to je i meni počeo izbacivat..a danas po novom me totalno izbaci iz igre...lud sam !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može pomoć? nakon više od 40 odigranih utakmica ovo ? WTF
Jedan od nacina je da napravis totalno novi profile, sto znaci da gubis karijeru, virtual pro itd. Neznam jel postoji jos koji nacin googlaj malo mozda nades nesto, to ti je EA izbace patch a nitko nezna sta je tocno.
Napravio sam origin acc nick je stinsfire137 i nezz e-mail a nikako da saznam koja je jel imate neku ideju
Danas je Fifa objavila 23 igrača koji su knadidati za zlatnu loptu. Evo ja ću vam napisat koji su igrači kandidati da ne morate tražit.
1. Messi, 2. Messi, 3. Messi, 4. Messi, 5. Messi, 6.Messi, 7. Messi, 8. Messi, 9. Messi, 10. Messi, 11. Messi, 12. Messi, 13. Messi, 14. Messi, 15. Messi, 16. Messi, 17. Messi, 18. Messi, 19. Messi, 20. Messi, 21. Messi, 22. Messi, 23. C. Ronaldo.
Danas je Fifa objavila 23 igrača koji su knadidati za zlatnu loptu. Evo ja ću vam napisat koji su igrači kandidati da ne morate tražit.
1. Messi, 2. Messi, 3. Messi, 4. Messi, 5. Messi, 6.Messi, 7. Messi, 8. Messi, 9. Messi, 10. Messi, 11. Messi, 12. Messi, 13. Messi, 14. Messi, 15. Messi, 16. Messi, 17. Messi, 18. Messi, 19. Messi, 20. Messi, 21. Messi, 22. Messi, 23. C. Ronaldo.
a da nije obratno?
U pravu si 14 igrač i 3 trebaju zamijeit mjesta, evo ispravio sam.
Nego sad mi je Fifa skinula 26 MB patch?
Novi patch je zajebo dosta toga. U UT se freeza na ulasku u Online cupove plus jos dosta stvari sto su ljudi prijavili.
Da evo sad nakon patcha ne mogu igrat H2H seasons. Piše da mi squad ne valja, tak nešt.
http://tinypic.com/player.php?v=4kz5ae&s=5
eo i moj gol, igro sam protiv buraza, a gol je zbio nasri
u jednu ruku stvarno lijep gol al u drugu kako se to golmanu moze dogodit? :)
Ok slažem se sa tobom da je ljep gol i također se slažem kako se to može desiti golmanu ????
Ali iskomentiraj ovu snimku iz realnog svjeta :
jeste li otvorili nova 4 gold paketa? ja stvarno nemam sreće s time,najbolji igrač kojeg sam dobio u ova 4 paketa je Bendtner.
Jimmy Briand + Loic Remy u napadu monstruozno, bas sam sad utrpao 5 odnosno 6 komada protiv dvojice u advanced kupu, 11 golova samo njih dvoje. A ja se mislija dali da kupim Benzemu.
Meni od jutros sve radi normalno odigrao 6 UT utakmica niti jednu me nije izbacilo, mozda su i nesto popravili.
jeste li otvorili nova 4 gold paketa? ja stvarno nemam sreće s time,najbolji igrač kojeg sam dobio u ova 4 paketa je Bendtner.
U ja sam dobio sve dobre, Anelka, Rivaldo (lol on još igra), i sve sa visokim ocjenam sam još dobio .
U ja sam dobio sve dobre, Anelka, Rivaldo (lol on još igra), i sve sa visokim ocjenam sam još dobio .
Igrači sve 75-78 i jedan obrambeni 81 te Cisse 81. Užas
ja sam dobio i dvojicu naših,Kranjčara i Lakića,ali uglavnom sve loši,najbolji sam dobio Bendtnera i Kranjčara,obadvojica 79 OVR. Užaš
U pravu si 14 igrač i 3 trebaju zamijeit mjesta, evo ispravio sam.
Nego sad mi je Fifa skinula 26 MB patch?
pa na to sam i mislio, ne kuzim zasto ovi TDovi
Jel neko koristi igrom slucaja cheat engine i zasta se ona inace koristi,kao i duplicator, to sam citao na jednom forumu pa rekoh da pitam?
Jel neko koristi igrom slucaja cheat engine i zasta se ona inace koristi,kao i duplicator, to sam citao na jednom forumu pa rekoh da pitam?
Ako se nevaram cheat engine se koristi da bi se lakse doslo do stranice di su aukcije od 59minute pa nadalje, na konzolama to zna bit i po 1000+ stranica pa ljudi to koriste da bi brze prosli stranice. Duplicator neznam tocno, znam samo da opet postoji glitch na web appu nesto u vezi packova, tako da je market sto se tice konzola, nikakav jer ima previse IF i onih jakih igraca a cijene ocajne.
ljudi kakve golde packove sta se dobiva dabe ili sad nemogu ic pise da je server down
ja sam dobio i dvojicu naših,Kranjčara i Lakića,ali uglavnom sve loši,najbolji sam dobio Bendtnera i Kranjčara,obadvojica 79 OVR. Užaš
Haha i ja isto dobio Kranjčara. Najbolji mi igrač bio Semak, sve ostalo neki šonje. Bar sad imam contracta
ja još nisam igrao protiv nikoga tko ima Messija ili Ronalda u UT.Ali znam da uglavnom glato pobjeđujem one koji imaju "zvijezde" u sastavu,a uvijek se namučim protiv onih koji grade Chemistry i zapravo znaju što rade.
Oprostite sto pitam al ako neko ima brdo para jel mi moze poslat par stotina nemam para a vecini igraca mi isteko ugovor pa nemogu igrat a posot su dobri igraci nemogu ih prodat niti izbrisat klub pocetnik sam pa nisam iskusan zato mi se sigurno to i dogodilo moj origin id je stinsfire137, hvala unaprijed
Počela me igra malo živcirat. Igram manager mode i dominantan sam tijekom cijelog meča vodim pišljivih 1-0 s obzirom na šanse trebalo je biti barem 5-0.. onda najednom od 70minute protivnik igra ko lud do tada nijedan udarac u okvir. Naravno izjednačavaju ili pobijede. Mislim presmiješno je kolko je igra na momente naivna da si neznam koliko jak uvijek isto. Da ne govorim o obrani koja je kao automatizirani robot unaprijed čita moje poteze... Ovo što sam gore naveo mi ispija živce jer koliko god se trudio oni u 70% slučajeva zabe taj gol u drugom djelu.
Ja nemam takav problem.
Oprostite sto pitam al ako neko ima brdo para jel mi moze poslat par stotina nemam para a vecini igraca mi isteko ugovor pa nemogu igrat a posot su dobri igraci nemogu ih prodat niti izbrisat klub pocetnik sam pa nisam iskusan zato mi se sigurno to i dogodilo moj origin id je stinsfire137, hvala unaprijed
Ja dam tebi 1000 ti meni igraca preko 80 overal moze?
kako nabraviti rabonu fake shoot, i rabonu
gledo sam na youtubeu, al nikako nemogu napravit, vjerovatno zato sto nisu kontroloeri isto namjesteni,
dali netko od vas tu zna kako to napraviti, koje tipke trebam stisnut.
r1 mi je brzo trcanje
r2 lob
l1 felš
l2 drzim kad ocu finte radit
x=kocka
a=x(iks na ps)
b=krug
y=trokut
kako nabraviti rabonu fake shoot, i rabonu
gledo sam na youtubeu, al nikako nemogu napravit, vjerovatno zato sto nisu kontroloeri isto namjesteni,
dali netko od vas tu zna kako to napraviti, koje tipke trebam stisnut.
r1 mi je brzo trcanje
r2 lob
l1 felš
l2 drzim kad ocu finte radit
x=kocka
a=x(iks na ps)
b=krug
y=trokut
drzis tipku za finte i tipku za mijenjanje igraca i onda lijevi analog odredis smjer i tipka za nabacivanje