potreban ti je cd-key koji kosta,ali mozes da ga nabavis na foru za dzabe kao ja i pikas online :)
ja igram na xboxu... jel taj post uopce namjenjen meni? ovo za ugovore igraca
potreban ti je cd-key koji kosta,ali mozes da ga nabavis na foru za dzabe kao ja i pikas online :)
Imate li vi problema s uploadanjem videa i screenshotova na EA Sports Football World?Meni ne radi.Molim pomoć.
Pa mislio sam da je sve isto na svim platformama. Šta na xboxu ne možeš kupiti ugovor na auction house? Ideš pod developement i onda contracts.
Pa mislio sam da je sve isto na svim platformama. Šta na xboxu ne možeš kupiti ugovor na auction house? Ideš pod developement i onda contracts.
mogu nasao sam...koja drzava ima dobre a jeftine igrace...premisljam izmedu brazilaca, francuza i engleza
Ušao sam u 1 ligu H2H, i to kako. Zadnja tekma trebam dobiti za prolaz.
10' primim gol
66' izjednačim
90' +2 zabijem za 2:1
90' +3 obranim penal
Molim vas za pomoc, stvarno zelim iskusiti FIFU na najbolji moguci nacin, ali ne mogu naci uopce gdje mogu namjestiti, tj promjeniti rezoluciju i druge graficke postavke, a za kontroler, nikako da namjestim prave kontrole.
IGRAM KARIJERI pod opcijom menađer igrač napravil sam sam sebe i još sam menađer dal je moguće ući u repku
Imam pitanje.Idem danas s 2 frenda igrat malo Fifu kod jednog od njih.On ima Logitech Chillstream,i sljaka mu savrseno,a ja imam SmartBoxov Ps2 look-a like gamepad.Ja sam kod sebe doma morao sredit kontrole putem Gamepad fix-a,pa me zanima dali cemo morati i kod njega sredivat kontrole na mom gamepadu na taj nacin ili ce njegove postavke od Logitech-a vrijedit i za moj gamepad.Kako to uopce funkcionira jer nisam s 2 gamepada igrao Fifu jos od 2009 inacice.Pomoc
IGRAM KARIJERI pod opcijom menađer igrač napravil sam sam sebe i još sam menađer dal je moguće ući u repku
Ne
Kako napraviti da igram utakmicu po snijegu?Hvala.
Kako napraviti da igram utakmicu po snijegu?Hvala.
pa odaberi stadion koji to podrzava i prije tekme promjeni vrijeme (mislim da moras staviti da se igra po noci ako hoces snieg) ugl probaj
kolko bi mi trebalo coina da slozim ovaj sastav?
helton
rafael david luiz tigao silva marcelo
ronaldinjo lucas ramires
robinho
neymar pato
neda mi se vise igrat sa bronze igracima a neznam kako se krecu cijene za gold igrace..
Oko 200000 coinsa
Sta 200 000 ,vise covece, jer tiago silva nije ispod 150 000,pato,neymar i robinjo kostaju sve zajedno 70-80 000 i luiz nije ispod 10 000 pa ti vidi onda sada koliko vredi ta ekipa.
Moja ekipa je sledeca (italijanska)
julio cesar
maicon lucio celini taiwo
vidal
krasic lavezi
hamsik(lucas,boateng)
pato(di natale) robinjo(cavani,neymar)
Samo mi ovde fali tiago silva i eventualno snider i onda sam zavrsio sa italijanskom ligom.
Sta 200 000 ,vise covece, jer tiago silva nije ispod 150 000,pato,neymar i robinjo kostaju sve zajedno 70-80 000 i luiz nije ispod 10 000 pa ti vidi onda sada koliko vredi ta ekipa.
Istina, zaboravio sam da su cijene sad poludile. Prije praznika se T. Silva mogao nabaviti za oko 100k, pato 35k, robinho 20k, luiz 10k itd.
Molim vas za pomoc, stvarno zelim iskusiti FIFU na najbolji moguci nacin, ali ne mogu naci uopce gdje mogu namjestiti, tj promjeniti rezoluciju i druge graficke postavke, a za kontroler, nikako da namjestim prave kontrole.
Bilo tko... MOLIM vas..
Bilo tko... MOLIM vas..
Kad pokreneš fifu otvori ti se prozor i možeš birat 3 opcje: Play ... Game Settings ... Exit
Ti biraj Game Settings i namisti rezoluciju i šta ti još triba
A za kontroler tj. Button Configuration namištaš u postavkama kad uđeš u igru
nece ti past chemistry ako slazes spanjolsku momcad!!
Bilo tko... MOLIM vas..
Kad pokreneš fifu otvori ti se prozor i možeš birat 3 opcje: Play ... Game Settings ... Exit
Ti biraj Game Settings i namisti rezoluciju i šta ti još triba
A za kontroler tj. Button Configuration namištaš u postavkama kad uđeš u igru
U game settings nema opcije za rezoluciju, prosao sam barem 50 puta, a za kontroler koristim bas pravi kontroler, ne tipkovnicu i stalno mijenjam a nece da se promijeni.
daj prva opcija odma dok otvoris game settings ti je rezolucija (btw game settings nije u igri nego izvan igre)
Bilo tko... MOLIM vas..
Otici u Program Files,odi u folder Fifa 12,pa u folder Game,pa u folder fifasetup i pokreni fifaconfig,tu se rihta rezolucija i kvaliteta grafike
Moja ekipa je sledeca (italijanska)
julio cesar
maicon lucio celini taiwo
vidal
krasic lavezi
hamsik(lucas,boateng)
pato(di natale) robinjo(cavani,neymar)
Samo mi ovde fali tiago silva i eventualno snider i onda sam zavrsio sa italijanskom ligom.
koliko ti je trebalo da ih sve kupis? ja pokusavam sad napravit ovaj sastav koji sam gore napiso al jednostavno ne mogu kad god dobijem neke pare mojim igracima istekne ugovor i onda sve te pare sto sam zaradio moram trosit na ugovore :S
E to i mene muči. Stalno se vrtim u krug s tim ugovorima. Moram ih stalno kupovat tak da nikak ne mogu skupit novaca za igrače.
pa ugovori su po 200-300 coinsa
A igrača imaš 11 plus zamjene pa ti računaj.
možda na konzolama,na PC-u su duplo skuplji,oko 600 coinsa u buy-now cijeni.
Govorim o gold ugovorima.
da,ali opet su pogodili s UT-om,jer je mode prezarazan i stalno te vuče da igraš. Zar nije bolje ovako,nego npr. KONAMI sa PES-om,niti imaju ideju što bi s online modovima,niti su toliko zarazni,dapače,meni su dosadni.