FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

to je i meni počeo izbacivat..a danas po novom me totalno izbaci iz igre...lud sam !

17 godina
neaktivan
ToniMeić kaže...

može pomoć? nakon više od 40 odigranih utakmica ovo ? WTF

Jedan od nacina je da napravis totalno novi profile, sto znaci da gubis karijeru, virtual pro itd. Neznam jel postoji jos koji nacin googlaj malo mozda nades nesto, to ti je EA izbace patch a nitko nezna sta je tocno.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Napravio sam origin acc nick je stinsfire137 i nezz e-mail a nikako da saznam koja je jel imate neku ideju

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da li vam kada treba da udjete u online turnire na UT samo se vrti onaj krugic i zaglavi i stoji tako?da li znate u cemu je problem?
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Danas je Fifa objavila 23 igrača koji su knadidati za zlatnu loptu. Evo ja ću vam napisat koji su igrači kandidati da ne morate tražit.

1. Messi, 2. Messi, 3. Messi, 4. Messi, 5. Messi, 6.Messi, 7. Messi, 8. Messi, 9. Messi, 10. Messi, 11. Messi, 12. Messi, 13. Messi, 14. Messi, 15. Messi, 16. Messi, 17. Messi, 18. Messi, 19. Messi, 20. Messi, 21. Messi, 22. Messi, 23. C. Ronaldo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
8 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Danas je Fifa objavila 23 igrača koji su knadidati za zlatnu loptu. Evo ja ću vam napisat koji su igrači kandidati da ne morate tražit.

1. Messi, 2. Messi, 3. Messi, 4. Messi, 5. Messi, 6.Messi, 7. Messi, 8. Messi, 9. Messi, 10. Messi, 11. Messi, 12. Messi, 13. Messi, 14. Messi, 15. Messi, 16. Messi, 17. Messi, 18. Messi, 19. Messi, 20. Messi, 21. Messi, 22. Messi, 23. C. Ronaldo.

a da nije obratno?

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
FIFA 12

U pravu si 14 igrač i 3 trebaju zamijeit mjesta, evo ispravio sam.

Nego sad mi je Fifa skinula 26 MB patch?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Novi patch je zajebo dosta toga. U UT se freeza na ulasku u Online cupove plus jos dosta stvari sto su ljudi prijavili.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Da evo sad nakon patcha ne mogu igrat H2H seasons. Piše da mi squad ne valja, tak nešt.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
šiloman kaže...
win4crazzy kaže...

http://tinypic.com/player.php?v=4kz5ae&s=5

eo i moj gol, igro sam protiv buraza, a gol je zbio nasri

u jednu ruku stvarno lijep gol al  u drugu kako se to golmanu moze dogodit? :)

Ok slažem se sa tobom da je ljep gol i također se slažem kako se to može desiti golmanu ????

Ali iskomentiraj ovu snimku iz realnog svjeta :

14 godina
neaktivan
Sve sada radi kako treba sto se tice UT,H2H season i nema nikakve razlike sa ovim patchom,barem ja nisam video neke razlike.
15 godina
FIFA 12

jeste li otvorili nova 4 gold paketa? ja stvarno nemam sreće s time,najbolji igrač kojeg sam dobio u ova 4 paketa je Bendtner. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Jimmy Briand + Loic Remy u napadu monstruozno, bas sam sad utrpao 5 odnosno 6 komada protiv dvojice u advanced kupu, 11 golova samo njih dvoje. A ja se mislija dali da  kupim Benzemu.

Meni od jutros sve radi normalno odigrao 6 UT utakmica niti jednu me nije izbacilo, mozda su i nesto popravili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeste li otvorili nova 4 gold paketa? ja stvarno nemam sreće s time,najbolji igrač kojeg sam dobio u ova 4 paketa je Bendtner. {#}

U ja sam dobio sve dobre, Anelka, Rivaldo (lol on još igra), i sve sa visokim ocjenam sam još dobio .

F.C LIVERPOOL
14 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

U ja sam dobio sve dobre, Anelka, Rivaldo (lol on još igra), i sve sa visokim ocjenam sam još dobio .

Igrači sve 75-78 i jedan obrambeni 81 te Cisse 81. Užas

15 godina
FIFA 12

ja sam dobio i dvojicu naših,Kranjčara i Lakića,ali uglavnom sve loši,najbolji sam dobio Bendtnera i Kranjčara,obadvojica 79 OVR. Užaš{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

U pravu si 14 igrač i 3 trebaju zamijeit mjesta, evo ispravio sam.

Nego sad mi je Fifa skinula 26 MB patch?

pa na to sam i mislio, ne kuzim zasto ovi TDovi

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan

Jel neko koristi igrom slucaja cheat engine i zasta se ona inace koristi,kao i duplicator, to sam citao na jednom forumu pa rekoh da pitam?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:16 (Nokialino).
17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Jel neko koristi igrom slucaja cheat engine i zasta se ona inace koristi,kao i duplicator, to sam citao na jednom forumu pa rekoh da pitam?

Ako se nevaram cheat engine se koristi da bi se lakse doslo do stranice di su aukcije od 59minute pa nadalje, na konzolama to zna bit i po 1000+ stranica pa ljudi to koriste da bi brze prosli stranice. Duplicator neznam tocno, znam samo da opet postoji glitch na web appu nesto u vezi packova, tako da je market sto se tice konzola, nikakav jer ima previse IF i onih jakih igraca a cijene ocajne.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ljudi kakve golde packove sta se dobiva dabe ili sad nemogu ic pise da je server down

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

ja sam dobio i dvojicu naših,Kranjčara i Lakića,ali uglavnom sve loši,najbolji sam dobio Bendtnera i Kranjčara,obadvojica 79 OVR. Užaš{#}

Haha i ja isto dobio Kranjčara. Najbolji mi igrač bio Semak, sve ostalo neki šonje. Bar sad imam contracta

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Najvise volim da derem one likove sa mesijem i c.ronaldom na UT jer me iznerviraju sa njihovom losom igrom i iznerviram se kako su dosli do njih dvojce u ekipi(sve mi mirise da se koristi cheat engine ili tako nesto slicno)jer po vasim postovima vidim da u golden pakovanjima nema tih zvezda a i sam se se uverio tri puta kada sam kupovao te pakete i zeznuo se sa time samo potrosio novac na debile ,i onda posle takvih pobeda vise mi nije zanimljivo ja se ovde "kao borim za vise novca" a ne ima drim tim i plus nema pojma.I plus mi je glupo da jedni dobijaju te golden pakete a drugi ne,sto samim tim nema jednakosti medju ucesnicima UT.
15 godina
FIFA 12

ja još nisam igrao protiv nikoga tko ima Messija ili Ronalda u UT.Ali znam da uglavnom glato pobjeđujem one koji imaju "zvijezde" u sastavu,a uvijek se namučim protiv onih koji grade Chemistry i zapravo znaju što rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma meni nije bitno dal ima hemiju ili ne bitno mi je da protivnicki igrac igra dobro a da ima overal izmedju 80-85,6 a cim vidim ove koji imaju preko mislim na cavia,iniestu,ronalda,mesija prostom dobio napad nervoze i kada vidim da idiotski prosto mi dodje da mu kazem svasta i da igra segu a ne fifu mada vise mi je krivo sto ja nemam te igrace nego sto pobedim jer bi odmah prodao manekena ronalda kada bi ga imao i pravio tim po mojoj meri a ovako se snalazim tu i tamo pa nekako ispadne neka lepa ekipica.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Oprostite sto pitam al ako neko ima brdo para jel mi moze poslat par stotina nemam para a vecini igraca mi isteko ugovor pa nemogu igrat a posot su dobri igraci nemogu ih prodat niti izbrisat klub pocetnik sam pa nisam iskusan zato mi se sigurno to i dogodilo moj origin id je stinsfire137, hvala unaprijed {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 14:17 (Stinsfire).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Počela me igra malo živcirat. Igram manager mode i dominantan sam tijekom cijelog meča vodim pišljivih 1-0 s obzirom na šanse trebalo je biti barem 5-0.. onda najednom od 70minute protivnik igra ko lud do tada nijedan udarac u okvir. Naravno izjednačavaju ili pobijede. Mislim presmiješno je kolko je igra na momente naivna da si neznam koliko jak uvijek isto. Da ne govorim o obrani koja je kao automatizirani robot unaprijed čita moje poteze... Ovo što sam gore naveo mi ispija živce jer koliko god se trudio oni u 70% slučajeva zabe taj gol u drugom djelu.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja nemam takav problem.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stinsfire kaže...

Oprostite sto pitam al ako neko ima brdo para jel mi moze poslat par stotina nemam para a vecini igraca mi isteko ugovor pa nemogu igrat a posot su dobri igraci nemogu ih prodat niti izbrisat klub pocetnik sam pa nisam iskusan zato mi se sigurno to i dogodilo moj origin id je stinsfire137, hvala unaprijed {#}

Ja dam tebi 1000 ti meni igraca preko 80 overal moze?

15 godina
FIFA 12

kako nabraviti rabonu fake shoot, i rabonu

gledo sam na youtubeu, al nikako nemogu napravit, vjerovatno zato sto nisu kontroloeri isto namjesteni,

dali netko od vas tu zna kako to napraviti, koje tipke trebam stisnut.

r1 mi je brzo trcanje

r2 lob

l1 felš

l2 drzim kad ocu finte radit

x=kocka

a=x(iks na ps)

b=krug

y=trokut

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kako nabraviti rabonu fake shoot, i rabonu

gledo sam na youtubeu, al nikako nemogu napravit, vjerovatno zato sto nisu kontroloeri isto namjesteni,

dali netko od vas tu zna kako to napraviti, koje tipke trebam stisnut.

r1 mi je brzo trcanje

r2 lob

l1 felš

l2 drzim kad ocu finte radit

x=kocka

a=x(iks na ps)

b=krug

y=trokut

drzis tipku za finte i tipku za mijenjanje igraca i onda lijevi analog odredis smjer i tipka za nabacivanje

Dirt 3 -> Dino Bzik
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice