FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Za hrpu opcija u carrer modu imaš Football Manager.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Napredak u manager modu se vidi, usporedi Fifu 10 i Fifu 11. Pričam o SP manager modu!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Je*em ma*er cijelom ea ,popravit ćemo za lagove ovo ono,ma očete qurac.Igrao sam s khm kjekom i laga.Ako mi sutra s orginalnim bude štekao prodajem key i kupujem az ps3.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

i meni laga a na demu radilo bez problema!!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

demo je ipak demo,i ne trazi jak komp dok full ipak traziiii.

16 godina
Nokialino kaže...

pa dobro eto pogledaj koji ja pc imam pa reci jel to dovoljno jako da mogu igrati na high postavkama bez MSAA :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 18:40 (DangerousB).
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Kaj je s tobom? Demo je prewiev cijele verzije,samo s jednim modom tj egzibišn i 4 ekipe.Stari build bla bla.Kakvi su zahtjevi bili u demu i u full su.A Pe*erko rutter mi je rekao da ću bez problema igrat lol.Nabijem ga.

16 godina
Tommy_123 kaže...
Nokialino kaže...

Kaj je s tobom? Demo je prewiev cijele verzije,samo s jednim modom tj egzibišn i 4 ekipe.Stari build bla bla.Kakvi su zahtjevi bili u demu i u full su.A Pe*erko rutter mi je rekao da ću bez problema igrat lol.Nabijem ga.

Stari, bez uvrede, ali razmisli malo što pričaš.

Meni je na starom kompu (koji je bio jači od tvojeg) štekala FIFA 11, a kako onda ne bi FIFA 12. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
Tommy_123 kaže...
Nokialino kaže...

Stari, bez uvrede, ali razmisli malo što pričaš.

Meni je na starom kompu (koji je bio jači od tvojeg) štekala FIFA 11, a kako onda ne bi FIFA 12.

Meni je fifa11 maxed 70,90 fps-a.Tako da sumnjam

16 godina
FIFA 12

Ja kažem samo iz osobnog iskustva.

Na koliko ti je FPS-a demo išao? 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Važno je da je samo laggalo a gledaj ovo.

xTommy_CRO Tommy 78
@EASPORTSFIFA Pls optimizay game for pc,so much lag whit geforce gso9600 ,3 gb and dual core ? :D

EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
.@xTommy_CRO the odd stuttering in PC is something we know about. Just the demo - you won't have that problem in the final game 

16 godina
Tommy_123 kaže...
sinister_axe kaže...

xTommy_CRO Tommy 78
@EASPORTSFIFA Pls optimizay game for pc,so much lag whit geforce gso9600 ,3 gb and dual core ? :D

.@xTommy_CRO the odd stuttering in PC is something we know about. Just the demo - you won't have that problem in the final game 

hmm mozda ce izbaciti neki patch koji ce to sve da popravi?? a tommy jesi probao onaj lag fix sto je bio za demo?? ja cu njega kasnije probati mozda mi pomogne

15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Tommy_123 kaže...
sinister_axe kaže...

xTommy_CRO Tommy 78

hmm mozda ce izbaciti neki patch koji ce to sve da popravi?? a tommy jesi probao onaj lag fix sto je bio za demo?? ja cu njega kasnije probati mozda mi pomogne

Možda je do kleka tko zna.Na xP mi je doslovno letilo s ovom konfom.Neznam zašto sada laga fifa12 ---..---"

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako napraviti fifu 12 demo da nelaga

unaprijed hvala {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni igra radi dobro, s vsyncom imam 60 fps, ponekad mi padne na 59 pa se osjeti microstutter, ali ništa strašno. Dok bez synca imam 188-200 fpsa i onda mi tek šteka, čudno.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:03 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Je*em ma*er cijelom ea ,popravit ćemo za lagove ovo ono,ma očete qurac.Igrao sam s khm kjekom i laga.Ako mi sutra s orginalnim bude štekao prodajem key i kupujem az ps3.

javi mi se, ak ćeš prodat key :)

15 godina
FIFA 12

koliko vidim laga vama sto imate dual core procesore i stare nvidia graficke iz 9000 serije. ono sorry, bez zamjere ali to ipak nije konfiguracija za nove igre u full detaljima {#} IMHO

meni radi savrseno bez da ista trzne na Win7 x64.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Igor666 kaže...

koliko vidim laga vama sto imate dual core procesore i stare nvidia graficke iz 9000 serije. ono sorry, bez zamjere ali to ipak nije konfiguracija za nove igre u full detaljima {#} IMHO

hmm pa onda bi trebala lagati i na demo verziji?

15 godina
neaktivan

Apsolutno se slažem, nisu sposobni taj već dugo poznati problem riješiti, ista stvar je bila i u 11-ici. Ja imam dosta dobar komp, a opet mi šteka.

Ova nova Fifa mi se nimalo ne sviđa, bolja mi je 11-ica. Ima puno nelogičnih stvari, npr. stalno se igrači zabijaju jedan u drugoga, prekratka su uklizavanja, više ne možeš srušiti igrača ni da oćeš.
Cijela igra mi je nekako prespora, valjda su htjeli da igra dobije na realnosti, ali ništa od toga svega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:18 (Brk_007).
16 godina
FIFA 12
Sta stvarno nece bit fife preko gamerangera? Pitam jer mi se gadi njihov online sistem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

pa dobro eto pogledaj koji ja pc imam pa reci jel to dovoljno jako da mogu igrati na high postavkama bez MSAA :S

Izgleda da nije...

15 godina
neaktivan
razbijach** kaže...
Tommy_123 kaže...

javi mi se, ak ćeš prodat key :)

Vidjeti ću sutra,ako će mi lagat s orginalkom prodat ću ti :(

16 godina
Praetorian1 kaže...

Meni igra radi dobro, s vsyncom imam 60 fps, ponekad mi padne na 59 pa se osjeti microstutter, ali ništa strašno. Dok bez synca imam 188-200 fpsa i onda mi tek šteka, čudno.

Normalno da ti steka (ili mislis na screen tearing) odnosno primjetis kao stekanje kada ti nije konstantan FPS odnosno nije ti uvijek toliki, vjerojatno ti se nekada dogodi da padne na npr. 60-70, a to u usporedbi s 188-200 je puno manje pa je logicno da ces primjetiti "lagg".....  ako ti zbilja toliko viskok FPS probaj ovo, stavi si Hz na monitoru na 60, 70 ili 75 itd (kako god), ukljuci vsync u igri i odi desni klik na ikonu > proparties i pod target polje na kraju dodas ovo: /refreshrate=[Hz, na koliko ti je na monitoru postavljeno stavis i ovdje]

Znaci, ako ti je refresh rate monitora na 60 Hz, tada si stavi /refreshrate=60

Vi ostali kojima takoder steka, probajte ovo ukljuciti (vidi sliku)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:23 (lovac82).
15 godina
neaktivan

Tommy

Isto ti je, imao orginal/neorginal, isto će ti raditi. (Ne)Vrijedi probati, ali čisto sumljam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:28 (Brk_007).
15 godina
DangerousB kaže...
Igor666 kaže...

hmm pa onda bi trebala lagati i na demo verziji?

meni se cini da je full verzija nekako kompletnija, publika jace navija i sl. mozda je i unaprjeđen sistem igre, ima i vise opcija u menu-ima, one postavke za user-a i CPU, pa trosi vise procesor...ne znam.

a mozda i izađe koji patch ili driver update od nvidie/amd-a...

15 godina
neaktivan
Brk_007 kaže...

Tommy

Isto ti je, imao orginal/neorginal, isto će ti raditi. (Ne)Vrijedi probati, ali čisto sumljam.

Naručio sam si upravo na base-u za ps3.Ne dira me ni pol posto pc verziaj više.

16 godina
FIFA 12
Bas host nesto ne radi. Koliko para je pc verzija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Događa li se nekome da se igra crasha na controller settings u igri? Kontrole sam uspio narediti izvan igre, ali ne želi igratina assisted.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
DangerousB kaže...

Izgleda da nije...

e druze da ti odgovorim sad sam probao na svim detaljima low,medium,high i opet je stekalo zajebali su stvar totalno

17 godina
DangerousB kaže...

e druze da ti odgovorim sad sam probao na svim detaljima low,medium,high i opet je stekalo zajebali su stvar totalno

Samo dokaz da ti računalo ne može pokrenuti igru niti u jednoj kombinaciji, jednostavno vrijeme je za nešto jače....  meni igra leti... znači nisu ništa zajebali...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice