FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
fikus kaže...

potreban ti je cd-key koji kosta,ali mozes da ga nabavis na foru za dzabe kao ja i pikas online :)

ja igram na xboxu... jel taj post uopce namjenjen meni? ovo za ugovore igraca

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
FIFA 12

Imate li vi problema s uploadanjem videa i screenshotova na EA Sports Football World?Meni ne radi.Molim pomoć.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...
fikus kaže...

potreban ti je cd-key koji kosta,ali mozes da ga nabavis na foru za dzabe kao ja i pikas online :)

Pa mislio sam da je sve isto na svim platformama. Šta na xboxu ne možeš kupiti ugovor na auction house? Ideš pod developement i onda contracts.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 21:34 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
strbi kaže...
fikus kaže...

Pa mislio sam da je sve isto na svim platformama. Šta na xboxu ne možeš kupiti ugovor na auction house? Ideš pod developement i onda contracts.

mogu nasao sam...koja drzava ima dobre a jeftine igrace...premisljam izmedu brazilaca, francuza i engleza

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 22:08 (strbi).
14 godina
FIFA 12

Ušao sam u 1 ligu H2H, i to kako. Zadnja tekma trebam dobiti za prolaz.

10' primim gol

66' izjednačim

90' +2 zabijem za 2:1

90' +3 obranim penal

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim vas za pomoc, stvarno zelim iskusiti FIFU na najbolji moguci nacin, ali ne mogu naci uopce gdje mogu namjestiti, tj promjeniti rezoluciju i druge graficke postavke, a za kontroler, nikako da namjestim prave kontrole.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

IGRAM KARIJERI  pod opcijom menađer igrač napravil sam sam sebe i još sam menađer dal je moguće ući u repku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam pitanje.Idem danas s 2 frenda igrat malo Fifu kod jednog od njih.On ima Logitech Chillstream,i sljaka mu savrseno,a ja imam SmartBoxov Ps2 look-a like gamepad.Ja sam kod sebe doma morao sredit kontrole putem Gamepad fix-a,pa me zanima dali cemo morati i kod njega sredivat kontrole na mom gamepadu na taj nacin ili ce njegove postavke od Logitech-a vrijedit i za moj gamepad.Kako to uopce funkcionira jer nisam s 2 gamepada igrao Fifu jos od 2009 inacice.Pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

IGRAM KARIJERI   pod opcijom menađer igrač napravil sam sam sebe i još sam menađer dal je moguće ući u repku

Ne

16 godina
FIFA 12

Kako napraviti da igram utakmicu po snijegu?Hvala.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kako napraviti da igram utakmicu po snijegu?Hvala.

pa odaberi stadion koji to podrzava i prije tekme promjeni vrijeme (mislim da moras staviti da se igra po noci ako hoces snieg) ugl probaj

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
FIFA 12

kolko bi mi trebalo coina da slozim ovaj sastav?

helton

rafael david luiz tigao silva marcelo

ronaldinjo lucas ramires

robinho 

neymar             pato          

neda mi se vise igrat sa bronze igracima a neznam kako se krecu cijene za gold igrace..

0 0 hvala 0
17 godina

Oko 200000 coinsa

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan

Sta 200 000 ,vise covece, jer tiago silva nije ispod 150 000,pato,neymar i robinjo kostaju sve zajedno 70-80 000 i luiz nije ispod 10 000 pa ti vidi onda sada koliko vredi ta ekipa.

Moja ekipa je sledeca (italijanska)

julio cesar

maicon  lucio  celini  taiwo

vidal

krasic          lavezi

hamsik(lucas,boateng)

pato(di natale)   robinjo(cavani,neymar)

Samo mi ovde fali tiago silva i eventualno snider i onda sam zavrsio sa italijanskom ligom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:07 (Nokialino).
17 godina
Nokialino kaže...

Sta 200 000 ,vise covece, jer tiago silva nije ispod 150 000,pato,neymar i robinjo kostaju sve zajedno 70-80 000 i luiz nije ispod 10 000 pa ti vidi onda sada koliko vredi ta ekipa.

Istina, zaboravio sam da su cijene sad poludile. Prije praznika se T. Silva mogao nabaviti za oko 100k, pato 35k, robinho 20k, luiz 10k itd.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
FIFA 12
Pitanje za one koji su i prošle godine igrali FUT.

Dali će se i FUT igrači updatati nakon zimskog prijelaznog roka? Konkretno, dali će mi past chemistry ako Chelsea proda Torresa u Tanguziju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam para za snidera u formaciji 4-1-2-1-2 da ga uzmem odmah ili da skupim jos malo pa da uzmem tiago silvi a imam trenutno 126 000,sta da radim?
15 godina
neaktivan
Shadyman kaže...

Molim vas za pomoc, stvarno zelim iskusiti FIFU na najbolji moguci nacin, ali ne mogu naci uopce gdje mogu namjestiti, tj promjeniti rezoluciju i druge graficke postavke, a za kontroler, nikako da namjestim prave kontrole.

Bilo tko... MOLIM vas..

14 godina
neaktivan
Shadyman kaže...
Shadyman kaže...

Bilo tko... MOLIM vas..

Kad pokreneš fifu otvori ti se prozor i možeš birat 3 opcje: Play ... Game Settings ... Exit

Ti biraj Game Settings i namisti rezoluciju i šta ti još triba

A za kontroler tj. Button Configuration namištaš u postavkama kad uđeš u igru

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Pitanje za one koji su i prošle godine igrali FUT.

Dali će se i FUT igrači updatati nakon zimskog prijelaznog roka? Konkretno, dali će mi past chemistry ako Chelsea proda Torresa u Tanguziju.

nece ti past chemistry ako slazes spanjolsku momcad!!

15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Shadyman kaže...
Shadyman kaže...

Bilo tko... MOLIM vas..

Kad pokreneš fifu otvori ti se prozor i možeš birat 3 opcje: Play ... Game Settings ... Exit

Ti biraj Game Settings i namisti rezoluciju i šta ti još triba

A za kontroler tj. Button Configuration namištaš u postavkama kad uđeš u igru

U game settings nema opcije za rezoluciju, prosao sam barem 50 puta, a za kontroler koristim bas pravi kontroler, ne tipkovnicu i stalno mijenjam a nece da se promijeni.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

daj prva opcija odma dok otvoris game settings ti je rezolucija (btw game settings nije u igri nego izvan igre)

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shadyman kaže...
Shadyman kaže...

Bilo tko... MOLIM vas..

Otici u Program Files,odi u folder Fifa 12,pa u folder Game,pa u folder fifasetup i pokreni fifaconfig,tu se rihta rezolucija i kvaliteta grafike

13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Moja ekipa je sledeca (italijanska)

julio cesar

maicon   lucio   celini   taiwo

vidal

krasic                   lavezi

hamsik(lucas,boateng)

pato(di natale)   robinjo(cavani,neymar)

Samo mi ovde fali tiago silva i eventualno snider i onda sam zavrsio sa italijanskom ligom.

koliko ti je trebalo da ih sve kupis? ja pokusavam sad napravit ovaj sastav koji sam gore napiso al jednostavno ne mogu kad god dobijem neke pare mojim igracima istekne ugovor i onda sve te pare sto sam zaradio moram trosit na ugovore :S

16 godina
neaktivan
chicharito14 kaže...
 ja pokusavam sad napravit ovaj sastav koji sam gore napiso al jednostavno ne mogu kad god dobijem neke pare mojim igracima istekne ugovor i onda sve te pare sto sam zaradio moram trosit na ugovore :S

E to i mene muči. Stalno se vrtim u krug s tim ugovorima. Moram ih stalno kupovat tak da nikak ne mogu skupit novaca za igrače.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
FIFA 12

pa ugovori su po 200-300 coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

A igrača imaš 11 plus zamjene pa ti računaj.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
FIFA 12
Objektivno kad se gleda FUT je fail zbog takvog sustava nagrađivanja. Normalna kompanija bi stavila nešto tipa addidas cup za stalno, tak da ljudi mogu eksperimentirat sa igračima, složiti si nekoliko momčadi bez veće gnjavaže. Naravno, EA-u je profit na prvom mjestu pa traže način da te zeznu gdje god stignu. Ovak me FUT podsjeća na F2P MMO-ove. Grindaš kao lud i opet si nigdje ak ne ulupaš dodatno para.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

možda na konzolama,na PC-u su duplo skuplji,oko 600 coinsa u buy-now cijeni.

Govorim o gold ugovorima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 22:04 (antimadridista).
15 godina
Hexfire kaže...
Objektivno kad se gleda FUT je fail zbog takvog sustava nagrađivanja. Normalna kompanija bi stavila nešto tipa addidas cup za stalno, tak da ljudi mogu eksperimentirat sa igračima, složiti si nekoliko momčadi bez veće gnjavaže. Naravno, EA-u je profit na prvom mjestu pa traže način da te zeznu gdje god stignu. Ovak me FUT podsjeća na F2P MMO-ove. Grindaš kao lud i opet si nigdje ak ne ulupaš dodatno para.

da,ali opet su pogodili s UT-om,jer je mode prezarazan i stalno te vuče da igraš. Zar nije bolje ovako,nego npr. KONAMI sa PES-om,niti imaju ideju što bi s online modovima,niti su toliko zarazni,dapače,meni su dosadni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice