
procesor je preslab za igru, Pentium 4 je prastar i s njime nemožeš igrati niti jednu noviju igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa nebi rekao da je prestar, konkretno ovaj procesor je izisao u drugoj cetvrtini 2010. godine

http://ark.intel.com/products/42800/Intel-Pentium-Processor-E5500-%282M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB%29

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doma87 kaže...

Pa nebi rekao da je prestar, konkretno ovaj procesor je izisao u drugoj cetvrtini 2010. godine

http://ark.intel.com/products/42800/Intel-Pentium-Processor-E5500-%282M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB%29

e onda si krivo bio napisao da je Pentium 4 u pitanju. A neznam,msilim da bi trebalo raditi na low postavkama,jeli skinuo zadnje drivere za grafičku i sve update-e za Windowse?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 1:15 (antimadridista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice