FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
imas dole gde pisu fifa nickovi i tu sam a inace moj origin je Don_Omar_11
13 godina
neaktivan
FIFA 12

ima li tko kakav pametan savjet kako igrati protiv ekipe koja uzima barcelonu, nabaci si neku defenzivnu taktiku i onda se uglavnom s messijem igra. Uvijek napadam i onda mi zadnji igrači stoje dosta visoko. Počelo me malo frustrirati, igram h2h i došao sam do 5. lige i u većini utakmica imam bolji posjed više šansi, jednostavno sam bolji, ali primim tako glupe golove da je to za plakat... Koja bi formacija bila najefikasnija protiv takvih igrača s obzirom da najčešće igram s cityem ili ako imate bilo kakav drugi savjet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 2:31 (psyho1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jučer primio ovaj gol i izgubio 1-0{#}

Jack Sparrow kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dali vama u igri pišu naše mjerne jedinice za tažinu,udaljenost i visinu igrača ili američka?

Jer meni sve piše po američkim znači kille su u lbs, umjeto metrima udaljenost od gola mi se mijeri u yardima, isto je i sa visinom igrača koja se mjeri u stopama.

Sad me zanima ima li kakav način da to promijenim? Da nemoram svaki put računati.

?

?

?

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Na primer lakse igram protiv barse nego protiv recimo bayerna,arsenala ili mancestera united ili citiya,zasto zato sto protiv barse igram tako sto suzavam prostor mesiju odnosno ne zalecem se i pustam ga po strani da radi sta hoce do visine 16 metara,zasto?pa recimo ja uzmem milan i moji centralni bekovi su visoki i dobro skacu kao sto su tiago silva i meces (nesta mi ne igra jer je spor) i kada on centrira ja sam jaci u skoku i samim tim omogucujem intervencijom u odbrani kontrom za svoj tim gde su pike i pyol spori i ja tu imam prednost jer pato je i brzi i ima dribling dobar a uz toga ga dobro prati Ibra a iz drugog plana Robinjo,Cim krenes da protiv barselona da srljas gotov si. i napadaj po srediniako znas tj vec u glavi znas kako ces odraditi akciju i stalnoj menjaj da te ne bi provalio.
15 godina
FIFA 12

ja mislim da sam svaku utakmicu protiv ljudi koji su birali Barcu pobijedio dosad. Većinom ljudi biraju Barcu jer malo slabije igraju pa to pokušaju kompenzirati sa jačom ekipom (ili Barca ili Real najčešće). Takve najčešće pobjeđujem. Najteže mi je igrati protiv onih koji biraju Napoli,Lyon ili slične ekipe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Inače nisam igrao protiv barce baš u h2h,ali prekjučer sam od 6 tekmi odigrao 4 protiv njih. Ni jednu ni sam izgubio.

Od tih 4 tekmi 1 sam pobijedio 1-0, a ostale su bile 0-0. Nisu me nešto previše napadali, ponekad par kontri i to je to, ali nejvjerovatnij je da nisu znali igrati jer sam imao uvijek više od 55% lopte u nogama. Svaki put sam igrao protiv drugog tipa ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kukijeva obrana je brutalna. To me ubija žešće u pojam. Cijelo vrijeme napadam, praktički mu ne dam da se makne iz svoje polovice, a nikako zabit gajbu...

ĐUBRE!
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
FIFA 12

Al sam zato u napadu qurac{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa kad nemaš šanse vježbati kolko te stiščem.

Inače, jučer igramo nas dvojica, naravno - rasturam ga, ali nikako zabiti gol. Nakon valjda četiri tekme u koje sam 2 dobio 1-0 na čiterski način, odnosno glavom, i dve koje su završile 0-0, napokon mu zabijem 2 gola. Al pazi je*enog vraga, zabio je i on meni dva komada. Pa sam opet frustriran u krevet išao.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

imam pitanje ako netko zna... igram UT i na 15 sam levelu pa sad vec malo pratim ekipe protiv kojih igram jer sve češće gubim!!! kako mogu svi imati chemistry 100!? nisi svi ista nacija, nisu svi ista liga , kako je to moguće? ja ima sve talijane ma pa mi je na 88!!! da li postoji neka caka ili što .  npr. ima tip u sredini cambiassa(inter) , diega( atl. madrid) i mislim da je ovaj brazilac iz chelsea ramiresa. kako može biti 100 chemistry?

i da li ima netko nekog dobrog igrača za prodati po povoljnoj cijeni? ovo nije normalno koje cijene stavljaju!!! 150000 za igraca. pa trebao bi odigrati oko min 250 tekmi da sve pobjedim i ne trošim na ugovore, ozljede itd. koma... kako toliko skupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Odigrali Nokialino i ja 2 partije.Oba dvije sam izgubio.

Prva Porto vs Napoli 2-0, drugu Lyon vs HSV 4-0 , ali ako uzmemo u obzir da je on igrao sa svim asistencijama, a ja sve na manual i nije tako loše rezultat. Čak sam imao i dosta udaraca u okvir gola u drugoj, samo što je golman sve obranio{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma to se ni ne računa... Ak nije manual nije ništa.
15 godina
FIFA 12

Pravi FIFA igrači igraju na full manual {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja nemogu igrat s pucanjem na manual, lopta mi čak ikad sam  pred golom sam  ode u aut.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 12:42 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ja nemogu igrat s pucanjem na manual, lopta mi čak ikad sam  pred golom sam  ode u aut.

sve je stvar privikavanja,nemoj odustajati samo tako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 12:42 (antimadridista).
17 godina
neaktivan

Kad ne znaš. Moraš loptu usmjeriti prema golu a ne u random smjeru.

Probaj vježbati u areni ili protiv slabog kompa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 12:43 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Malo mi je žao što mi se nakon updejta igre, igrači kreću brže, baš mi se sviđalo kak su se igrači kretali prije patcha, sad mi je prebrzo, a i teže je radit driblinge kad je sve brže.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@danny_hr - sve sam bliže golu koji te očekuje :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
Meni nikad nećeš zabit takav gol, a ako i budeš, bit će to zadnji koji ćeš mi ikad zabiti jer nakon toga brišem igru za sva vremena.
16 godina

Znam da ću ti ga zabit, ali polako. Ne želim da odmah sad brišeš igru jer nebi imao koga bušiti ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan

Cekaj a zar kada igras head 2 head season ne igraju svi na assisted ili ?Pitam jer ne znam,niti sam ja pravi igrac fife niti zelim biti samo zelim igrati fifu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 13:04 (Nokialino).
16 godina

Mi igramo Manual H2H season. Namjestiš si u Online settings prije matcha.

17 godina
neaktivan
Neki igraju ovako, neki onako. Ali možeš birati da te spaja samo s manual ekipom.
15 godina
Nokialino kaže...

Cekaj a zar kada igras head 2 head season ne igraju svi na assisted ili ?Pitam jer ne znam,niti sam ja pravi igrac fife niti zelim biti samo zelim igrati fifu.

igraš kako hoćeš,netko na Assisted netko na Manual,može te spojiti i sa jednim i sa drugim.

14 godina
neaktivan
Nisam znao,e sto volim ovakav gol da dajem pa to mi je lepse nego pobeda http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/99270524
16 godina
Nokialino kaže...
Nisam znao,e sto volim ovakav gol da dajem pa to mi je lepse nego pobeda http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/99270524

Koliko sam ja skužio kada puca neki igrač top klase poput mesija,ronalda,kake.... golman puno slabije reagira.Valjda kako bi se istakla nadmoć tih igrača,neznam.

Igram protiv prijatelja i on sa rooney-em otpuca po podu sa 40 metara.Lopta putuje dva mjeseca i prođe pokraj mog golmana u gol da bi se on nakon pol sekunde bacio za njom.komedija.

Obratite pažnju kako golman reagira kod udaraca takvih igrača iako je udarac loš

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 14:10 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan

Igrao sam protiv igija sinoc i on je imao ekipu man city a ja milan znaci hart mi je branio sve zivo kada sam sutirao sa ibrom ili casanom tako da to ako sutira messi ili ronaldo golman slabo reagira nema veze sa vezom,bas malo pre sam igrao protiv lika koji je uzeo real jedno par fantasticnih intervencija je imao valdes posle suta c.r.,tako i kasiljas kada sam umalo dao gol sa dani alvesom a sutnuo sam iskosa sa njegove strane i ponadao se golu ali kasiljas je ipak kasiljas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:25 (Nokialino).
16 godina
FIFA 12

Nakon dugo vremena krenuo malo igrati career mod. Nemogu vjerovati kako je frustrirajuće igrati protiv AI-a.

Igram tek prijateljske tekme, protivnik mi je tamo neki klub iz južne amerike za kojeg prvi put čujem, čak sam mu i ime zaboravio. Likovi su imali 95% točnih dodavanja i 59% lopte u nogama.Jednostavno su komp napravili nepogriješivim.

Ta ne pričam kako mi tamo neki zadnji obrambeni igračod 2 metra prodavao neke "bling bling" finte, a što je najgore u rukama CPU-a su svi igrači okretni kao messi. Bili oko njega moja 2 ili 3 igrača komp će jednostavno nekim okretima i driblinzima uspijeti naći način da doda loptu nekom svom drugome igrači.

A obrana ponekad malo previše čita tvoje pokrete, te previše toga stignu prerezati.

probao sam smanjiti težinu na world class, tamo mi barem stoperi od 2m ne prodaju "bling bling" fore, ali se i danje previše precizno dodaju. Svaka tekma završi tako da komp ima oko 90% točnih dodavanja i sve ostalo isto.

Na profesional je već malo bolje ali i dalje su igrači kompa preokretni.

A niže težine nisam probao jer tamo vjerovatno AI više ni ne trči.

Puno je bolja online komponenta, višestruko je bolja. Ovako protiv AI se samo naživciram.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koliko sam shvatio jos od fife 11 ona se kupuje original samo zbog online igranja.Na primer meni to dobro dodje jer ovi moji ortaci igraju pes pa onda ovo dodje ko desetka.I lepo se zabavim i prodje mi vreme brzo a i uzivam kada napravim neki ,dribling akciju,gol iz daljine itd...I zato ja kupujem original jer mi je oduvek bilo dosadno da igram protiv kompai ne samo sada vec i na sony kecu kada je bila prica ISS kasnije pes a sada fifa,doduse tada nije bilo online rezima pa sam tada igrao sa ortacima sto po kraju,sto na pripremama kada idem negde sa ekipom.

Ja mislimda se i zbog toga kupuje original,ne znam,mozda gresim.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

E ja ovu Fifu nisam kupio zbog online igre, već zbog toga što je potrebno imat original za skidanje patcheva i što mi igra sama skida squadove i transfere.

jack sparrow meni je manager mode najbolji dio igre, ipak sam ja više sp igrač nego mp.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice