FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
dreammaker kaže...

Žrtvujte malo grafičkih detalja da bi dobili fluidniji gameplay.

Ma nije do detalja,igra mi ide preko 150 fps-a,stvar je u tome sto je normalan fps ali s vsincom ukljucenim nekak cudno radi,ne radi full glatko ko na fifi 2011.Ma popravit ce to na finalnoj verziji jos je beta.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Nema se tu sta zrtvovat. Igru trebaju popravit, nije vise od 50 posto ljudi ludo i ima slabe kompove. Kad pogledas koje kompove na sluzbenom forumu ljudi imaju i igra trza. Neka to poprave inace nisu na nicemu. Sve sam probao i igra trza i gotovo. Imaju dosta vremena nigdje im se ne zuri. Bolje da igra kasni nekoliko dana ali neka bude kako treba.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma meni i na low i na high isto trza i sa V-sync off i on sve isto ... Za sad losa optimizacija nadam se da full verzija nece stekati!

Steam: morph_mkd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja se nadam stvarno jer je igrica cudo i steta da ju unisti tako jadan problem. Ne smije im se dogodit da 2 godine zaredom imaju isti problem. Neka malo vise porade na relacijama ATI- EA- NVIDIA. Jer ovo je najbolji nogomet koji sam ikad igrao ali bezvoljno ga igram jer trza.

16 godina

Ne očekujte high detalje na C2D procesorima.

Btw prokleti Ibrahimović mi Barceloni u svakoj utakmici zabije barem dva gola glavom. Pretjerano je ovo.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sa svojom konfom imam 150-200FPS-a. Ali vama kojim šteka, valjda će EA to sredit do full verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To ti je vjerojatno zato sto ti fps varira od npr 50 do 100, a kada je vsync ukljucen onda ti se fps limitira na odredeni broj fpsa, npr ako ti je refresh monitora na 60, tada ce ti se fps limitirati na 60 (do 60, naravno od 0 do 60, ovisi o hardwareu) bez obzira koliko ti jak komp bio. Vsync pomaze i ako ti se slika cijepa, a to cijepanje zna biti nekada vrlo frustrirajuce, tebi je to cudno kretanje zato sto s vsyncom imas npr. 60 fps, a bez bi imao npr. 100.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meno s VSYNCOM stalno fps varira između 59-60 i igra stalno ima microstutter, al to mi se javlja u svakoj igri kad god mi fps varira između 59-60 ojseti se microstutter.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 13:28 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A da jednostavno ugasite FPS brojače i počnete uživati u igri? :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imaš pravo, kad god upalim fps brojač sam se izživciram a bez njega kao da sve radi bolje.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

meni ne lagga nista, vsync i aa iskljuceni, rezolucija 1680x1050, high ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

2 0 hvala 0
15 godina
Kak da vidim koliko framea mi igra vrti? Gdje nabaviti taj brojac? I cim imam vise framea, igra je bolja?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan

potpisujem

16 godina
jurica_m kaže...
Kak da vidim koliko framea mi igra vrti? Gdje nabaviti taj brojac? I cim imam vise framea, igra je bolja?

Ne treba ti to. Vjeruj mi samo ćeš si pogoršati doživljaj igre.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Instalirao sam i FIFA-u 11 nakon FIFA-e 12 Demo jer sam htio nešto usporediti.

Kad sam htio maknuti sa Add/Remove među programima je samo FIFA 12 Demo, FIFA 11 kao da ne postoji.

Ne da se ukloniti. Dojavi grešku...

Je li tko imao istu situaciju?

http://i54.tinypic.com/24q3hp5.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

jbt,ja neznam što je s vama,igra je optimizirana odlično.A one priče da nekima šteka sa HD 5870 objesite mačku o rep.kakto to da meni radi sa GTX 460 sa 4x AA i vsyncom uključenim na 60 fps lock? 

Morate shvatiti nema veze što su zahtjevi za igru isti ka o i za FIFU 11,jer zahtjevi ne govore na kojim detaljima će te moći igrati igru,već dali ćete ju moći pokrenuti na svojim kompovima.

I sto tako morate shvatiti da sa nekim dualcem na 2,0 GHz više ne možete nove igre pokretati na najvećim detaljima.

Uostalom,smanjite malo detalje na Medium i mati će te iste detalje kao na konzolama i uživajte,ja neznam zašto vam mora biti na High da bi uživali u igri,i na Medium je sasvim pristojna grafika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 13:57 (antimadridista).
Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
PESfan kaže...

Instalirao sam i FIFA-u 11 nakon FIFA-e 12 Demo jer sam htio nešto usporediti.

Kad sam htio maknuti sa Add/Remove među programima je samo FIFA 12 Demo, FIFA 11 kao da ne postoji.

Ne da se ukloniti. Dojavi grešku...

Je li tko imao istu situaciju?

http://i54.tinypic.com/24q3hp5.jpg

probaj izbrisat fajlove tamo di si instalirao igru (npr c/program files/ igre). i kad to izbrises onda odi u add or remove programs i tamo klikni na uninstall

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jbt,ja neznam što je s vama,igra je optimizirana odlično.A one priče da nekima šteka sa HD 5870 objesite mačku o rep.kakto to da meni radi sa GTX 460 sa 4x AA i vsyncom uključenim na 60 fps lock?

Morate shvatiti nema veze što su zahtjevi za igru isti ka o i za FIFU 11,jer zahtjevi ne govore na kojim detaljima će te moći igrati igru,već dali ćete ju moći pokrenuti na svojim kompovima.

I sto tako morate shvatiti da sa nekim dualcem na 2,0 GHz više ne možete nove igre pokretati na najvećim detaljima.

Uostalom,smanjite malo detalje na Medium i mati će te iste detalje kao na konzolama i uživajte,ja neznam zašto vam mora biti na High da bi uživali u igri,i na Medium je sasvim pristojna grafika.

I ti počinješ pretjerivat,većina ljudi se žale na je(enu optimizaciju i s mojom grafom8800gt bi trebala bez problema na high tjerat,i nemoj se pravit pametan.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina

Tommy probaj na Win7 igrat. Pa javi kako ide. I isključi prokleti Vsync i AA stavi na 0.

17 godina
Pes2011_gamer kaže...

Vjeruj mi, nadimak sam napisao kad sam mislio da je pes bog i batina!

Da mogu promjenio bih nadimak

2011 pes je daleko bio od boga i batine, samo blijeda slika koja nepovratno blijedi...

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Tommy probaj na Win7 igrat. Pa javi kako ide. I isključi prokleti Vsync i AA stavi na 0.

Ma probao i na xp-u i na w7,stavim na low detalje i osjeti se štekanje.Neznam zašto,fifa11 demo mi je odlično radila kao isama igra.Ako će ovako ostat u full verziji prodat ću key.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Čuj ti ovog krelca,ako nam je većini radila fifa11 na max kao meni a isti su zahtjevi zao i za fifu12 nije problem u konfi nego demo-u,večina ljudi se je žalila s konfama od 6,7 tisuća kuna,pa neznam tko tu koga ?

Kao prvo ja te nisam vrijeđao pa nemoj niti ti meni a što se demoa tiče kada si tako bistar daj mi objasni zašto kod mene demo leti?  Zašto ne trza, zašto nemam nikakvih problema a imam kao večina win 7 64bita?

Ako kod mene na win7 radi bez problema a kod tebe ne radi zdravo eljački što možeš zaključiti?  Možda da je moja konfa jača i da zato nemam problema ili...? Daj objasni kada si tako bistar?

16 godina
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Ma probao i na xp-u i na w7,stavim na low detalje i osjeti se štekanje.Neznam zašto,fifa11 demo mi je odlično radila kao isama igra.Ako će ovako ostat u full verziji prodat ću key.

Drivere poskidaj nove. Definitivno je do tebe, jer ne moguće da jednima igra radi, a drugima ne. Ista je igra, tj. isti je demo!

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Drivere poskidaj nove. Definitivno je do tebe, jer ne moguće da jednima igra radi, a drugima ne. Ista je igra, tj. isti je demo!

Ništa,imam nove,otkazao sam narudžbu.Neću se ja je8at s time i da se bojim da sam bezveze izgubio novce.

15 godina
FIFA 12

ne pravim se ja pametan sigurno,meni ne šteka sa GTX 460,dok se neki žale da im šteka sa HD 5870 u CF, GTX 480 u SLI.Tko tu koga?

osim toga,zašto misliš da ti igra mora radit na High sa 8800 gt i imaš dual core procesor,pa ta grafa je stara već,meni je i FIFA 11 štekala sa HD 4670.

probaj malo klokat procesor pa vidi,sumnjivo mi je ovo da ti šteka i na low,probaj klokat malo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Iskreno, meni na konfi radi super, jedino što ne patim na high, aa, af detalje, kako je već netko spomenuo, i na medium je dobra grafika ;)

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 15:02 (Cesc).

2 0 hvala 0
16 godina

U slučaju da niste vidjeli na prethodnoj stranici moj post:

EVO LINK na patch koji ubacuje nasria u city, fabregasa u barcu, nešto ocjena mjenja, dodaje extra time i još ponešto..

Uživajte!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 14:30 (dreammaker).
17 godina
Tommy_123 kaže...

I ti počinješ pretjerivat,većina ljudi se žale na je(enu optimizaciju i s mojom grafom8800gt bi trebala bez problema na high tjerat,i nemoj se pravit pametan.

Probaj tu predpovijesnu grafičku zamijeniti recimo s gtx560 pa mi javi da li ti onda igra trza? To kaj ti misliš da bi trebalo i praksa ti sugerira da ne bi trebalo jer ako meni igra radi bez problema na gtx560 a tebi s problemima na 8800gt do kakvog zaključka možeš doći?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo trenutno sam na xp-u,sver sam updejto i stavim an low šteka,na medium šteka,na high šteka.Neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

@movie

Nije bitno dali je high,low, medium ili v-sync off/on isto steka tako da nije moguce da je do konfa jer nemoze biti isto i na low i na high i sa v-sync on/off, a fifa 11 je letila na ovoj konfi. Samo mogu se nadati da nece full verzija ovako je8ati ...

Steam: morph_mkd
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice