Za hrpu opcija u carrer modu imaš Football Manager.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napredak u manager modu se vidi, usporedi Fifu 10 i Fifu 11. Pričam o SP manager modu!
Je*em ma*er cijelom ea ,popravit ćemo za lagove ovo ono,ma očete qurac.Igrao sam s khm kjekom i laga.Ako mi sutra s orginalnim bude štekao prodajem key i kupujem az ps3.
i meni laga a na demu radilo bez problema!!!!
demo je ipak demo,i ne trazi jak komp dok full ipak traziiii.
pa dobro eto pogledaj koji ja pc imam pa reci jel to dovoljno jako da mogu igrati na high postavkama bez MSAA :S
Kaj je s tobom? Demo je prewiev cijele verzije,samo s jednim modom tj egzibišn i 4 ekipe.Stari build bla bla.Kakvi su zahtjevi bili u demu i u full su.A Pe*erko rutter mi je rekao da ću bez problema igrat lol.Nabijem ga.
Kaj je s tobom? Demo je prewiev cijele verzije,samo s jednim modom tj egzibišn i 4 ekipe.Stari build bla bla.Kakvi su zahtjevi bili u demu i u full su.A Pe*erko rutter mi je rekao da ću bez problema igrat lol.Nabijem ga.
Stari, bez uvrede, ali razmisli malo što pričaš.
Meni je na starom kompu (koji je bio jači od tvojeg) štekala FIFA 11, a kako onda ne bi FIFA 12.
Stari, bez uvrede, ali razmisli malo što pričaš.
Meni je na starom kompu (koji je bio jači od tvojeg) štekala FIFA 11, a kako onda ne bi FIFA 12.
Meni je fifa11 maxed 70,90 fps-a.Tako da sumnjam
Ja kažem samo iz osobnog iskustva.
Na koliko ti je FPS-a demo išao?
Važno je da je samo laggalo a gledaj ovo.
xTommy_CRO Tommy 78
@EASPORTSFIFA Pls optimizay game for pc,so much lag whit geforce gso9600 ,3 gb and dual core ? :D
EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
.@xTommy_CRO the odd stuttering in PC is something we know about. Just the demo - you won't have that problem in the final game
xTommy_CRO Tommy 78
@EASPORTSFIFA Pls optimizay game for pc,so much lag whit geforce gso9600 ,3 gb and dual core ? :D
.@xTommy_CRO the odd stuttering in PC is something we know about. Just the demo - you won't have that problem in the final game
hmm mozda ce izbaciti neki patch koji ce to sve da popravi?? a tommy jesi probao onaj lag fix sto je bio za demo?? ja cu njega kasnije probati mozda mi pomogne
xTommy_CRO Tommy 78
hmm mozda ce izbaciti neki patch koji ce to sve da popravi?? a tommy jesi probao onaj lag fix sto je bio za demo?? ja cu njega kasnije probati mozda mi pomogne
Možda je do kleka tko zna.Na xP mi je doslovno letilo s ovom konfom.Neznam zašto sada laga fifa12 ---..---"
kako napraviti fifu 12 demo da nelaga
unaprijed hvala
Meni igra radi dobro, s vsyncom imam 60 fps, ponekad mi padne na 59 pa se osjeti microstutter, ali ništa strašno. Dok bez synca imam 188-200 fpsa i onda mi tek šteka, čudno.
Je*em ma*er cijelom ea ,popravit ćemo za lagove ovo ono,ma očete qurac.Igrao sam s khm kjekom i laga.Ako mi sutra s orginalnim bude štekao prodajem key i kupujem az ps3.
javi mi se, ak ćeš prodat key :)
koliko vidim laga vama sto imate dual core procesore i stare nvidia graficke iz 9000 serije. ono sorry, bez zamjere ali to ipak nije konfiguracija za nove igre u full detaljima IMHO
meni radi savrseno bez da ista trzne na Win7 x64.
koliko vidim laga vama sto imate dual core procesore i stare nvidia graficke iz 9000 serije. ono sorry, bez zamjere ali to ipak nije konfiguracija za nove igre u full detaljima IMHO
hmm pa onda bi trebala lagati i na demo verziji?
Apsolutno se slažem, nisu sposobni taj već dugo poznati problem riješiti, ista stvar je bila i u 11-ici. Ja imam dosta dobar komp, a opet mi šteka.
Ova nova Fifa mi se nimalo ne sviđa, bolja mi je 11-ica. Ima puno nelogičnih stvari, npr. stalno se igrači zabijaju jedan u drugoga, prekratka su uklizavanja, više ne možeš srušiti igrača ni da oćeš.
Cijela igra mi je nekako prespora, valjda su htjeli da igra dobije na realnosti, ali ništa od toga svega.
pa dobro eto pogledaj koji ja pc imam pa reci jel to dovoljno jako da mogu igrati na high postavkama bez MSAA :S
Izgleda da nije...
javi mi se, ak ćeš prodat key :)
Vidjeti ću sutra,ako će mi lagat s orginalkom prodat ću ti :(
Meni igra radi dobro, s vsyncom imam 60 fps, ponekad mi padne na 59 pa se osjeti microstutter, ali ništa strašno. Dok bez synca imam 188-200 fpsa i onda mi tek šteka, čudno.
Normalno da ti steka (ili mislis na screen tearing) odnosno primjetis kao stekanje kada ti nije konstantan FPS odnosno nije ti uvijek toliki, vjerojatno ti se nekada dogodi da padne na npr. 60-70, a to u usporedbi s 188-200 je puno manje pa je logicno da ces primjetiti "lagg"..... ako ti zbilja toliko viskok FPS probaj ovo, stavi si Hz na monitoru na 60, 70 ili 75 itd (kako god), ukljuci vsync u igri i odi desni klik na ikonu > proparties i pod target polje na kraju dodas ovo: /refreshrate=[Hz, na koliko ti je na monitoru postavljeno stavis i ovdje]
Znaci, ako ti je refresh rate monitora na 60 Hz, tada si stavi /refreshrate=60
Vi ostali kojima takoder steka, probajte ovo ukljuciti (vidi sliku)
Tommy
Isto ti je, imao orginal/neorginal, isto će ti raditi. (Ne)Vrijedi probati, ali čisto sumljam.
hmm pa onda bi trebala lagati i na demo verziji?
meni se cini da je full verzija nekako kompletnija, publika jace navija i sl. mozda je i unaprjeđen sistem igre, ima i vise opcija u menu-ima, one postavke za user-a i CPU, pa trosi vise procesor...ne znam.
a mozda i izađe koji patch ili driver update od nvidie/amd-a...
Tommy
Isto ti je, imao orginal/neorginal, isto će ti raditi. (Ne)Vrijedi probati, ali čisto sumljam.
Naručio sam si upravo na base-u za ps3.Ne dira me ni pol posto pc verziaj više.
Događa li se nekome da se igra crasha na controller settings u igri? Kontrole sam uspio narediti izvan igre, ali ne želi igratina assisted.
Izgleda da nije...
e druze da ti odgovorim sad sam probao na svim detaljima low,medium,high i opet je stekalo zajebali su stvar totalno
e druze da ti odgovorim sad sam probao na svim detaljima low,medium,high i opet je stekalo zajebali su stvar totalno
Samo dokaz da ti računalo ne može pokrenuti igru niti u jednoj kombinaciji, jednostavno vrijeme je za nešto jače.... meni igra leti... znači nisu ništa zajebali...