- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi može pomoć, ušao sam u FIFU i sad mi je za kontrole pisalo nesto kao sta ja znam i morao sam stavit nove, i krivo sam staio tako da nisam mogao micat igrača al nisam to primjetio, i tako uđem ja u UT i odem na utakmicu i skužim to, i sad triput start u settings i nikako namjestit, i sta cu tako, izađem na ALT+F4 iz igre i vratim se i namjestim kontrole, i sad idem uć u UT kad ono izbaci iz igre kad ulazim u UT?
Otišao san na web FUT i pisalo je kao izašli ste iz igre i bit će vam manje naplaćeno sljedeće utakmice, al uopce u igri nemogu uć :S
Zna li neko mogu li igrati fifu 12 online sa nekim i ako mogu kako,igru sam skinuo sa neta,konfiguracija optimalna,brzina neta 1500 KB/s?
Zna li neko mogu li igrati fifu 12 online sa nekim i ako mogu kako,igru sam skinuo sa neta,konfiguracija optimalna,brzina neta 1500 KB/s?
moraš imati original igru da igraš online.
trajni link proslijedi na e-mail
Pa jel ti čovjek napisao, možeš tu kupiti original key na forumu.
Inače, ja sam riješio svoj problem :D
možeš,zove se Career Mode.
Normalno da će ti igrači odlazit. Ak ti igrač dobije neku dobru ponudu i ak nije zadovoljan u tvom klubu, otiće. Jako teško ga je zadržat. I to mi se sviđa, jer baš moraš povećavat ugovore, pa je zanimljivije.
Znam na šta misliš, ali to ti je ne moguće. Neznam jel imam kakvi mod za to. Al meni je baš super kad se dešavaju transferi. U prijašnjim Fifama nisu baš bili transferi bogzna kakvi, tu su mi baš super.
Jel se to meni čini ili oni puštaju mrtvoj ekipi s LEGACY defendingom da igra u H2H ??!?????!??!?!?!?
Koji p materina?
Evo napokon 100 chemistry :D
Jel se to meni čini ili oni puštaju mrtvoj ekipi s LEGACY defendingom da igra u H2H ??!?????!??!?!?!?
Jel zna tko odgovor?
Ja već nisam dugo igrao pa nisam siguran. Ali u običnon H2H možda se i može igrat s legacy defending, au H2h Seasons ne koliko ja mislim.
Al možda ti netko drugi odgovori koje 100 posto siguran.
dogodila mi se iznimno zanimljiva situacija već 2 puta ...znači napravim faul i sudac svira faul i komentator počne pričat kao jel za žuti ovo ono i moja cijela ekipa stane ,a ovi ladno nastave igrat i dobijem gol?!?! ... u h2h..di je kraj sranjima?
Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!
-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)
Trenutni članovi kluba su Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.
Osnovan je PRO CLUB i traže se igrači na obrambrenim pozicijama. Ukoliko se želite priključiti klubu javite se na pm ili ovdje. Bilo bi poželjno da imate nekog osnovnog pojma o fifi i timskoj igri. Zasad nas je četvero u klubu i u pregovorima smo s rookicom. Pa tko je voljan učlaniti se nek se javi!
-potreban mikrofon radi komunikacije tijekom utakmice, +17 godina, svog virtual proa napraviti uz pomoć Game Facea i sa pravim informacijama(visina, težina itd)
Trenutni članovi kluba su Dado_HR, Kuky90_HR, Lollik_HR i Dream_HR.
ja bi se pridružio i rado bi igrao bilo koju poziciju (osim golmana jer sam katastrofa),ali zanima me sad kad već imam svog igrača koji je napadač,mogu li mijenjati njegovu poziciju ili moram napraviti novog?
Mozes mjenjati poziciju da :D Mi svako malo mjenjamo. Samo se nadam da nisi crnac sa plavim obrvama i narancastom kosom
Mozes mjenjati poziciju da :D Mi svako malo mjenjamo. Samo se nadam da nisi crnac sa plavim obrvama i narancastom kosom
hahahah ma nisam,stavio sam baš svoje lice preko one opcije na stranici od EA Sportsa.
E to se traži! :)
Volio bih se i ja pridružiti, no zadnjeg VP-a mi je FIFA sa korumpiranim saveom uništila. Je li problem ako krenem s novim VP-om?
Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?
Naravno da nije pošto smo svi višemanje novi VP-ovi. Jedini je problemšto je ostala samo obrana za igrati?
Nije problem. Mogu obranu igrati.
ja mogu bit LB/RB ako triba, je da sam diga vec sve za midfield i imam 87 tamo al mogu i to
Znaci sad nas ima dosta :)
Ja igram krilo :D
Tako barem Dream kaze :P
Poslan vam je pm pa me dodajte da se dalje dogovorimo..
Zasada su pozivnice iskorištene te zaključno sa Stormovim upitom zatvara se mogućnost ulaska u klub do daljnjega.
EDIT: rookica ne igraš krilo, igrat ćeš ono što vidimo da kome najbolje paše, ako paše ;) ima nas dosta i trebat ce se tu dobro organizirati kako tko sta igra..