FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi može pomoć, ušao sam u FIFU i sad mi je za kontrole pisalo nesto kao sta ja znam i morao sam stavit nove, i krivo sam staio tako da nisam mogao micat igrača al nisam to primjetio, i tako uđem ja u UT i odem na utakmicu i skužim to, i sad triput start u settings i nikako namjestit, i sta cu tako, izađem na ALT+F4 iz igre i vratim se i namjestim kontrole, i sad idem uć u UT kad ono izbaci iz igre kad ulazim u UT?

Otišao san na web FUT i pisalo je kao izašli ste iz igre i bit će vam manje naplaćeno sljedeće utakmice, al uopce u igri nemogu uć :S

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Zna li neko mogu li igrati fifu 12 online sa nekim i ako mogu kako,igru sam skinuo sa neta,konfiguracija optimalna,brzina neta 1500 KB/s?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
gurke85 kaže...

Zna li neko mogu li igrati fifu 12 online sa nekim i ako mogu kako,igru sam skinuo sa neta,konfiguracija optimalna,brzina neta 1500 KB/s?

moraš imati original igru da igraš online.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 12
trajni link proslijedi na e-mail

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa jel ti čovjek napisao, možeš tu kupiti original key na forumu.

Inače, ja sam riješio svoj problem :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OK...hvala ti....znaci nema nikakva alternativa?mogu li igrati na fifi citavu seyonu sa nekim timom a da igram i ligu sampiona,kup,prvenstvo...kao ne pesu?ja sam na fifi nasao samo menadzera a to mi se nesvidja jer igraci odlaze.
15 godina
gurke85 kaže...
OK...hvala ti....znaci nema nikakva alternativa?mogu li igrati na fifi citavu seyonu sa nekim timom a da igram i ligu sampiona,kup,prvenstvo...kao ne pesu?ja sam na fifi nasao samo menadzera a to mi se nesvidja jer igraci odlaze.

možeš,zove se Career Mode.

16 godina
neaktivan
gurke85 kaže...

Normalno da će ti igrači odlazit. Ak ti igrač dobije neku dobru ponudu i ak nije zadovoljan u tvom klubu, otiće. Jako teško ga je zadržat. I to mi se sviđa, jer baš moraš povećavat ugovore, pa je zanimljivije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 17:45 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
Znam igram taj carier mode sa Napolijem...i dobro stojim...tezina profesional....ali bih volio da su igraci kako i jesu da neodlaze sada sam 2014 god i nemozes poznati timove kako su se izmjesali.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Znam na šta misliš, ali to ti je ne moguće. Neznam jel imam kakvi mod za to. Al meni je baš super kad se dešavaju transferi. U prijašnjim Fifama nisu baš bili transferi bogzna kakvi, tu su mi baš super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 21:02 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se to meni čini ili oni puštaju mrtvoj ekipi s LEGACY defendingom da igra u H2H  ??!?????!??!?!?!?

Koji p materina?

everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

aaaaaaaaaaa kako mrzim ovakve likove, vodim ga 4-0 u 18. minuti i on izađe {#}

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Mene nervira ovaj novi kup u FUT gdje je 4000 nagrada. Jučer sam probao valjda 20 puta i svaki put mi dođe jedan od onih kretena sa 5 chemistry koji odmah prekine kak bi dobio jadnih 400 coinsa. Pa kad će više napravit nešto po tom pitanju. :(
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo napokon 100 chemistry :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Jel se to meni čini ili oni puštaju mrtvoj ekipi s LEGACY defendingom da igra u H2H  ??!?????!??!?!?!?

Jel zna tko odgovor?

everybody lies
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja već nisam dugo igrao pa nisam siguran. Ali u običnon H2H možda se i može igrat s legacy defending, au H2h Seasons ne koliko ja mislim.

Al možda ti netko drugi odgovori koje 100 posto siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:32 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Nisam primijetio nikakvu razliku, a iskreno niti me briga. Tactical defending mi je odličan i ne bih koristio legacy čak i ako se može.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

dogodila mi se iznimno zanimljiva situacija već 2 puta ...znači napravim faul i sudac svira faul i komentator počne pričat kao jel za žuti ovo ono i moja cijela ekipa stane ,a ovi ladno nastave igrat i dobijem gol?!?! ... u h2h..di je kraj sranjima?

0 0 hvala 0
16 godina

Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!

-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)

Trenutni članovi kluba su  Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.

15 godina
dreammaker kaže...

Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!

-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)

Trenutni članovi kluba su  Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.

ja bi se pridružio i rado bi igrao bilo koju poziciju (osim golmana jer sam katastrofa),ali zanima me sad kad već imam svog igrača koji je napadač,mogu li mijenjati njegovu poziciju ili moram napraviti novog?

16 godina

Mozes mjenjati poziciju da :D Mi svako malo mjenjamo. Samo se nadam da nisi crnac sa plavim obrvama i narancastom kosom

15 godina
dreammaker kaže...

Mozes mjenjati poziciju da :D Mi svako malo mjenjamo. Samo se nadam da nisi crnac sa plavim obrvama i narancastom kosom

hahahah ma nisam,stavio sam baš svoje lice preko one opcije na stranici od EA Sportsa.

16 godina

E to se traži! :)

17 godina
FIFA 12

Volio bih se i ja pridružiti, no zadnjeg VP-a mi je FIFA sa korumpiranim saveom uništila. Je li problem ako krenem s novim VP-om?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?

17 godina
dreammaker kaže...

Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?

Nije problem. Mogu obranu igrati.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja mogu bit LB/RB ako triba, je da sam diga vec sve za midfield i imam 87 tamo al mogu i to

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Znaci sad nas ima dosta :)
Ja igram krilo :D

Tako barem Dream kaze :P 

0 0 hvala 0
16 godina

Poslan vam je pm pa me dodajte da se dalje dogovorimo..

Zasada su pozivnice iskorištene te zaključno sa Stormovim upitom zatvara se mogućnost ulaska u klub do daljnjega.

EDIT: rookica ne igraš krilo, igrat ćeš ono što vidimo da kome najbolje paše, ako paše ;) ima nas dosta i trebat ce se tu dobro organizirati kako tko sta igra..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 22:57 (dreammaker).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice