Jebote analozi i l1, igran na tipkalu dok nedodje bozic pa da kupim Xboxov gampead a do tada YEBEN IGRICU U SUPAK! xD
pa desno analog na tipkalu su ti valjda brojevi
Jebote analozi i l1, igran na tipkalu dok nedodje bozic pa da kupim Xboxov gampead a do tada YEBEN IGRICU U SUPAK! xD
pa desno analog na tipkalu su ti valjda brojevi
Došla je igra ne torrete( CloneDVD), sad treba čekat keyeve.
Ajmo vi znalci, jel ima neka caka kod branjenja slobodnjaka. Svaki Božji slobodnjak koji je u 25m mi uđe u mrežu. Jel trebam skočit sa živim zidom il' stisnut nešto?
Više me strah da napravim faul u zoni šuta nego u 16.
Ajmo vi znalci, jel ima neka caka kod branjenja slobodnjaka. Svaki Božji slobodnjak koji je u 25m mi uđe u mrežu. Jel trebam skočit sa živim zidom il' stisnut nešto?
Više me strah da napravim faul u zoni šuta nego u 16.
ja još nisam primio gol iz slobodnog,a zabio sam dva,možda stvarno nemaš sreće.Neznam,probaj skakati sa zidom,ali to vjerojatno radiš.
ja još nisam primio gol iz slobodnog,a zabio sam dva,možda stvarno nemaš sreće.Neznam,probaj skakati sa zidom,ali to vjerojatno radiš.
Ozbiljno govorim, bez obzira tko mi puca, ako je u zoni šuta, ide u gol. Od 10 takvih slobodnjaka 6-7 ih uđe. I nabačaj, to isto nisam riješio, dosta folova iz nabačaja primam. Pogotovo onaj krele Lucas Barrios is Borusie DTM. Jedino što mogu je stisnut trokut da golman izleti, ali ne stigne uvijek.
BTW preporodio sam se u napadu stavivši throug pass na manual. Inače većina stvari je na semi, tj. po defaultu, ali ovako mi puno bolje funkcionira.
Imam pitanje jedno,npr kad idem dodavat i želim dodat igraču do sebe malo jače navinem pas i doda ovom u sredini.Kak da to riješim ili tome nema lijeka?
Imam pitanje jedno,npr kad idem dodavat i želim dodat igraču do sebe malo jače navinem pas i doda ovom u sredini.Kak da to riješim ili tome nema lijeka?
Pa samo slabije pritsni x tj d ako igras na tipkovnici, sto jace drzis daljem igracu ide balun.
Pa samo slabije pritsni x tj d ako igras na tipkovnici, sto jace drzis daljem igracu ide balun.
Na ps3-u i pc-u.To mi je malčice glupavo al preživjet ću.
pa zašto je to glupavo? logično je da što duže držiš X da lopta ide dalje,sasvim logično i normalno.
pa zašto je to glupavo? logično je da što duže držiš X da lopta ide dalje,sasvim logično i normalno.
Želim dodat svom giraču al da nebude preslabo i da čeka loptu.
pa onda drži X duže,ali ne predugo,ja sasvim fino odredim snagu i skoro uvijek dodam kome hoću,još igram i na Manual.
Nije istina meni na mei se odlično otvaraju,kod vas je to neki problem neznam zašto.
Nije istina meni na mei se odlično otvaraju,kod vas je to neki problem neznam zašto.
meni se također odlično otvaraju,igram sa Barcom i stvarno nemam tih problema.
Meni prelose, a i neznam kako se mijenjaju igraci na tipkovnici xD
neznam,aj stvarno nemam tih problema,rekao bi da imam,ali stvarno nemam.Igrači mi se otkrivaju i ovako,ali nije potrebno toliko tipki pritisnuti da signaliziraš igraču kojem želiš da potrči,već samo jedna.Ali kažem,igrači mi se otkrivaju i bez toga,neznam zašto je to kod ostalih problem.
Upravo to
a dobro,ti igraš na tipkovnici pa je normalno da je teže,ali na gamepadu stvarno nije problem pritisnuti L1 da ti igrač protrči,ali kažem,i bez toga bi se morali otkrivati,meni uvijek Alves po desnoj strani probija i Villa i Pedro stalno ulaze u sredinu.
a dobro,ti igraš na tipkovnici pa je normalno da je teže,ali na gamepadu stvarno nije problem pritisnuti L1 da ti igrač protrči,ali kažem,i bez toga bi se morali otkrivati,meni uvijek Alves po desnoj strani probija i Villa i Pedro stalno ulaze u sredinu.
Ma lako s Barcom, s njom se i meni svi otkrivaju, dok s Cityem ili Arsenalom 0 bodova.
bezuspješno pokušavam instalirati fifu 12(nije demo) zna tko kako to ide da mi pomogne na pm.
bezuspješno pokušavam instalirati fifu 12(nije demo) zna tko kako to ide da mi pomogne na pm.
Igra jos nije izasla xD
Meni se isto ne otvaraju nešto.
Onaj čisti napadač(špica kak to naši zovu) on se uopče ne ubacuje naprijed. Mislim ubaci se on ponekad,ali gotovo nikad ne stoji u liniji s protivničkom linijom obrane.Ono kao što to napadači znaju raditi, stati na samoj granici offside linije. Toga u fifi gotovo da i nema, što me jako živcira.
Oni su napravili da se taj napadač ne ubacuje napred nego dođe tebi pomoći iza da mu dodaš loptu i onda se desi da nemaš kome ubaciti loptu. Ne mogu shvatiti po što se taj igrač vrača ako mi napadamo, pa neka trči napred i pokuša se otvoriti za nekakav veliki pass,a ne on se tek vrati k meni. Što će mi sad tu iza Milito npr., igrač koji u RL stoji cjelo vrijeme na rubu offside linije, on se u fifi vrača u kontri iza da mu dodam loptu, umjesto da mi se otvori negdje naprijed bolje da mu ubacim loptu. Evo to je još jedna od stvari koja me živcira u fifi.
Modrić u repki overall 88
To je tvoj SS ili?
Modrić u repki overall 88
Napokon :DD :DD :DD :DD
To je tvoj SS ili?
Da :)