FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
crystal6 kaže...
dreammaker kaže...

Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?

Nije problem. Mogu obranu igrati.

ja i ti smo onda stoperski dvojac {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

koliko sam zasad skužio igrali bismo

-------------------------GK-----------------------------

prlecro-----antimad-------crystal-------StormHB

----------------Kuky90------Dream-----------------

--Rookica--------------------------------------Dado

-----------------Lollik---------LS---------------------

EDIT: dodan prlecro na desnog beka ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 1:53 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa dobro je to skroz, još treba nać golmana, beka i još jednu špicu {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

moramo golmana naći. Valjda ima netko ovdje tko je dobar u tome. Ja sam probao,ali sam katastrofa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:20 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12
Zakon, jos nam ostaje vidjet kakva ce komunikacija biti, zna bit kaos sa vise oo 5,6 ljudi na TSu. U cetvrtak navecer igramo probnu, jel tak drim? Uglavnom, sve cemo se dogovorit postepeno, za sad mi se svida misao! Nice one drim!

1 0 hvala 1
16 godina

Team Speak koji imamo podržava 10 igrača gore. Jedna špica mora biti komp jer je tako najbolje, još jedan bek okej a teško da ćemo kvalitetnog golmana naći :/

UKOLIKO JE NETKO OVDJE GOLMAN I HTIO BI BRANITI U PRO CLUBU NEK SE JAVI.

13 godina
neaktivan

ja sam ti se već javio preko pm-a (ali sam ispucao dnevni broj poruka ^^)

ugl. nick mi je prlecro, poslao sam ti request pa acceptaj na originu

ako bude problema oko TS-a, mogu ja probat sredit sa više slotova ;)

16 godina

deleted..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 1:52 (dreammaker).
16 godina
FIFA 12

Yo ekipa.Mogu ja bit golman, samo prvo bi trebal malo vježbat.U stvarnosti sam bil golman, pa ono bilo bi guba i u FIFI.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Nisam igrao tu fifu (mislim na MP), zanima me moze li se igrati 11 vs 11 (al sve pravi igraci)?

Usput, zanima me kakav je MP, lag i sve to?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!

-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)

Trenutni članovi kluba su  Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.

Ja bi igrao, ali si naveo previše zahjteva za sudjelovanje pa onda ništa od mene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 12:40 (Praetorian1).
15 godina

koliko vidim, jedini pravi zahtjev je mikrofon...

16 godina
Decki ne stignem sad na pmove odgovarati pa veceras vam ovdjebu temi pojedinacno odgovorim..
13 godina
neaktivan
FIFA 12

ja igram u iSSuperstars... prva divizija british isles, ali ako ima mjesta rađe bi igrao u nekom nasem klubu

1 0 hvala 0
16 godina
Svi ce dobiti priliku.. igraci koji igraju na manual su u laganoj prednosti posto smo mi manualci ;D sloziti cemo ekipu snova u svakom dlucaju ;)
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Svi ce dobiti priliku.. igraci koji igraju na manual su u laganoj prednosti posto smo mi manualci ;D sloziti cemo ekipu snova u svakom dlucaju ;)

ja bi igrao sa vama, ali igram na xboxu :(((

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma samo sam svratio da kažem...

Oni koje ide znaju!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

4 0 hvala 0
16 godina
Ljubomorni danny :)
16 godina
FIFA 12

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja bih mogao igrat. Nemam mikrofon ali imam slušalice, pa ću vas čuti.

Inače ak omože igrao bi vezu (RM). I statistike od virtual proa mi nisu baš neke budući da sam tek napravio lika pa nema još nekog skilla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 20:51 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mikrofon je obavezan, ali trenutno smo prekrcati.. Moramo odigrati testnu utakmicu da vidimo tko ostaje a tko ne.. Btw lako se napravi još jedan klub pa ostatak igra u njemu.

Voljeli bi da su članovi kluba isključivo punoljetne osobe voljne igrati timski, a komunikacija nam je prijeko potrebna (i zato je mikrofon must have)..

16 godina
neaktivan
FIFA 12

A dobro, sretno onda. Možda se sretenemo na terenu ali na suprotnim stranama {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Mikrofon je obavezan, ali trenutno smo prekrcati.. Moramo odigrati testnu utakmicu da vidimo tko ostaje a tko ne.. Btw lako se napravi još jedan klub pa ostatak igra u njemu.

Voljeli bi da su članovi kluba isključivo punoljetne osobe voljne igrati timski, a komunikacija nam je prijeko potrebna (i zato je mikrofon must have)..

hmm zasto samo punoljetne? sta netko od 16-17 godina nezna igrati timski i ponasati se cak pametnije od nekog punoljetnog?

16 godina
strbi kaže...
dreammaker kaže...

hmm zasto samo punoljetne? sta netko od 16-17 godina nezna igrati timski i ponasati se cak pametnije od nekog punoljetnog?

Zašto? Jer je tako dogovoreno između četiri osnivača kluba. {#}

EDIT: Pa oni kojima pravila našeg kluba ne odgovaraju, imaju opciju za svoj klub napraviti ;) Tako da tu ne bi trebalo biti problema :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 22:48 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
znam al je opet pomalo glupo...pa to je samo igra ;)
16 godina
Dado jede mlađe od 18 jebiiga :D
16 godina
Krivo si to napisao :) I da da, dobro vidis, danas u 7:56!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 7:59 (DadoZG).
16 godina
DadoZG kaže...
Krivo si to napisao :) I da da, dobro vidis, danas u 7:56!

Nije ni mojih 8:37 za bacit ;)

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Kad da dođem danas, da znam? :D
Bit ću tu u 8 i drim, uzeo sam mic ;) 

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
16 godina
Večeras oko 15 do 21 krecemo!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice