"Analog sprint bi trebao biti ON.
Zašto ne iskoristiti dobar fičr kad postoji.
Mislim da čovjek koji je ovo pisao zapravo ne zna što je analog sprint.
Iskreno, ja nemam pojma šta to znaći. Može kratko objašnjenje ako nije problem?
"Analog sprint bi trebao biti ON.
Zašto ne iskoristiti dobar fičr kad postoji.
Mislim da čovjek koji je ovo pisao zapravo ne zna što je analog sprint.
Iskreno, ja nemam pojma šta to znaći. Može kratko objašnjenje ako nije problem?
E ovako....posto svi hvale tu Fifu,reko da je i ja skinem s neta za PC,zadnji put kad sam je igrao aktivno bila je FIFA 98 i to na one male golove, i otada non stop,samo pes.. I sad ova fifa 12...neznam,nit smrdi nit mirise,interesuje me,u odbrani kad se igra, kod pesa je duel,oduzimanje lopte brzo trcanje + dodavanje (r1 + x )...e sad kod fife kad to uradim,obrambeni igrac samo trci pored njega,jedino kad stisnem sut...on ko nesto uradi.....e sad koje su komande za fifu sto se tice te odbrane...
hvala unaprijed ljudi ;)))))
E ovako....posto svi hvale tu Fifu,reko da je i ja skinem s neta za PC,zadnji put kad sam je igrao aktivno bila je FIFA 98 i to na one male golove, i otada non stop,samo pes.. I sad ova fifa 12...neznam,nit smrdi nit mirise,interesuje me,u odbrani kad se igra, kod pesa je duel,oduzimanje lopte brzo trcanje + dodavanje (r1 + x )...e sad kod fife kad to uradim,obrambeni igrac samo trci pored njega,jedino kad stisnem sut...on ko nesto uradi.....e sad koje su komande za fifu sto se tice te odbrane...
hvala unaprijed ljudi ;)))))
Imaš tutorial na početku pa pogledaj
U stilu Benzeme: http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/95632776 prekrasno
bio mu je 100 chemistri koliko mogu da se setim sada,a meni mislim oko 65 tako nesto,mozda sam zaista tupson a za sta to sluzi ja na to i neobracam paznju?
E ovak, chemistry ti je možda i najvažniji dio UT-a. Zašto? Zato što se igrači međusobno bolje kuže i time bolje igraju. Chemistry se podiže ako su dva susjedna igrača iste nacionalnosti, iz iste lige, istog kluba, imaju istu formaciju kao onu koju koristiš i ako su na točnoj poziciji. Nadam se da je ovo od pomoći.
Ovo mi je glupo u Fifi budući da nema Šahtara ja nemogu kupit ni Eduarda ni Srnu.
ajme meni :D
ja sam skoro poludio,svi u kuci gledaju koji mi je k
mucim se sa barcom 89 min i jednostavno su nezaustavljivi
uvjek ih zaustavim ono kod prilike za gol
i dogodi se ono sta sam cekao vec neko vrijeme
kontra
al prava
coentrao uzme loptu,povuce odigra dupli sa higuainom
higuain odvuce piquea na bok i ronaldo dobiva loptu u prostor i bomba lijevicom u raslje
predivno
ovako dobro odigranu akciju nikada nisam odigrao i to protiv barce na legendary
Division 1 napokon u H2H. Sad po naslov
bio mu je 100 chemistri koliko mogu da se setim sada,a meni mislim oko 65 tako nesto,mozda sam zaista tupson a za sta to sluzi ja na to i neobracam paznju?
E ovak, chemistry ti je možda i najvažniji dio UT-a. Zašto? Zato što se igrači međusobno bolje kuže i time bolje igraju. Chemistry se podiže ako su dva susjedna igrača iste nacionalnosti, iz iste lige, istog kluba, imaju istu formaciju kao onu koju koristiš i ako su na točnoj poziciji. Nadam se da je ovo od pomoći.
Sada sam shvatio kada sam syavio one indijance u novi tim zvani dance a u stari gledam da od njih napravim sto bolji cemistri,mislim da si upravu a ja na to nisam obracao paznje ni malo.Ai nisam znao sta znaci.
Ovo mi je glupo u Fifi budući da nema Šahtara ja nemogu kupit ni Eduarda ni Srnu.
A ni jednog i jedinog, Fernandinha. Lik je zvijer za long shots. Redovito ga koristim u Brazilu, al eo ovdje ga nema
kako ga nema pa imas ga u sao paulu inace lik je veca zver od cr7 po meni a i imam ga u UT.
Edit: sada sam napravio tim po cemestru:Sta mislite jel ok ekipa???
Ne taj Fernandinho, onaj drugi baš iz Shakhtara. Njega nema.
E ovaj.
zna ko kak da dribljam na tipkovnici
prstima...
u pravu je covek, onda mu je team chemistry na vrhuncu, pa sve prolazi, sto ce reci da je zuti seo i kombinovao ekipu dok mu oci nisu ispale...inace, sto se tice te price oko Barse, poslusao sam savet, mogu ti reci da radi, izgleda da je fora sto, barem Junajtedu na defaultu, zadnja linija stoji previse visoko, ne istrcava ofsajd zamku, nego igra u prostor. kada imas u vidu kojom brzinom Barselonin napad ide, jasno je zasto se ispada. u svakom slucaju, hvala na pomoci :)
PS to ne znaci da sam poceo da postujem niti Barselonu, niti njenu fan bazu, tek da napomenem :P
Čujem da je izašao novi patch, ali ja ga nevidim za skinut?
Ni nema mi opcije check for updates!!??
Samo restartaj Origin i samo ce ti pocet skidat.
Jesam i nema ništa, probao sam ga ireinstalirat.
Stavi državu na USA na svom profilu (ea.com). Meni pomoglo i više stvari vezanih za Fifu ;)
nije pomoglo.
Čujem da je izašao novi patch, ali ja ga nevidim za skinut?
Ni nema mi opcije check for updates!!??
U, 441MB je velik? Što su to radili? Ja nemam na usa i čim sam pokrenio origin automatski mi je počeo skidati.
Samo se nadam da neće biti neke greške ko na onom prvom pa da mi svaki dan skida 441 MB.
Al meni ga nema za skinut??
Yebemu mater i Originu sad idem probat pnovo skinut igru.
Yebemu mater i Originu sad idem probat pnovo skinut igru.
Evo meni instalirao ali i dalje stoji da je verzija igre 1.0.0.0?
Ima li gdje taj patch i za "ove lijeve" verzije?
Evo ja uradio restart i skida automatski update!
@ za Lexa drago mi je ako sam ti nekako pomogao,to sam dosao do zakljucka posto na fifi 11 me barsa nervirala zbog odbrane jer su kroz sredinu spori i tako u vecinom slucajeva dobijao protivnike.
Ljudi kako da znam da li iam extended ili standard verziju fife?
I da meni je ping izmedju 9 i 12 a download oko 9.7 a uploud oko0.47 jel to dobro za online?
zna li se sta radi taj patch?
zna li se sta radi taj patch?
bere pamuk
i svira blues uz to, kapiram...ne, sad ozbiljno, ima li ikakvih razlika u igri, ili bilo cemu drugom?