FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Šef kaže...
dmanz kaže...
Šef kaže...

Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...

Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/

moze, ima u opcijama "brightness control"

Nema... {#}

ima ali moras uc u utakmicu neku onda stisnes esc i onda tamo ides na settings i tamo ti je to

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
razbijach** kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Iznenađen sam fifom, pa ću zato kupit cd key preko base host-a, tako da evo još jedan više online igrač {#}

ufff, sad su pesovci u depresiji, kad im njihov fan ovako neš' kaže :D :D :D

monster kill :D

17 godina
Hambrle kaže...

Imaš na "Moj PC" ali eto.

Procesor: Intel Core 2 Duo 3.16 GHz

Grafička: nVidia GeForce 8800 GT

RAM: 2 GB ddr2

Ne bi trebalo biti problema, bar što se tiče sportskih simulacija

Iznenađenja su uvijek moguća i nije naodmet nešto više i jače...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 18:43 (movie).
14 godina
FIFA 12

evo nekih mojih poteza:) 

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

evo nekih mojih poteza:) 

Na kojoj težini igraš ?

14 godina

world class:D

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
15 godina
razbijach** kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Iznenađen sam fifom, pa ću zato kupit cd key preko base host-a, tako da evo još jedan više online igrač {#}

ufff, sad su pesovci u depresiji, kad im njihov fan ovako neš' kaže :D :D :D

Vjeruj mi, nadimak sam napisao kad sam mislio da je pes bog i batina!

Da mogu promjenio bih nadimak

17 godina
neaktivan
FIFA 12

meni je ovaj lik najbolji. :D

Nadam se da će izdavat i Fifa 12 vide-e

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 20:04 (hellraiser1110).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

daj mozeli mi iko pomoc sa ovim sr*njem da mi vise ne stekaa....aaa poludit cu -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nest mi je palo na pamet ali nisam doma pa nemrem testirat..
probaj zgasit origin ako ga imas meni u zadnje vrijeme mis steka kad je on upaljen
17 godina
NightShadow kaže...
probaj zgasit origin ako ga imas meni u zadnje vrijeme mis steka kad je on upaljen

Meni je stalno upaljen i ništa ne šteka...  ako kod mene na win7 64bit sve leti jedino objašnjenje je da šteka zbog konfe?  Ne znam što bi drugo moglo biti?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

meni se messi posklizniu na penalima kao john terry na finalu lige prvaka i isto je padala kiša 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

meni se messi posklizniu na penalima kao john terry na finalu lige prvaka i isto je padala kiša

To je zato što ti nije ona crta kod pucanja penala(dole desno) bila na sredini

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
movie kaže...
NightShadow kaže...

Meni je stalno upaljen i ništa ne šteka...  ako kod mene na win7 64bit sve leti jedino objašnjenje je da šteka zbog konfe?  Ne znam što bi drugo moglo biti?

Čuj ti ovog krelca,ako nam je većini radila fifa11 na max kao meni a isti su zahtjevi zao i za fifu12 nije problem u konfi nego demo-u,večina ljudi se je žalila s konfama od 6,7 tisuća kuna,pa neznam tko tu koga ?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FIFA 12

evo nekoliko vijesti sa Twittera za finalnu verziju igre:

"There will be o bunch of polish type tweaks to the Physics as well as Impact Engine stuff,too"

"Referee calls will be better,for example.Their decision making will be improved over the demo."

"Player ratings are not final.Also,things have changed a bit.OVR alone is not the whole story."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo nekoliko vijesti sa Twittera za finalnu verziju igre:

"There will be o bunch of polish type tweaks to the Physics as well as Impact Engine stuff,too"

"Referee calls will be better,for example.Their decision making will be improved over the demo."

"Player ratings are not final.Also,things have changed a bit.OVR alone is not the whole story."

Sviđa mi se za prva izjava,samo neka probaju bacit van neoptimizirannu!

16 godina

Tommy problem je u tebi! Igra nije neoptimizirana. Ugasi Vsync, ugasi AA (tj stavi na 0) i vidjet ćeš kako igra leti. Dosta više ispraznih pljuvanja po igri koja to ne zaslužuje.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo prvo moram napomenuti da oduvijek igram Pes, al jucer sam dowladirao  FIFU 2012 i stvarno je odlicna. Samo me zanima ako bi ikako mogao prebaciti da igram sa strelicama jer sa gljivicom mi je stvarno glupo. Inace imam XBOX-ovo kontroler.

0 0 hvala 0
15 godina
Tocno to. Samo vas par se zali da je igra neoptimizirana, a kako to da onda mi ostali igramo i igra nam leti? Kaj bi to znacilo da su nam dali razl. vrste dema pa nekom radi, a nekom ne? Ja imam laptop i igram na medium postavkama i igra mi radi odlicno. Sve super. Evo, i ja sam zadovoljan s igrom. Tek sam poceo. Odigrao par tekmi, igram sve na manual i na professional, za pocetak. Teska mi je igra, trebam se naviknuti. Slabo dolazim u prilike, a i dosta je tesko igrati obranu jer se tocno trebas pribliziti igracu i pogoditi pravi trenutak za oduzeti loptu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan

nije istina... 

moja konfa

AMD ATHLOND 64X2 2,6

ATI RADEON 4870 HD 512 MB

3 GB

imam i sedmicu i xp i šteka mi i na jednom i drugom 11 je radila bez jbemti.. a meni ova šteka i na low i na medium i high .. sve sam isključio

16 godina
Zuja007 kaže...

Evo prvo moram napomenuti da oduvijek igram Pes, al jucer sam dowladirao  FIFU 2012 i stvarno je odlicna. Samo me zanima ako bi ikako mogao prebaciti da igram sa strelicama jer sa gljivicom mi je stvarno glupo. Inace imam XBOX-ovo kontroler.

Probaj, nakon što se navikneš puno je bolje igrat na gljive.

Uostalom, sa strelicama ne iskorištavaš mogućnost 360 kretanja.

Prvi put kad sam igrao na te gljive mi je bilo užas al nakon par dana je zakon, nebi se sad vratio na neki drugi kontroler nikad.

BTW i ja imam boxov kontroler.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Tommy problem je u tebi! Igra nije neoptimizirana. Ugasi Vsync, ugasi AA (tj stavi na 0) i vidjet ćeš kako igra leti. Dosta više ispraznih pljuvanja po igri koja to ne zaslužuje.

Evo čitaj si lijepo,čovjeku šteka s 5870? HAHAHA

http://forum.ea.com/uk/posts/list/987044.page

Citiram ti neke ljude!

Game is unplayable as it is, Stuttering with no fps drop when it does and moving the players feels heavy and sluggish very dissapointed.

i7 950 @ 4gzhz
12 gb ram @1866
  460 gtx sli

altough i play FIFA 11 on my PC with all setting to high without a lag or a frame drop, the new FIFA 12 DEMO is lagging very bad and is unplayable even i turn all settings on low or resolution.

my pc : core 2 duo 2.2ghz, 2gb ddr2, nvidia geforce 9800gt 1gb.

I have same problem. it makes me motion sick. i have 2 5870s in crossfire which eats most new games alive.

this is a shame for EA SPORTS. in each year they release a demo of fifa ,we have problems with laggs and optimization.on they rival KONAMI ,never did that thing.Every time they release PES demo in every year works perfectly without a bug,lag or optimization problem. why ea sport cant resolve this annoying solution ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 11:27 (Tommy_123).
16 godina
FIFA 12

ma do finalne verzije ce taj lag ispraviti :) ima da leti svakome

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni samo laga kad ukljucim vsync,ali nema frame dropova nego nekak se cudno svi krecu,a kad je vsync off onda je ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni opet štekao ako isključim VYSNC onda mi je fps preko 188 a igra radi kao da imam 25 fpsa, dok kad uključim VSYNC onda imam 60 fpsa i super radi ali kakd ikad zatrza.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma nije mi jasno na koji nacin moze stekati, ali dobro. Meni sve radi kak spada, ali mi je tesko igrati, moram se naviknuti. Na kojoj razini igrate, zabijate li cesto i koloko minuta igrate? Meni je sedam minita po poluvremenu nekako najljepse.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
dreammaker kaže...

nije to pljuvanje, vec žalba. igra ju ne zasluzuje, zasluzuje ju optimizacija koja nije na nivou i ako nece biti ni u finalnoj verziji, onda mi je zao novaca sto sam dao za nju...

16 godina

Žrtvujte malo grafičkih detalja da bi dobili fluidniji gameplay.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

FIFA 12 je optimizirana ODLICNO, puno bolje od fife 11 i leti puno bolje sve na high 100tinjak fpsa

a to kaj nekima ne radi sigurno su driveri u pitanju ili ovaj s 2 5870 sigurno je crossfire issue

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

EVO LINKA za patch koji stavlja nasria i fabregasa u svoje timove i mjenja ocjene igračima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 12:48 (dreammaker).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice