FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: FIFA 12

"Analog sprint bi trebao biti ON.
Zašto ne iskoristiti dobar fičr kad postoji.
Mislim da čovjek koji je ovo pisao zapravo ne zna što je analog sprint.

Iskreno, ja nemam pojma šta to znaći. Može kratko objašnjenje ako nije problem?{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 17:58 (mariclius).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

E ovako....posto svi hvale tu Fifu,reko da je i ja skinem s neta za PC,zadnji put kad sam je igrao aktivno bila je FIFA 98 i to na one male golove, i otada non stop,samo pes.. I sad ova fifa 12...neznam,nit smrdi nit mirise,interesuje me,u odbrani kad se igra, kod pesa je duel,oduzimanje lopte brzo trcanje + dodavanje (r1 + x )...e sad kod fife kad to uradim,obrambeni igrac samo trci pored njega,jedino kad stisnem sut...on ko nesto uradi.....e sad koje su komande za fifu sto se tice te odbrane...

hvala unaprijed ljudi ;)))))

0 0 hvala 0
16 godina
mikesa kaže...

E ovako....posto svi hvale tu Fifu,reko da je i ja skinem s neta za PC,zadnji put kad sam je igrao aktivno bila je FIFA 98 i to na one male golove, i otada non stop,samo pes.. I sad ova fifa 12...neznam,nit smrdi nit mirise,interesuje me,u odbrani kad se igra, kod pesa je duel,oduzimanje lopte brzo trcanje + dodavanje (r1 + x )...e sad kod fife kad to uradim,obrambeni igrac samo trci pored njega,jedino kad stisnem sut...on ko nesto uradi.....e sad koje su komande za fifu sto se tice te odbrane...

hvala unaprijed ljudi ;)))))

Imaš tutorial na početku pa pogledaj

14 godina
neaktivan
FIFA 12

U stilu Benzeme:  http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/95632776 prekrasno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokialino kaže...

bio mu je 100 chemistri koliko mogu da se setim sada,a meni mislim oko 65 tako nesto,mozda sam zaista tupson a za sta to sluzi ja na to i neobracam paznju?

E ovak, chemistry ti je možda i najvažniji dio UT-a. Zašto? Zato što se igrači međusobno bolje kuže i time bolje igraju. Chemistry se podiže ako su dva susjedna igrača iste nacionalnosti, iz iste lige, istog kluba, imaju istu formaciju kao onu koju koristiš i ako su na točnoj poziciji. Nadam se da je ovo od pomoći. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo mi je glupo u Fifi budući da nema Šahtara ja nemogu kupit ni Eduarda ni Srnu.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 18:58 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

ajme meni :D

ja sam skoro poludio,svi u kuci gledaju koji mi je k

mucim se sa barcom 89 min i jednostavno su nezaustavljivi

uvjek ih zaustavim ono kod prilike za gol

i dogodi se ono sta sam cekao vec neko vrijeme

kontra

al prava

coentrao uzme loptu,povuce odigra dupli sa higuainom

higuain odvuce piquea na bok i ronaldo dobiva loptu u prostor i bomba lijevicom u raslje

predivno

ovako dobro odigranu akciju nikada nisam odigrao i to protiv barce na legendary 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Division 1 napokon u H2H. Sad po naslov {#}

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Nokialino kaže...

bio mu je 100 chemistri koliko mogu da se setim sada,a meni mislim oko 65 tako nesto,mozda sam zaista tupson a za sta to sluzi ja na to i neobracam paznju?

E ovak, chemistry ti je možda i najvažniji dio UT-a. Zašto? Zato što se igrači međusobno bolje kuže i time bolje igraju. Chemistry se podiže ako su dva susjedna igrača iste nacionalnosti, iz iste lige, istog kluba, imaju istu formaciju kao onu koju koristiš i ako su na točnoj poziciji. Nadam se da je ovo od pomoći. {#}

Sada sam shvatio kada sam syavio one indijance u novi tim zvani dance a u stari gledam da od njih napravim sto bolji cemistri,mislim da si upravu a ja na to nisam obracao paznje ni malo.Ai nisam znao sta znaci.

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ovo mi je glupo u Fifi budući da nema Šahtara ja nemogu kupit ni Eduarda ni Srnu.

A ni jednog i jedinog, Fernandinha. Lik je zvijer za long shots. Redovito ga koristim u Brazilu, al eo ovdje ga nema {#}

14 godina
neaktivan

kako ga nema pa imas ga u sao paulu inace lik je veca zver od cr7 po meni a i imam ga u UT.

Edit: sada sam napravio tim po cemestru:Sta mislite jel ok ekipa??? 

8 Dobar?
0 Los?
4 Moze da prodje?
Moj novi tim Moj novi tim
17 godina
Nokialino kaže...

kako ga nema pa imas ga u sao paulu inace lik je veca zver od cr7 po meni a i imam ga u UT.

Edit: sada sam napravio tim po cemestru:Sta mislite jel ok ekipa??? 

Ne taj Fernandinho, onaj drugi baš iz Shakhtara. Njega nema.

E ovaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 21:20 (crystal6).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

zna ko kak da dribljam na tipkovnici

0 0 hvala 0
15 godina

prstima...

14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Zaboravio sam da kazem mesija moras da cekas tj onog ko igra sa mesijem inace ako krenes zustro ispadas ko voz,dal mi verujes da kada sam igrao protiv tih koreanac kao da igram protiv vanzemaljac tri gola mi dao glavom posle kornera i to pored galasa i rolanda i delovalo mi je kao da skacu dva na federe a moji kao da neznaju,drugo pas na tri metra nisam mogao da dam normalno,dao mi je tri gola na foru barse,bukvalno u pas igri nije znao da pogresi kao da gledam iniestu,cavija i mesi u ta tri gola,malo pre sam igrao onaj kup za 600 conis i pokusao sam da tako i ja nesto uradim ali je nemoguce jer su sami po sebi indijanci sto je i normalno a overall im je 60- do 64, pre te tekme sam dobio jaceg protivnika od sebe i onda se pitam da li sam JA normalan?

u pravu je covek, onda mu je team chemistry na vrhuncu, pa sve prolazi, sto ce reci da je zuti seo i kombinovao ekipu dok mu oci nisu ispale...inace, sto se tice te price oko Barse, poslusao sam savet, mogu ti reci da radi, izgleda da je fora sto, barem Junajtedu na defaultu, zadnja linija stoji previse visoko, ne istrcava ofsajd zamku, nego igra u prostor. kada imas u vidu kojom brzinom Barselonin napad ide, jasno je zasto se ispada. u svakom slucaju, hvala na pomoci :)

PS to ne znaci da sam poceo da postujem niti Barselonu, niti njenu fan bazu, tek da napomenem :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 23:15 (lex69).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Čujem da je izašao novi patch, ali ja ga nevidim za skinut?

Ni nema mi opcije check for updates!!??

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Samo restartaj Origin i samo ce ti pocet skidat.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jesam i nema ništa, probao sam ga  ireinstalirat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavi državu na USA na svom profilu (ea.com). Meni pomoglo i više stvari vezanih za Fifu ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
FIFA 12

nije pomoglo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Čujem da je izašao novi patch, ali ja ga nevidim za skinut?

Ni nema mi opcije check for updates!!??

U, 441MB je velik? Što su to radili?  Ja nemam na usa i čim sam pokrenio origin automatski mi je počeo skidati.

Samo se nadam da neće biti neke greške ko na onom prvom pa da mi svaki dan skida 441 MB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 23:45 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Al meni ga nema za skinut??

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Yebemu mater i Originu sad idem probat pnovo skinut igru.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Yebemu mater i Originu sad idem probat pnovo skinut igru.

Evo meni instalirao ali i dalje stoji da je verzija igre 1.0.0.0?

15 godina
FIFA 12
kakvu glupost su sad naravili sa ovim patchem. Patch se instalira u krivi folder,zato i piše da je verzija 1.0 nakon što se instalira patch. Stvarno mi nije jasno zašto ova FIFA ima tolikih problema sa Originom.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
kakvu glupost su sad naravili sa ovim patchem. Patch se instalira u krivi folder,zato i piše da je verzija 1.0 nakon što se instalira patch. Stvarno mi nije jasno zašto ova FIFA ima tolikih problema sa Originom.

Ima li gdje taj patch i za "ove lijeve" verzije?{#}

14 godina
neaktivan

Evo ja uradio restart i skida automatski update!

@ za Lexa drago mi je ako sam ti nekako pomogao,to sam dosao do zakljucka posto na fifi 11 me barsa nervirala zbog odbrane jer su kroz sredinu spori i tako u vecinom slucajeva dobijao protivnike.

Ljudi kako da znam da li iam extended ili standard verziju fife?

I da meni je ping izmedju 9 i 12 a download oko 9.7 a uploud oko0.47 jel to dobro za online?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 0:21 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

zna li se sta radi taj patch?

Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lex69 kaže...

zna li se sta radi taj patch?

bere pamuk {#}

14 godina
neaktivan

i svira blues uz to, kapiram...ne, sad ozbiljno, ima li ikakvih razlika u igri, ili bilo cemu drugom?

Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice