- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo sam dobio lika u UT 7-0. Ja 21/20 šuteva, on 0/0 !! To mi nikad dosad nije uspjelo. Šteta što mi je realizacija loša. Imate li možda savjeta nekih kako da više 1 na 1 šansi sa obrambenim za petama pretvorim u gol?
Upravo sam dobio lika u UT 7-0. Ja 21/20 šuteva, on 0/0 !! To mi nikad dosad nije uspjelo. Šteta što mi je realizacija loša. Imate li možda savjeta nekih kako da više 1 na 1 šansi sa obrambenim za petama pretvorim u gol?
plasiraj ;) drzi R1 i udarac
ovo je na world class mislim da su 2 na professional cak
s ovim videom stavljam . na i sto se tice snimanja offline igre.. a manje vise i igranja uopce..
sad samo kad bi oni napokon sredili UT pa da mogu to pocet igrati bilo bi izvrsno, ali posto im je tesko jednu stvar napravit (ovima u EA podrazumijeva se ) mislim da cu nastavit igrat H2H za sad..
u kojoj ste vi diviziji momci?
ja sam u trecoj...meni radi normalno UT, al dobro ja sam na xboxu...molim te reci mi tajnu kako pucas slobodnjake :D golovi su ti strasni
kako pucam? naucio od barcaboy555-a iz njegovih tutoriala za fifu 11, koristio sam ih lani, a i dalje su slicni tako da.. pogledaj mu videe pa probaj malo u areni za pocetak pa budi pro i u utakmicama ;)
bas to..recimo da dobijes u gold premium paketu messia ili nekog tako igraca...fino ga prodas i od tih para sastavis prehebenu ekipu...imati ces za ugovore i sve ;))
bas to..recimo da dobijes u gold premium paketu messia ili nekog tako igraca...fino ga prodas i od tih para sastavis prehebenu ekipu...imati ces za ugovore i sve ;))
ekipu? mozes 10 ekipa sastaviti za te pare i to solidnih :O
E sad druga je stvar ako u ekipi imas ove igrace sto sam naveo pa hoces mesia onda imas dream team mada i te paciijente sam drao tako da im ne vredi mesi kada nemaju pojma u vecini slucajeva.
stari moj ja bi da sve samo da mogu UT igrat, pa makar bia osuden na mali budzet.. sredia bi sam sve, ali ovo sto mi EA radi jednostavno nije normalno :S
A cujes, udem u UT sve pet.. udem u utakmicu, sve super, odigram do kraja, izadem iz utakmice i onda mi dode error tipa "We are sorry but there has been an error connecting to FIFA 12 Ultimate Team. You will be returned to the FIFA 12 main menu"
I onda me izbaci iz UT-a al cak me ni ne vrati u main menu nego igrica zablokira, vratim se pise da sam izgubio ali dobijem 0 coinsa.. i tako moj 8:1 game znaci isto sto i 2:4 --- nista
Jednostavno nema smisla uopce pokusavati
Bok,ljudi.
Eee ovako,ja sam pravi laik sto se tiče FIFE,ovo mi je naime prvi put da se srećem sa tom igrom (nevjerujem da se UEFA EURO 2008 računa).Jako mi se sviđa super je...i sigurno cu kupiti origigi na Originu...treba skupit love a dok se lova ne skupi igra se DEMO...stoga me zanimaju neke stvari oko FIFE...npr:cuo sam da se nemoze igrat sa bilo kojim gamepadom nego onih dvoje iz settingsa i moze li se to ikako zaobici...zanima me moze li se upravljati u FIFI bez potrebe za mišem....šta znače oni brojevi pored opcija (advance,back...)...hvala
moze ja imam od 80 kn
moze ja imam od 80 kn
sta imas?
joystick
ima usb nastavk za pc i za ps2 nastavk cijena u trgovini 69 kn...
Ja imam gamepad od 70 kuna (smartbox) i sve radi super, jedino sam morao preimenovat gamepad u registriju u Logitechov.
tocno to ti je meni jedini nacin da dobijem pare.. samo tada me ne izbaci iz igre :S
ja sam u ovo malo vremena skuzio kako je usran market na PC-u.. kad gledam videe od ovih sto na PS2/xboxu igraju.. stari moj, lik kojeg sam gleda vamo ima samo 3 kartice, a njima po 4 stranice kartica ima -.-
Igrao online utakmicu s Lyonom protiv Werdera, i imao sam 16 udaraca prema golu, gađao sam grede, stative ali nije lopta htjela u gol da ga yebeš.
Ja imam gamepad od 70 kuna (smartbox) i sve radi super, jedino sam morao preimenovat gamepad u registriju u Logitechov.
Mozes li mi reci kako to napraviti?Hvala
TU imaš fix http://crashfixes.com/fifa-12-crash-fix-and-fixes-to-errors-freezing-control-issues-fps-lags-blackscreen/
Molim ljudi pomoč...Igram fifu od 2009 god i sad sam upao u velike probleme i jako se razocarao u EA i FIFU...Prije godinu dana sam se užasno jako navukao na ultimate team i sad je naravno izašla fifa 12 na kojoj je i ove god ut besplatan i kupim igru kad ono dočeka me iznenadjenje nakon svake utakmice bilo online ili offline dobijem discconect...čini mi se da sam jedini u Hrvatskoj sa tim problemom ,jer sam prevrtio cijeli google i nitko nema takav slučaj...Najgore od sveg je to sto sam promjenio 2 konzole ,ukucao 3 kljuca ,promjenio mrezu,napravio drugi account i najgore od svega kupio 4 igre sa 4 nova ključa i opet na kraju dobio "dick"!!!!Jel ima tko kakvo pametno rješenje jer neznam više što da napravim...Ako mi netko pomogne mogu mu se odužiti sa 50 kn ili ču mu dati jedan account pa nek sharea key-eve kome trebaju(mislim proda) ...unaprijed se svima zahvaljujem...
Evo vidim da jos par ljudi ima tu takvih problema...dali ste to uspjeli riješiti???
Još samo da kažem...FACK EA , FACK ORIGIN , FACK FIFA
Molim ljudi pomoč...Igram fifu od 2009 god i sad sam upao u velike probleme i jako se razocarao u EA i FIFU...Prije godinu dana sam se užasno jako navukao na ultimate team i sad je naravno izašla fifa 12 na kojoj je i ove god ut besplatan i kupim igru kad ono dočeka me iznenadjenje nakon svake utakmice bilo online ili offline dobijem discconect...čini mi se da sam jedini u Hrvatskoj sa tim problemom ,jer sam prevrtio cijeli google i nitko nema takav slučaj...Najgore od sveg je to sto sam promjenio 2 konzole ,ukucao 3 kljuca ,promjenio mrezu,napravio drugi account i najgore od svega kupio 4 igre sa 4 nova ključa i opet na kraju dobio "dick"!!!!Jel ima tko kakvo pametno rješenje jer neznam više što da napravim...Ako mi netko pomogne mogu mu se odužiti sa 50 kn ili ču mu dati jedan account pa nek sharea key-eve kome trebaju(mislim proda) ...unaprijed se svima zahvaljujem...
Evo vidim da jos par ljudi ima tu takvih problema...dali ste to uspjeli riješiti???
čudan problem.....zašto kupovao toliko ključeva i igara i konzola...ako ti se nesto pokvari pitas nekog raspitas se a ne kupujes 5 igrica,konzola,kljuceva i tak..mozda ti je problem u nekim mreznim postavkama i slicno,mozda ti konzola nije kompatibilna sa nekim online komponentama fife...neznam,stvarno cudno...
Imas na originu support chat od EA, pa se tamo probaj informirati.
Joj Origin supprot je za odstrijel. Oni pitaju tebe kak se zoveš, i koji ti je problem i onda kažu pričekaj budemo pronašli rješenje pa će mo ti javit. A nikad ne nađu rješenje.