FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
vik7 kaže...
iTommy_123 kaže...

Neznam jel se itko žalio na lag u gri.Igram na xp-u i osjetim lagano trzanje s ovom konfom,a fifu11 sam igrao bez problema te su isti zahtjevi.Ima kakav fix i jel ima netko isti problem?

ja to vec pitao jucer... jer mi na xp radila fifa11 savrseno... a na win7 manje vise lose... a sad je obrnuto...

Sredit će to,ne brini se :D

Evo našao sam zahtjeve u read me textu u fifi12

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported

Required Operating Systems:
Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7
Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME, and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:
DirectX® 9.0c

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 16:21 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovako...skinuo sam FIFU 12 DEMO i instaliram i pokrenem igricu i samo se ugasi..jel trebam kakav crack ili što? (imam XP)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 16:39 (fornax9).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

I meni igra trza, kad igram bez VSYNCA fps mi je oko 188-201 ali mi igra radi usporeno, a kad ukljičim VYSNC onda mi je fps između 59-60 i kad ikad mi zatrza, ali da se igrat.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 16:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fornax9 kaže...

Ovako...skinuo sam DIDU i instaliram i pokrenem igricu i samo se ugasi..

Ištekaj volan ili gamepad,pa probaj.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Koja je razlika između Tactical i Legacy Defending?

I što je onaj Finesse shot?

I zašto mi igrač neće protrči u napad da mu dodam loptu, nego se vuče uz npr. aut liniju paralelno sa mnom...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dodajte me na originu Tommi_CRO ali samo oni koji misle kupit fifu !!

@Praetorian To je stara prebuild verzija i meni malo trza,sve će se to popravit u finalnoj ne brini.Do tad ću fifu igrat na ps3 tj demo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

I zašto mi igrač neće protrči u napad da mu dodam loptu, nego se vuče uz npr. aut liniju paralelno sa mnom...

Tactical Defending je novi sustav obrane,nema više onog kad držiš X i samo trčiš za leđa igraču dok mu ne otmeš loptu,sad moraš biti puno pažljiviji i pravovremen.Legacy defending je taj stari način obrane.

Finesse shot je felšani udarac,plasirani.Koristan je kad ideš 1 vs 1 sa golmanom.Koristiš ga tako da držiš R1 prije nego stisneš tipku za pucanje.

Za ovo zadnje neznam odgovor,ja igram sa Barcom,i Dani Alves mi stalno probija po strani i dosta je pokretan,kao i Xavi i Iniesta u sredini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

E tnx...idem sad igrat...nadam se da je grafika za pc bolja nego na 2011

15 godina
neaktivan
FIFA 12

A jel mogu igrat sa gamepadom??
jer kad idem igrat moram ga ištekat a kad ga poslije uštekam ne prima mi?? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fornax9 kaže...

A jel mogu igrat sa gamepadom??
jer kad idem igrat moram ga ištekat a kad ga poslije uštekam ne prima mi?? {#}

Googlaj malo,a i par stranica prije ti je objašnjeno.

سمندری ڈاکو
15 godina
FIFA 12

ukljucujete li opciju za sviranje indirekta kada lopta pogodi u ruku? odlicno da se moze birati da li da se svira samo u sesnaestercu ili svugdje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Upravo na Legendary odigrao Milan protiv Barce 1:1

Fck yea.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
možeš mi dat taj link?
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

To si namještaš sa quick izbornikom dali ćeš igrat ofanzivno ili defanzivno te si možeš namjestit brzu taktiku kao što je high pressure counter attack itd. Na gamepadu se to mijenja sa d-padom, a na tipkovnici neznam. Na početku ti je namještno balanced.

Imaš također različite vrste šuteva, neznam točno nazive sve, ali mislim da je finesse shot plasirana lopta, onda imaš udarac špicom, lob, šut po podu ovisi koju tipku držiš dok pucaš, u raznim situacijama koristiš razne šuteve.

Tactical defending je ja mislim ova nova vrsta obrane koja je po meni napravljena za više skilled igrače jer kad držiš cijelo vrijeme pass igrač ti se namješta u obrambenu poziciju ispred protivničkog igrača i trebaš sam tajmirat oduzimanje lopte dok bi legacy defending trebao bit onaj stari da držanjem passa tvoj player automatski ide na loptu. :D

Potpis
16 godina
moderator
fornax9 kaže...
možeš mi dat taj link?

Meni govoriš?

Ako da,koji link?

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Počinjem se uhodavat na Professional. Od 3 utakmice 2 sam pobijedio(1:0 i 2:1). Ovo su mi i prvi golovi na Pro. Stvarno treba biti strpljiv u napadu i oprezan u obrani.

Kad izlazi cijela verzija? Izgleda da će mi ovo biti prava zabava za cijelu godinu{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeste probali mijenjati mreže na golovima,ja obožavam igrati na onim trokutastim,baš lijepo izgledaju :D

Nisam mijenjao izgled,samo sam mijenjao koliko su nategnute.

Idući put kad pokrenem demo ću im promijeniti oblik.

14 godina
neaktivan

tommy jel to za finalnu verziju ili... jer ono  prema ovim zahtjevima igra bi mi trebala radit bez jebmti na high... a ovako šteka i na low.. neznam zašt

iam ovu konfu

AMD ATHLON 64X2 5000+ 2,6 GhZ

ATI RADEON HD SAPPHIRE 4670 512 MB

RAM 3 GB

WIN 7 , XP

uspoređujući s ovim gore trebalo bi letit a zašto nije tako neznam

14 godina
skala92 kaže...

tommy jel to za finalnu verziju ili... jer ono  prema ovim zahtjevima igra bi mi trebala radit bez jebmti na high... a ovako šteka i na low.. neznam zašt

iam ovu konfu

RAM 3 GB

WIN 7 , XP

Skala odi na ovu stranicu http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/  i malo scrolaj dolje i naci ces dva lag fixa pa pokusaj s time:D

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
neaktivan

e hvala ti ... ako ni to ne pomogne onda ga jebi

16 godina
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...

Neznam jel se itko žalio na lag u gri.Igram na xp-u i osjetim lagano trzanje s ovom konfom,a fifu11 sam igrao bez problema te su isti zahtjevi.Ima kakav fix i jel ima netko isti problem?

Windows 7, Vsync OFF, AA 0 ;)

Eh, imam dualboot i igra se brze izvodi na XP-u, a za taj lag problem, cini se da je to neki bug, imaju fixevi (mislim da postoje dva fixa).... malo pogledajte po temi

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

Pa ono nešto za gamepad

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo dobio sam svoju prvu utakmicu na legendary!
Razlog moje pobjede nije taj sto sam uspio zabiti gol, nemam problema sa zabijanjem golova, predobre akcije s barcom pravim i bas njima tipicne golove zabijam prava uzivancija i osjecaj zadovoljstva kada padne gol. Razlog je taj sto sam uspio ne primiti gol. Cim AI ode u minus upali nitro i postane bas opak, dobro sam se napatio i imao malo srece da ne primim taj gol. Dobio man city 1-0..

CESTITKE MI! hahaha{#}
Inace ili izgubim ili bude 1-1, 2-2...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...
skala92 kaže...

tommy jel to za finalnu verziju ili... jer ono   prema ovim zahtjevima igra bi mi trebala radit bez jebmti na high... a ovako šteka i na low.. neznam zašt

iam ovu konfu

RAM 3 GB

WIN 7 , XP

Skala odi na ovu stranicu  http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/  i malo scrolaj dolje i naci ces dva lag fixa pa pokusaj s time:D

Gledaj,to je prebuild,portana s konzole,ima još dosta bugova oko same igre i player impacta,meni je fifa11 letila na xp-u a sad mi fifa12 trza a isti su zahtjevi.Kog tu koga sad xD.U finalnoj verziji će sve bit ispravljeno u to se ne birni :D

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja više stvarno neznam šta bi...preimenovo sam ime gamepada,skidao fixove i dalje nemogu igrat sa gamepadom {#}...jel ima možda ko sliku kak bi to trebalo izgledat u OEM-u ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
elcerino kaže...

imam problem...kad pokrenem demo nakon par sekundi u onom loading screenu igra se jednostavno sruši...bez ikakvog errora i bilo čega, probo sam reinstalirat...stavit dirx, nove drivere za graf, konfa laptopa je i5 2.53ghz, gt420 1gb, 4 ddr3 1333...windows 7 64 bit...ne znam više šta da probam?!!!?!?!?!?!

prelistaj par postava unazad i shvatit ces u cemu je problem ;)

Iskopčaj gamepad,volan,yoystick šta već imaš i onda pokreni

14 godina
FIFA 12

El izašla fifa za PS3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Kako da obranu prebacim u Tactical defending?

0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Kako da obranu prebacim u Tactical defending?

Pa imaš tamo dok slažeš setings za kontroler skroz dolje!

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel tko uspio konfigurairati 4 joistika da rade savrseno?Meni xboxov radi super,ali na ostalima je sve ispremjesano,A nije A nego je B i ostatak nevalja y nije y nego je nes drugo itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:10 (kach).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice