- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima li tko kakav pametan savjet kako igrati protiv ekipe koja uzima barcelonu, nabaci si neku defenzivnu taktiku i onda se uglavnom s messijem igra. Uvijek napadam i onda mi zadnji igrači stoje dosta visoko. Počelo me malo frustrirati, igram h2h i došao sam do 5. lige i u većini utakmica imam bolji posjed više šansi, jednostavno sam bolji, ali primim tako glupe golove da je to za plakat... Koja bi formacija bila najefikasnija protiv takvih igrača s obzirom da najčešće igram s cityem ili ako imate bilo kakav drugi savjet.
Jučer primio ovaj gol i izgubio 1-0
Dali vama u igri pišu naše mjerne jedinice za tažinu,udaljenost i visinu igrača ili američka?
Jer meni sve piše po američkim znači kille su u lbs, umjeto metrima udaljenost od gola mi se mijeri u yardima, isto je i sa visinom igrača koja se mjeri u stopama.
Sad me zanima ima li kakav način da to promijenim? Da nemoram svaki put računati.
?
?
?
ja mislim da sam svaku utakmicu protiv ljudi koji su birali Barcu pobijedio dosad. Većinom ljudi biraju Barcu jer malo slabije igraju pa to pokušaju kompenzirati sa jačom ekipom (ili Barca ili Real najčešće). Takve najčešće pobjeđujem. Najteže mi je igrati protiv onih koji biraju Napoli,Lyon ili slične ekipe.
Inače nisam igrao protiv barce baš u h2h,ali prekjučer sam od 6 tekmi odigrao 4 protiv njih. Ni jednu ni sam izgubio.
Od tih 4 tekmi 1 sam pobijedio 1-0, a ostale su bile 0-0. Nisu me nešto previše napadali, ponekad par kontri i to je to, ali nejvjerovatnij je da nisu znali igrati jer sam imao uvijek više od 55% lopte u nogama. Svaki put sam igrao protiv drugog tipa ;)
ĐUBRE!
Al sam zato u napadu qurac
Pa kad nemaš šanse vježbati kolko te stiščem.
Inače, jučer igramo nas dvojica, naravno - rasturam ga, ali nikako zabiti gol. Nakon valjda četiri tekme u koje sam 2 dobio 1-0 na čiterski način, odnosno glavom, i dve koje su završile 0-0, napokon mu zabijem 2 gola. Al pazi je*enog vraga, zabio je i on meni dva komada. Pa sam opet frustriran u krevet išao.
imam pitanje ako netko zna... igram UT i na 15 sam levelu pa sad vec malo pratim ekipe protiv kojih igram jer sve češće gubim!!! kako mogu svi imati chemistry 100!? nisi svi ista nacija, nisu svi ista liga , kako je to moguće? ja ima sve talijane ma pa mi je na 88!!! da li postoji neka caka ili što . npr. ima tip u sredini cambiassa(inter) , diega( atl. madrid) i mislim da je ovaj brazilac iz chelsea ramiresa. kako može biti 100 chemistry?
i da li ima netko nekog dobrog igrača za prodati po povoljnoj cijeni? ovo nije normalno koje cijene stavljaju!!! 150000 za igraca. pa trebao bi odigrati oko min 250 tekmi da sve pobjedim i ne trošim na ugovore, ozljede itd. koma... kako toliko skupit?
Odigrali Nokialino i ja 2 partije.Oba dvije sam izgubio.
Prva Porto vs Napoli 2-0, drugu Lyon vs HSV 4-0 , ali ako uzmemo u obzir da je on igrao sa svim asistencijama, a ja sve na manual i nije tako loše rezultat. Čak sam imao i dosta udaraca u okvir gola u drugoj, samo što je golman sve obranio
Pravi FIFA igrači igraju na full manual
Ja nemogu igrat s pucanjem na manual, lopta mi čak ikad sam pred golom sam ode u aut.
Ja nemogu igrat s pucanjem na manual, lopta mi čak ikad sam pred golom sam ode u aut.
sve je stvar privikavanja,nemoj odustajati samo tako.
Kad ne znaš. Moraš loptu usmjeriti prema golu a ne u random smjeru.
Probaj vježbati u areni ili protiv slabog kompa.
Malo mi je žao što mi se nakon updejta igre, igrači kreću brže, baš mi se sviđalo kak su se igrači kretali prije patcha, sad mi je prebrzo, a i teže je radit driblinge kad je sve brže.
@danny_hr - sve sam bliže golu koji te očekuje :)
Znam da ću ti ga zabit, ali polako. Ne želim da odmah sad brišeš igru jer nebi imao koga bušiti ;)
Cekaj a zar kada igras head 2 head season ne igraju svi na assisted ili ?Pitam jer ne znam,niti sam ja pravi igrac fife niti zelim biti samo zelim igrati fifu.
Mi igramo Manual H2H season. Namjestiš si u Online settings prije matcha.
Cekaj a zar kada igras head 2 head season ne igraju svi na assisted ili ?Pitam jer ne znam,niti sam ja pravi igrac fife niti zelim biti samo zelim igrati fifu.
igraš kako hoćeš,netko na Assisted netko na Manual,može te spojiti i sa jednim i sa drugim.
Koliko sam ja skužio kada puca neki igrač top klase poput mesija,ronalda,kake.... golman puno slabije reagira.Valjda kako bi se istakla nadmoć tih igrača,neznam.
Igram protiv prijatelja i on sa rooney-em otpuca po podu sa 40 metara.Lopta putuje dva mjeseca i prođe pokraj mog golmana u gol da bi se on nakon pol sekunde bacio za njom.komedija.
Obratite pažnju kako golman reagira kod udaraca takvih igrača iako je udarac loš
Igrao sam protiv igija sinoc i on je imao ekipu man city a ja milan znaci hart mi je branio sve zivo kada sam sutirao sa ibrom ili casanom tako da to ako sutira messi ili ronaldo golman slabo reagira nema veze sa vezom,bas malo pre sam igrao protiv lika koji je uzeo real jedno par fantasticnih intervencija je imao valdes posle suta c.r.,tako i kasiljas kada sam umalo dao gol sa dani alvesom a sutnuo sam iskosa sa njegove strane i ponadao se golu ali kasiljas je ipak kasiljas.
Nakon dugo vremena krenuo malo igrati career mod. Nemogu vjerovati kako je frustrirajuće igrati protiv AI-a.
Igram tek prijateljske tekme, protivnik mi je tamo neki klub iz južne amerike za kojeg prvi put čujem, čak sam mu i ime zaboravio. Likovi su imali 95% točnih dodavanja i 59% lopte u nogama.Jednostavno su komp napravili nepogriješivim.
Ta ne pričam kako mi tamo neki zadnji obrambeni igračod 2 metra prodavao neke "bling bling" finte, a što je najgore u rukama CPU-a su svi igrači okretni kao messi. Bili oko njega moja 2 ili 3 igrača komp će jednostavno nekim okretima i driblinzima uspijeti naći način da doda loptu nekom svom drugome igrači.
A obrana ponekad malo previše čita tvoje pokrete, te previše toga stignu prerezati.
probao sam smanjiti težinu na world class, tamo mi barem stoperi od 2m ne prodaju "bling bling" fore, ali se i danje previše precizno dodaju. Svaka tekma završi tako da komp ima oko 90% točnih dodavanja i sve ostalo isto.
Na profesional je već malo bolje ali i dalje su igrači kompa preokretni.
A niže težine nisam probao jer tamo vjerovatno AI više ni ne trči.
Puno je bolja online komponenta, višestruko je bolja. Ovako protiv AI se samo naživciram.
Ja mislimda se i zbog toga kupuje original,ne znam,mozda gresim.
E ja ovu Fifu nisam kupio zbog online igre, već zbog toga što je potrebno imat original za skidanje patcheva i što mi igra sama skida squadove i transfere.
jack sparrow meni je manager mode najbolji dio igre, ipak sam ja više sp igrač nego mp.