FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
ph3nom_gamer kaže...
DangerousB kaže...
skala92 kaže...
uključio opciju igranja rukom i odma u idućoj tekmi dobio penal lopta pogodila kompanyija u ruku i eto ...

kako se ukljucuje ta opcija??

imaš tamo u onim opcijama prije neko započneš utakmicu...

btw. morao sam staviti na assisted, ovaj manual je smrt... dok nekupim neki bolji kontroler ništa od toga :(

znam da je u opcijama ali kako se tacno zove to ne mogu da nadjem :S

15 godina
DangerousB kaže...
ph3nom_gamer kaže...
DangerousB kaže...
skala92 kaže...
uključio opciju igranja rukom i odma u idućoj tekmi dobio penal lopta pogodila kompanyija u ruku i eto ...

kako se ukljucuje ta opcija??

imaš tamo u onim opcijama prije neko započneš utakmicu...

btw. morao sam staviti na assisted, ovaj manual je smrt... dok nekupim neki bolji kontroler ništa od toga :(

znam da je u opcijama ali kako se tacno zove to ne mogu da nadjem :S

uđeš u Game Settings,pa pod Rules il tako nešto i staviš Handbal na On.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FIFA 12

hmmm bas nigdje te opcije nema :S jel mozda to dodatni neki patch? sve pregledao nigdje nista nema da pise handball {#}

EDIT: nasao sam to prije utakmice se nastima a ja trazio dok igram u settingsima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 1:24 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Tommy_123 kaže...
brhgzugfewu kaže...

Ima li napokon nase lige u FIFA 2012?

Ne.

Hoće li barem Dinamo biti u igrici ?

HNL ima ugovor sa Konamijem jos ovu sezonu, kao i UEFA i Champions league. Ako se EA isprsi tek sljedece godine bi mogli vidjet navedene lige i natjecanja. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ima kakav tweak za samo produživanje utakmice? Našao sam onaj za sve postavke, ali onda mi je sve shebano neznam jel VSYnc uključen ili isključen i slika mi je lošija{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

gdje to ima u settingsima?? :S

Da! Prolistaj settimgse pa ćeš naći. To je na onoj strani gdje se mogu isključiti i ozljede igrača ako se ne varam ovako napamet govoreći...

15 godina
neaktivan

ja i prijatelji danas igrali 2v2,predobro :))) pravi gušt,nakon dosade protiv kompjutera :)))

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jedva čekam full verziju da započnem carrer mode.Još samo dva tjedna dečki :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Uistinu, protiv prijatelja je neopisivo bolje igrati nego protiv kompa. Prava uživancija!

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dada... carrer mode će bit pre*eben

još da nekako riješe da ne šteka toliko i udri...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

opobao sam onaj alternative fix da mi ne lagga...al opet isto
mozel mi neko pomoc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Uistinu, protiv prijatelja je neopisivo bolje igrati nego protiv kompa. Prava uživancija!

A vi svi igrate protiv kompjutera? {#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

igra je ful zarazna, grafika je odlicna.... samo me zivcira razlika u semi-pro i pro, na pro( semi-pro je pre lagan) ne mogu gol zabit golman sve skida, kad primjerice krenem sa aguerom u napad skoro svaki put me sustigne neko iz barcine obrane, s druge strane onaj villa i pedro prolaze bez problema,ko da nema obrane.... i rijetko koji dribling mi prodje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

evo moj gol sa Iniestom,prava bomba:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo moj gol sa Iniestom,prava bomba:

E da sam imao fotić,zabio sam gol s petom,dodali su nove pasove pomoću par tipki.Prežestoko :D :D

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja igram na xboxu i prehebeno je...probo sam i pes, ali nevalja nista...samo se nadam da ce iduce godine u fifi biti dinamo i liga prvaka :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Ovo se mora igrati s gamepadom, s tastaturom je koma.... starije FIFE/PES sam jos mogao igrati i to vrlo dobro, ovo sada jednostavno ne ide vise, nema 360 driblinga, kretanja, ne mozes 3 tipke odjednom pritisnuti...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

S kojom kamerom igrate:

31 Tele Broadcast
6 Tele
0 Pro
1 Ostale
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

S kojom kamerom igrate:

kako se zove default kamera? s tom ja igram :D

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

S kojom kamerom igrate:

kako se zove default kamera? s tom ja igram :D

tele broadcast..
prvo sam igrao sa coop, ali ova default je predobra

15 godina
neaktivan
FIFA 12

jeste uspjeli zabit koji gol iz kornera... meni nikako neide.

btw. kako se ubacuje onako oštro po zemlji... znam da se u pesu 3 put stisne krug a ovdje nemogu skužit...

imam dosta situacija kad mi takav centaršut treba...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Napisao je kolega maloprije, i ja sad pisem i pitam jos jednom. Moze li netko staviti OVDJE link koji bi mi produzio minute jer ovsk igram na tri minute i kak se instalira? Hvala lijepa na odgovoru.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imate li nekih savjeta za slobodne udarce? Kako npr. opaliti jače, slabije, kako po podu,... ?

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Imate li nekih savjeta za slobodne udarce? Kako npr. opaliti jače, slabije, kako po podu,... ?

Dosta lako,imaš sve u fifa11 temu.

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Napisao je kolega maloprije, i ja sad pisem i pitam jos jednom. Moze li netko staviti OVDJE link koji bi mi produzio minute jer ovsk igram na tri minute i kak se instalira? Hvala lijepa na odgovoru.

Pa imaš pun ku*** stranica sa svime,fifa infinity,fifa-patch i fifa soccer blog.Bookmarkaj si te stranice.

Evo ti: http://www.fifabenelux.com/download/FIFA-12-demo-ini-bestand.zip

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Šef kaže...

Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...

Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/

moze, ima u opcijama "brightness control"

Nema...  {#}

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
dmanz kaže...
Šef kaže...

Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...

Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/

moze, ima u opcijama "brightness control"

Nema... {#}

ima negdje sigurno, ne mogu se sjetit tocno.. nisam sad u igri jer sam sebi bio mjenjao kontrast.... čačkaj malo po opcijama naletit ces sigurno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 18:07 (dasoo988).
15 godina
FIFA 12

Iznenađen sam fifom, pa ću zato kupit cd key preko base host-a, tako da evo još jedan više online igrač {#}

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pes2011_gamer kaže...

Iznenađen sam fifom, pa ću zato kupit cd key preko base host-a, tako da evo još jedan više online igrač {#}

ufff, sad su pesovci u depresiji, kad im njihov fan ovako neš' kaže :D :D :D

16 godina
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Pozdrav.

Zanima me je li FIFA 12 ima isti bug kao njena prošla verzija a to je da lagga na W7-u? Da ne skidam bezveze ako ću ju izbrisat nakon deset minuta zbog lagga.

ovisi koje komponente imaš,meni nije laggala ni prošle godine,ni ove mi ne lagga.Koju grafičku imaš?

Imaš na "Moj PC" ali eto.

Procesor: Intel Core 2 Duo 3.16 GHz

Grafička: nVidia GeForce 8800 GT

RAM: 2 GB ddr2

Ne bi trebalo biti problema, bar što se tiče sportskih simulacija

mmm... donuts
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice