FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.005.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12

Ma, kako?!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ma, kako?!

Šta kako?

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ma, kako?!

Iz one verzije valjda xD

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina

Ja sam se naskidao te verzije, al ljudi govore da ne radi, i nekako mi je sumnjivo to bilo pošto ostaje stari .exe - pa sam izbrisao.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ja sam se naskidao te verzije, al ljudi govore da ne radi, i nekako mi je sumnjivo to bilo pošto ostaje stari .exe - pa sam izbrisao.

Ja sam ti rekao a ti ne xD.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma nemate vi pojma {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Ma nemate vi pojma {#}

Tko zna kakva je to verzija kad se koriste fajlovi iz demo-a još.Neću se hebavat s time,kupio sam ogrinal i njega čekam !!  {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Hojs kaže...

Ma nemate vi pojma {#}

Tko zna kakva je to verzija kad se koriste fajlovi iz demo-a još.Neću se hebavat s time,kupio sam ogrinal i njega čekam !! {#}

I ja isto, al nestrpljivost mi je uvijek bila mana :/

14 godina
neaktivan

E ovako odigrao sam danas po prvi put jedan na jedan igrao sam sa drugom koji bas igra dobro to znam zbog fife 11 na konzolama jer jedva kada ga pobedim uvek mi proda neki trik kod svakog gola,i moji utisci same igre su te da mi je bilo krivo sto sam morao da idem kuci to je toliko dobro da ja nemam reci,nismo igrali na assisted sve vec mesano smo stavili pomagala,fudbal je toliko bio dobar da si osetio da si u igri sve vreme i svaka utakmica je bila za sebe a odigrali smo pa jedno desetak,bilo je golova tri po mecu,tempo igre je bas kao pravi mec tj dosta je priblizno njemu,ritam utakmice je takav da se menja iz brzo do sporog.i bas mi se svidelo i dosli smo do zakljucka da je mnogo drugaciji game play od fife 11 i jedva cekam da kupim original pa da igram UT i head to head.

15 godina
FIFA 12

još jedan review,ovaj put od Eurogamera. i opet je igra dobila odličnu ocjenu 9/10:

http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-25-fifa-12-review

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 18:18 (antimadridista).
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo malo da uzivate i posle neko kaze pes bolji od fife... hahahahaha 

15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

U fintama je. Ovo je nista sta se moze napravit u pesu.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...
Nokialino kaže...

da, samo sto ovdje sve izgleda fluidnije i prirodnije...

EDIT: pes nema pola tih finti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 20:46 (Idealist).
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Jonja kaže...
Nokialino kaže...

da, samo sto ovdje sve izgleda fluidnije i prirodnije...

EDIT: pes nema pola tih finti...

Nisi ti igrao PES

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

PES imam više finti od FIFE, govorim o 2011. godini... Na pesu su finte prejednostavne za napraviti i svaki igrač ih može, djeluju nerealno za razliku od fifinih animacija/finti.

Ali istina, PES ima više finti..

15 godina
neaktivan
FIFA 12

pa eto ja dobivam TD od FIFA playera odnsonso PES hejtera, PES ima DUPLO vise finti i moze se zabit TRODUPLO lijepsi gol, naravno fifa je sto se pokretaca i igre tice bolja simulacija.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

pa eto ja dobivam TD od FIFA playera odnsonso PES hejtera, PES ima DUPLO vise finti i moze se zabit TRODUPLO lijepsi gol, naravno fifa je sto se pokretaca i igre tice bolja simulacija.

Ti nisi svjestan koliko FIFA ima finti,pes ima UPOLA manje i sve j jenodstavno napravljeno.Zato nemoj nam prodavat priču jel ti baš i nejde !!

16 godina
FIFA 12

"Ona" FIFA 12 ima grafickih bugova koji nisu prisutni u prijasnjoj FIFI 12 (oci kod igraca su u defektu)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ovako Jonja,sama činjenica da gledaš tko ti je i koliko TD-a dao govori o tebi kakva si osoba.TU i TD su na forumu da pokažeš dali se slažeš ili ne sa nečijim komentarom.
Kao drugo,došao si tu u temu govoriti o PES-u i hvaliti ga da je bolji od FIFE,što očekuješ,kolače?
I nisam ja nikakav PES hater,nego mi se jednostavno gadi igrati igru sa onako umjetnim pokretima igrača,a da ne govorim golmana i debilnog suca.

Sad lijepo odi igrati PES,točnije,ono malo što je ostalo od PES-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 21:08 (antimadridista).
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Jonja kaže...

Ti nisi svjestan koliko FIFA ima finti,pes ima UPOLA manje i sve j jenodstavno napravljeno.Zato nemoj nam prodavat priču jel ti baš i nejde !!

Crnis se sinko.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Tommy_123 kaže...
Jonja kaže...

Crnis se sinko.

Ajde balavac odi iz ove teme jer si očiti pes fanboy,takvi su mi najbolji.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ovako Jonja,sama činjenica da gledaš tko ti je i koliko TD-a dao govori o tebi kakva si osoba.TU i TD su na forumu da pokažeš dali se slažeš ili ne sa nečijim komentarom.
Kao drugo,došao si tu u temu govoriti o PES-u i hvaliti ga da je bolji od FIFE,što očekuješ,kolače?
I nisam ja nikakav PES hater,nego mi se jednostavno gadi igrati igru sa onako umjetnim pokretima igrača,a da ne govorim golmana i debilnog suca.

Sad lijepo odi igrati PES,točnije,ono malo što je ostalo od PES-a.

Ovako prijatelju to sto ja govorim da PES ima vise finta neznaci da je bolji od FIFE i to sto ja dobijam puno TD samo govori kako mrzite PES.

LoL acc THCJoshi
16 godina
FIFA 12

Evo ja ne znam koja igra ima vise finti, umjesto da se tu raspravljate bezveze, pokazite/dokazite koja igra ima vise finti......

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ovako,što se tiče finti,neznam koliko ih ima u FIFI a koliko u PES-u,nisam ih baš brojio,a vjerujem da nisi ni ti,tako da pričaš gluposti koje sigurno nisi provjerio.

Ali jedno znam,finte u FIFI su puno učinkovitije,pogledaj masu videa na youtube-u što se u online igri radi sa fintama i dosta prirodnije izgledaju nego u PES-u,pogledaj samo klasičnu "biciklu" u FIFI i pogledaj u PES-u pa mi reci gdje izgleda bolje,to je samo jedan primjer.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

fifa ima više finti.. pa odite samo u komande u start meniju i provjerite listu trikova

nemojte bez osnove baljezgat gluposti...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Mene te finte uopće ne zanimaju.

Ponekad bacim neku fintu ali većinom igram lijepu pass igru,dosta utrčavanja u prostor i kontrola lopte.Nešto kao Barcelona.

Napokon sam povezao sve konce i na legendary sam ostvario 5 pobjeda (jedna protiv svakog kluba osim Barcelone jer sam sa njima igrao) i 2 poraza (oba protiv Arsenala).

Uvijek imam  55% ili više loptu u nogama,dominiram igrom i moram priznati da je sad na legendary puno zabavnije. U obrani se još moram dosta poboljšati iako sam dosta zadovoljan kako sam se branio danas.

Čini se da me sutra čeka jako težak i gubitnički dan u FIFA 12 demo,nakon svakog dobrog dana dođe jedan loš (npr. danas zaredam 3 pobjede,sutra izgubim 10 od 15 utakmica {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Mene te finte uopće ne zanimaju.

Ponekad bacim neku fintu ali većinom igram lijepu pass igru,dosta utrčavanja u prostor i kontrola lopte.Nešto kao Barcelona.

Napokon sam povezao sve konce i na legendary sam ostvario 5 pobjeda (jedna protiv svakog kluba osim Barcelone jer sam sa njima igrao) i 2 poraza (oba protiv Arsenala).

Uvijek imam  55% ili više loptu u nogama,dominiram igrom i moram priznati da je sad na legendary puno zabavnije. U obrani se još moram dosta poboljšati iako sam dosta zadovoljan kako sam se branio danas.

Čini se da me sutra čeka jako težak i gubitnički dan u FIFA 12 demo,nakon svakog dobrog dana dođe jedan loš (npr. danas zaredam 3 pobjede,sutra izgubim 10 od 15 utakmica {#}

Haha tako i ja, nekako arsenal prejak kad igram protiv njih.

Inace igram sa milanom i ibrahim malo prima puno daje, pato mu nije ni do kopacke.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

Ciato sam ove postove i kokiko se secam nisam ni jednog trenutka spomenuo pes ili slicno jer nemam potrebu za tim,da bi ponizio pes fanove,bio sam nekad veliki fan pesa sve do zimus kada sam kupio konzolu i fifu 11 i tu mi je fifa 11 objasnila neke stvari.I od tada igram samo fifu 11 kao i sada fifu 12,ne zelim da se spustam na nivo atletico madrida (mislim na pes 12) jer ceo svet zna ko je barsa (mislim na fifu 12) i tu ne treba trositi puno reci,i nije mi bila namera da uvredim fanove pesa a ma jednom forumu sam video takve raspravke i svadje povodom ovog novog pesa da sam se smejao ko nenormalan.Sto se tice ovog koji je poceo ovu repliku relazcija pes-fifa  to me podsetilo na murinja kada izgubi mec uvek mu je neko treci kriv sto sudija,sto klizavog terena itd,setite se samo finala super kupa spanije kako je podneo poraz u drugoj utakmici tako i ovde.Zapamti te mi smo Barsa a oni su svi ostali.Prijatno i u zdravlje da igrate fifu 121 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 21:55 (Nokialino).
15 godina
Nokialino kaže...

Ciato sam ove postove i kokiko se secam nisam ni jednog trenutka spomenuo pes ili slicno jer nemam potrebu za tim,da bi ponizio pes fanove,bio sam nekad veliki fan pesa sve do zimus kada sam kupio konzolu i fifu 11 i tu mi je fifa 11 objasnila neke stvari.I od tada igram samo fifu 11 kao i sada fifu 12,ne zelim da se spustam na nivo atletico madrida (mislim na pes 12) jer ceo svet zna ko je barsa (mislim na fifu 12) i tu ne treba trositi puno reci,i nije mi bila namera da uvredim fanove pesa a ma jednom forumu sam video takve raspravke i svadje povodom ovog novog pesa da sam se smejao ko nenormalan.Sto se tice ovog koji je poceo ovu repliku relazcija pes-fifa  to me podsetilo na murinja kada izgubi mec uvek mu je neko treci kriv sto sudija,sto klizavog terena itd,setite se samo finala super kupa spanije kako je podneo poraz u drugoj utakmici tako i ovde.Zapamti te mi smo Barsa a oni su svi ostali.Prijatno i u zdravlje da igrate fifu 121 

hahaha legendo,mi smo Barca!

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Kad god igram protiv Arsenala flying dutchman mi utrpa obavezno 2 komada.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice