Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?
Nije problem. Mogu obranu igrati.
ja i ti smo onda stoperski dvojac
Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?
Nije problem. Mogu obranu igrati.
ja i ti smo onda stoperski dvojac
koliko sam zasad skužio igrali bismo
-------------------------GK-----------------------------
prlecro-----antimad-------crystal-------StormHB
----------------Kuky90------Dream-----------------
--Rookica--------------------------------------Dado
-----------------Lollik---------LS---------------------
EDIT: dodan prlecro na desnog beka ;)
Pa dobro je to skroz, još treba nać golmana, beka i još jednu špicu
moramo golmana naći. Valjda ima netko ovdje tko je dobar u tome. Ja sam probao,ali sam katastrofa.
Team Speak koji imamo podržava 10 igrača gore. Jedna špica mora biti komp jer je tako najbolje, još jedan bek okej a teško da ćemo kvalitetnog golmana naći :/
UKOLIKO JE NETKO OVDJE GOLMAN I HTIO BI BRANITI U PRO CLUBU NEK SE JAVI.
ja sam ti se već javio preko pm-a (ali sam ispucao dnevni broj poruka ^^)
ugl. nick mi je prlecro, poslao sam ti request pa acceptaj na originu
ako bude problema oko TS-a, mogu ja probat sredit sa više slotova ;)
deleted..
Yo ekipa.Mogu ja bit golman, samo prvo bi trebal malo vježbat.U stvarnosti sam bil golman, pa ono bilo bi guba i u FIFI.
Nisam igrao tu fifu (mislim na MP), zanima me moze li se igrati 11 vs 11 (al sve pravi igraci)?
Usput, zanima me kakav je MP, lag i sve to?
Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!
-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)
Trenutni članovi kluba su Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.
Ja bi igrao, ali si naveo previše zahjteva za sudjelovanje pa onda ništa od mene...
koliko vidim, jedini pravi zahtjev je mikrofon...
ja igram u iSSuperstars... prva divizija british isles, ali ako ima mjesta rađe bi igrao u nekom nasem klubu
ja bi igrao sa vama, ali igram na xboxu :(((
I ja bih mogao igrat. Nemam mikrofon ali imam slušalice, pa ću vas čuti.
Inače ak omože igrao bi vezu (RM). I statistike od virtual proa mi nisu baš neke budući da sam tek napravio lika pa nema još nekog skilla.
Mikrofon je obavezan, ali trenutno smo prekrcati.. Moramo odigrati testnu utakmicu da vidimo tko ostaje a tko ne.. Btw lako se napravi još jedan klub pa ostatak igra u njemu.
Voljeli bi da su članovi kluba isključivo punoljetne osobe voljne igrati timski, a komunikacija nam je prijeko potrebna (i zato je mikrofon must have)..
A dobro, sretno onda. Možda se sretenemo na terenu ali na suprotnim stranama
Mikrofon je obavezan, ali trenutno smo prekrcati.. Moramo odigrati testnu utakmicu da vidimo tko ostaje a tko ne.. Btw lako se napravi još jedan klub pa ostatak igra u njemu.
Voljeli bi da su članovi kluba isključivo punoljetne osobe voljne igrati timski, a komunikacija nam je prijeko potrebna (i zato je mikrofon must have)..
hmm zasto samo punoljetne? sta netko od 16-17 godina nezna igrati timski i ponasati se cak pametnije od nekog punoljetnog?
hmm zasto samo punoljetne? sta netko od 16-17 godina nezna igrati timski i ponasati se cak pametnije od nekog punoljetnog?
Zašto? Jer je tako dogovoreno između četiri osnivača kluba.
EDIT: Pa oni kojima pravila našeg kluba ne odgovaraju, imaju opciju za svoj klub napraviti ;) Tako da tu ne bi trebalo biti problema :D
Nije ni mojih 8:37 za bacit ;)
Kad da dođem danas, da znam? :D
Bit ću tu u 8 i drim, uzeo sam mic ;)