FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Super golovi ali samo na kojoj tezini su dati?
17 godina
FIFA 12

Upravo sam dobio lika u UT 7-0. Ja 21/20 šuteva, on 0/0 !! To mi nikad dosad nije uspjelo. Šteta što mi je realizacija loša. Imate li možda savjeta nekih kako da više 1 na 1 šansi sa obrambenim za petama pretvorim u gol?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Upravo sam dobio lika u UT 7-0. Ja 21/20 šuteva, on 0/0 !! To mi nikad dosad nije uspjelo. Šteta što mi je realizacija loša. Imate li možda savjeta nekih kako da više 1 na 1 šansi sa obrambenim za petama pretvorim u gol?

plasiraj ;) drzi R1 i udarac

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
driblaj golmana ili lobugj ili sutni jako pod precku.
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Super golovi ali samo na kojoj tezini su dati?

ovo je na world class mislim da su 2 na professional cak

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
StormHB kaže...

s ovim videom stavljam . na i sto se tice snimanja offline igre.. a manje vise i igranja uopce..

sad samo kad bi oni napokon sredili UT pa da mogu to pocet igrati bilo bi izvrsno, ali posto im je tesko jednu stvar napravit (ovima u EA podrazumijeva se ) mislim da cu nastavit igrat H2H za sad..

u kojoj ste vi diviziji momci?

ja sam u trecoj...meni radi normalno UT, al dobro ja sam na xboxu...molim te reci mi tajnu kako pucas slobodnjake :D golovi su ti strasni

kako pucam? naucio od barcaboy555-a iz njegovih tutoriala za fifu 11, koristio sam ih lani, a i dalje su slicni tako da.. pogledaj mu videe pa probaj malo u areni za pocetak pa budi pro i u utakmicama ;)

https://www.youtube.com/user/555BaRcAbOy555

14 godina
neaktivan
Malo pre kada se nisam onesvestio,krenem ja da listam koliko se krecu cene barsinih igraca cisto ovako bez veze i vidim messi sa crnom kartom kosta oko 2 do 3 miliona mislim pocetna je dva miliona a odmah mislim da je cak vise od tri al nema veze...I mlistam ja tako kada opet naleti na Mesija sa crnom kartom samo sto ovaj put neko punudio 2,8 miliona i mislim se ko je ovde lud i odakle mu 2,8 miliona prosto nisam mogao da verujem da neko ima toliko para.Ja mislim da taj lik sto ga je stavio na prodaju da ce se napiti jer da prodas igaraca za te pare svaka cast i taj posle moze da se sprda sa kupovinom igraca.
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Malo pre kada se nisam onesvestio,krenem ja da listam koliko se krecu cene barsinih igraca cisto ovako bez veze i vidim messi sa crnom kartom kosta oko 2 do 3 miliona mislim pocetna je dva miliona a odmah mislim da je cak vise od tri al nema veze...I mlistam ja tako kada opet naleti na Mesija sa crnom kartom samo sto ovaj put neko punudio 2,8 miliona i mislim se ko je ovde lud i odakle mu 2,8 miliona prosto nisam mogao da verujem da neko ima toliko para.Ja mislim da taj lik sto ga je stavio na prodaju da ce se napiti jer da prodas igaraca za te pare svaka cast i taj posle moze da se sprda sa kupovinom igraca.

bas to..recimo da dobijes u gold premium paketu messia ili nekog tako igraca...fino ga prodas i od tih para sastavis prehebenu ekipu...imati ces za ugovore i sve ;))

14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Nokialino kaže...

bas to..recimo da dobijes u gold premium paketu messia ili nekog tako igraca...fino ga prodas i od tih para sastavis prehebenu ekipu...imati ces za ugovore i sve ;))

ekipu? mozes 10 ekipa sastaviti za te pare i to solidnih :O

14 godina
neaktivan
Da imam te novce ne bi dao za Mesia pa da nikada ne pobedim posle,meni se vise svidja lavezi u igri nego on ili Boateng koji takav sut iz daljine da to nije normalno,zatimpre bii uzeo tiago silvu,dania alvesa i levo da mi igra marcio azevedo i sve oni zajedno mozes da ih kupis za pet puta manje novce nego mesia a oni mnogo vise vrede u ekipi nego sam Messi.

E sad druga je stvar ako u ekipi imas ove igrace sto sam naveo pa hoces mesia onda imas dream team mada i te paciijente sam drao tako da im ne vredi mesi kada nemaju pojma u vecini slucajeva.
14 godina
neaktivan

stari moj ja bi da sve samo da mogu UT igrat, pa makar bia osuden na mali budzet.. sredia bi sam sve, ali ovo sto mi EA radi jednostavno nije normalno :S

14 godina
neaktivan
A kako to ne mozes da igras?
14 godina
neaktivan

A cujes, udem u UT sve pet.. udem u utakmicu, sve super, odigram do kraja, izadem iz utakmice i onda mi dode error tipa "We are sorry but there has been an error connecting to FIFA 12 Ultimate Team. You will be returned to the FIFA 12 main menu"

I onda me izbaci iz UT-a al cak me ni ne vrati u main menu nego igrica zablokira, vratim se pise da sam izgubio ali dobijem 0 coinsa.. i tako moj 8:1 game znaci isto sto i 2:4 --- nista

Jednostavno nema smisla uopce pokusavati

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Bok,ljudi.

Eee ovako,ja sam pravi laik sto se tiče FIFE,ovo mi je naime prvi put da se srećem sa tom igrom (nevjerujem da se UEFA EURO 2008 računa).Jako mi se sviđa super je...i sigurno cu kupiti origigi na Originu...treba skupit love a dok se lova ne skupi igra se DEMO...stoga me zanimaju neke stvari oko FIFE...npr:cuo sam da se nemoze igrat sa bilo kojim gamepadom nego onih dvoje iz settingsa i moze li se to ikako zaobici...zanima me moze li se upravljati u FIFI bez potrebe za mišem....šta znače oni brojevi pored opcija (advance,back...)...hvala

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

moze ja imam od 80 kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

moze ja imam od 80 kn

sta imas?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

joystick

ima usb nastavk za pc i za ps2 nastavk cijena u trgovini 69 kn...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja imam gamepad od 70 kuna (smartbox) i sve radi super, jedino sam morao preimenovat gamepad u registriju  u Logitechov.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Njavise sto mrzime a to je Kada trebam da igram UT i kada izaberemo dresove kojicemo i pokaze mi njegovu ekipu a ono sve neki levi i cim krene da izlaze igraci on odustane meni ne pripise pobedu samo dobijem pare i to oko 400 i kada se vratim u turnir ne pise da igram sledecu rundu vec kao da nisam igrao a mojim igracima tako oduzme od konatka jedan kao da su igrali mec,malo mi je to bez veze i samo trosim bez veze igrace barem da prodjem dalje nego vako kao da nisam igrao a ne mogu da vidim koju ekipu ima da bi znao pre pocetka dal da igram ili odustanem,vec treci put kako naletim na kretene.
14 godina
neaktivan

tocno to ti je meni jedini nacin da dobijem pare.. samo tada me ne izbaci iz igre :S

14 godina
neaktivan
Ma ja napravim brzo 7-8000 nego nikako ne mogu d prodam neke igrace a u medju njih tri bas dobra da poludim i imaju cenu realnu.
14 godina
neaktivan

ja sam u ovo malo vremena skuzio kako je usran market na PC-u.. kad gledam videe od ovih sto na PS2/xboxu igraju.. stari moj, lik kojeg sam gleda vamo ima samo 3 kartice, a njima po 4 stranice kartica ima -.-

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Igrao online utakmicu  s Lyonom protiv Werdera, i imao sam 16 udaraca prema golu, gađao sam grede, stative ali nije lopta htjela u gol da ga yebeš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 23:19 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja imam gamepad od 70 kuna (smartbox) i sve radi super, jedino sam morao preimenovat gamepad u registriju  u Logitechov.

Mozes li mi reci kako to napraviti?Hvala

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

evo malo prije gol koji sam zabio u H2H :D 

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/103926588

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim ljudi pomoč...Igram fifu od 2009 god i sad sam upao u velike probleme i jako se razocarao u EA i FIFU...Prije godinu dana sam se užasno jako navukao na ultimate team i sad je naravno izašla fifa 12 na kojoj je i ove god ut besplatan i kupim igru kad ono dočeka me iznenadjenje nakon svake utakmice bilo online ili offline dobijem discconect...čini mi se da sam jedini u Hrvatskoj sa tim problemom ,jer sam prevrtio cijeli google i nitko nema takav slučaj...Najgore od sveg je to sto sam promjenio 2 konzole ,ukucao 3 kljuca ,promjenio mrezu,napravio drugi account i najgore od svega kupio 4 igre sa 4 nova ključa i opet na kraju dobio "dick"!!!!Jel ima tko kakvo pametno rješenje jer neznam više što da napravim...Ako mi netko pomogne mogu mu se odužiti sa 50 kn ili ču mu dati jedan account pa nek sharea key-eve kome trebaju(mislim proda) ...unaprijed se svima zahvaljujem...

Evo vidim da jos par ljudi ima tu takvih problema...dali ste to uspjeli riješiti???

Još samo da kažem...FACK EA , FACK ORIGIN , FACK FIFA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
din021 kaže...

Molim ljudi pomoč...Igram fifu od 2009 god i sad sam upao u velike probleme i jako se razocarao u EA i FIFU...Prije godinu dana sam se užasno jako navukao na ultimate team i sad je naravno izašla fifa 12 na kojoj je i ove god ut besplatan i kupim igru kad ono dočeka me iznenadjenje nakon svake utakmice bilo online ili offline dobijem discconect...čini mi se da sam jedini u Hrvatskoj sa tim problemom ,jer sam prevrtio cijeli google i nitko nema takav slučaj...Najgore od sveg je to sto sam promjenio 2 konzole ,ukucao 3 kljuca ,promjenio mrezu,napravio drugi account i najgore od svega kupio 4 igre sa 4 nova ključa i opet na kraju dobio "dick"!!!!Jel ima tko kakvo pametno rješenje jer neznam više što da napravim...Ako mi netko pomogne mogu mu se odužiti sa 50 kn ili ču mu dati jedan account pa nek sharea key-eve kome trebaju(mislim proda) ...unaprijed se svima zahvaljujem...

Evo vidim da jos par ljudi ima tu takvih problema...dali ste to uspjeli riješiti???

čudan problem.....zašto kupovao toliko ključeva i igara i konzola...ako ti se nesto pokvari pitas nekog raspitas se a ne kupujes 5 igrica,konzola,kljuceva i tak..mozda ti je problem u nekim mreznim  postavkama i slicno,mozda ti konzola nije kompatibilna sa nekim online komponentama fife...neznam,stvarno cudno...

14 godina
neaktivan
din021 kaže...

Imas na originu support chat od EA, pa se tamo probaj informirati.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Joj Origin supprot je za odstrijel. Oni pitaju tebe kak se zoveš, i koji ti je problem i onda kažu pričekaj budemo pronašli rješenje pa će mo ti javit. A nikad ne nađu rješenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice