FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Praetorian1 kaže...

I ja se sad nemogu dočekat cijele igre, pa da s Liverpoolom krenem osvajat. Sad igram demo s otključanim stupnjevima težine, i s produženim vremenom.

YNWA! :)

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

Za to sam znao i uključujem to stalno. Ali si stavim da u šesanestercu ne sudi jer bi bilo iritantno kad bi mi oni zabijali penale jer moji kreteni namjerno idu rukom bez da sam im ja to zadao. Tako da ruka izvan šesnaesterca DA, unutar NE. ;)

Meni je glavni problem 1vs1. Nikako ga zabit :/ Zato i gubim :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

Za to sam znao i uključujem to stalno. Ali si stavim da u šesanestercu ne sudi jer bi bilo iritantno kad bi mi oni zabijali penale jer moji kreteni namjerno idu rukom bez da sam im ja to zadao. Tako da ruka izvan šesnaesterca DA, unutar NE. ;)

Meni je glavni problem 1vs1. Nikako ga zabit :/ Zato i gubim :)

ja idem 1v1 uglavnom finesse shot u suprotni kut znaci skrenem malo na stranu kolko mogu (naravno ovisi dal je ljevak ili desnjak) i onda finesse shot u suprotni kut, najcesce ne brani, ovisi kolko u kut puknes, a nekada dok ide ravno golman na tebe lob2win cekaj dok je blizu ili dok divea i brzo lob

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
FIFA 12

Ako možete da mi kažete kako se ukljući ta opcija da sudi ruku? Bio bi vam zahvalan ako može pojašnjenje{#} Pravi je užitak igrati ovaj demo i sa nestrpljenjem očekujem izlazak Fifa 12. Ja sam puno vremena proveo uvježbavajući šut ovo 1 na 1 prije igre i dostsa dobro mi sada ide. Zabijam dosta golova, ali je problem što ih dosta primim pa sam jednu izgubio 3:5{#}  inaće bude manje golova, al ta utakmica je bila preluda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Ako možete da mi kažete kako se uključi ta opcija da sudi ruku? 

Kad odabereš klubove odeš na game settings. Tamo ćeš pritiskivanjem LT/L2 naći na postavke za igru (offside, kartoni, handball). Uživaj!

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina

Ekipa, instalirao sam novu FIFU demo i sad bih si želio srediti tipke kao i na prošloj FIFI, kao na ovoj slici ispod jer igram na tipkovnicu. Sad, u prošloj FIFI prije nek sam ušao u igru, to sam si lako narihtao, a u ovoj koliko vidim nema toga. Pa kak to izvesti? Tak bih odigrao koju tekmu, ali ne želim prije nek si sredim te tipke. Dakle, da tiupke izgledaju kao na slici ispod. Hvala

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
crystal6 kaže...
mariclius kaže...

Ako možete da mi kažete kako se uključi ta opcija da sudi ruku? 

Kad odabereš klubove odeš na game settings. Tamo ćeš pritiskivanjem LT/L2 naći na postavke za igru (offside, kartoni, handball). Uživaj!

Zahvaljujem, nisam za to ni znao do sada. jedino taj handball bude isključen{#}

15 godina
neaktivan

kako cu na manual uopce birat stranu,kad malo analog pomaknen u stranu lopta ide dosta dosta pored gola :/

16 godina
FIFA 12

Evo imam problem.

Igra mi  nece ucitat gamepad.

Napravio sam sve sto pise na ovoj stranici i opet nece.

Ubacim gamepad u usb i onda redom idem.

"Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” . After download this Xbox 360 controller files and paste them in your main FIFA 12 Demo folder (Download Here)."

I onda samo jos skinio i gamepad fix i radim sve po uputama i opet nece.

Moze li mi netko pomoc s ovim problemom ?

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo da se javi okorjeli PES - ovac. ;)

FIFA i PES su nebo i zemlja. Tek sad vidim kolko PES zaostaje. Najviše me razočarao što za 2012 verziju donosi minimalne preinake. A 2011 itekako ima što za popraviti. Tako da sam takav razočaran skinuo FIFU 12 i - oduševio se. Bye bye KONAMI

Što me se najviše dojmilo ? (uf, a što nije)

Pošto sam rekao prije, ja sam stari PES - ovac, tako da mi je itekako potrebna prilagodba na ovaj stil igre. Od kontrole kretanja igrača, do taktike. Nakon evo 3 dana igranja, dojmovi su savršeni.
Najviše mi se sviđa što sudija konačno svira kad neko igra rukom. Sviđa mi se što se igra može brzo nastaviti kad lopta izađe u aut (dakle nema onog čekanja i fade efekta). Zatim kretanja i ponašanja igrača su sasvim realna. Nema tu tolko fintiranja, i zapravo je jako teško (barem meni) izvodit neke finte na terenu. Golmani - uuuuu, kako su predobri u odnosu na one u PES - u. Odapnem s 20m, i lopta leti, ja već u sebi slavim pogodak, kad ono golman s vrhom prstiju loptu skrene u korner. Preee doooobro. 1 na 1 - isto nemožeš samo tako lako zabit (bar ja ;) ). Dakle AI golmana je za svaku pohvalu. Jedino što je mala zamjerka, ali to je ono, sasvim malena totalno zanemariva zamjerka jest što mislim da sudija nekako više protivniku sudi faule nego meni. Par puta se znalo dogodit da me protivnik ubije, a sudija se pokazao mrtav. EEE, i što još. Igram tekmu i s Boatengom (koji ni nije imao loptu) sasvim slučajno se zaletim u protivničkog igrača. On naravno padne, a sudija pusti prednost. Nakon jedno dobrih 5 min (dakle kojih 2 min), lopta je bila izbačena van igrališta, i ja vidim trči sudac i Boatengu daje žuti karton. A ja već i zaboravio na to.Preee dobro, toga u PES - u nema. Kao i puno puno puno ostalih stvari.

Mogu reći da me FIFA definitivno osvojila, i da jedva čekam da izađe full verzija.

Samo jedno pitanje : što je s tom 3D - grass (travom)? Jel vi to vidite? Jer ja ne vidim. Meni je cijela površina flat (ravna), vide se samo texture (slike) od trave, a igrači izgledaju kao da su 10 cm iznad te podloge. Negdje sam pročitao da će 3D grass biti u full verziji, dok sam isto tako negdje drugdje pročitao da neki vide taj 3D grass i u demu. Imam dost jaku konfu i igram na sve high s 4x MSAA tako da bi, ukoliko je ona omogućena, trebala biti vidljiva.Ili?

7 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Dajte mi napišite za ovaj file"rna.ini" da li trebam ja šta editirat unutar fajla da bi mi to radilo ili je to kao već spremno za funkciju, pitam pošto to meni uopće ne funkcionira :((

Vidim da unutra piše nešto da se mora maknut "//" pa neznam el to ima kakve veze!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Samo jedno pitanje : što je s tom 3D - grass (travom)? Jel vi to vidite? Jer ja ne vidim. Meni je cijela površina flat (ravna), vide se samo texture (slike) od trave, a igrači izgledaju kao da su 10 cm iznad te podloge. Negdje sam pročitao da će 3D grass biti u full verziji, dok sam isto tako negdje drugdje pročitao da neki vide taj 3D grass i u demu. Imam dost jaku konfu i igram na sve high s 4x MSAA tako da bi, ukoliko je ona omogućena, trebala biti vidljiva.Ili?

3d trava je postojala u fifi 11 (i na pc-u), nevidim razloga zasto ne bi i u fifi 12, u demu i ja vidim samo texture trave..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:23 (rulF).
14 godina
raso86 kaže...
Praetorian1 kaže...

I ja se sad nemogu dočekat cijele igre, pa da s Liverpoolom krenem osvajat. Sad igram demo s otključanim stupnjevima težine, i s produženim vremenom.

YNWA! :)

joke... malo sale nije na odmet ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:29 (Indestructible).
15 godina
FIFA 12

jeste probali mijenjati mreže na golovima,ja obožavam igrati na onim trokutastim,baš lijepo izgledaju :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

igram na tipkovnici, kada mjenjam postavke zelim staviti ono na tactical defendig i stavim, ali cim stisnem ESC da izadem iz kontrola on vrati na ono kako je bilo..pomoc

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

igram na tipkovnici, kada mjenjam postavke zelim staviti ono na tactical defendig i stavim, ali cim stisnem ESC da izadem iz kontrola on vrati na ono kako je bilo..pomoc

mislim da na tipkovnici nije moguće igrati sa Tactical Defendingom,pročitao sam to negdje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

i pise da su mi postavke na manual, a on normalno dodaje lijepo igracu i sve... wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

jeste probali mijenjati mreže na golovima,ja obožavam igrati na onim trokutastim,baš lijepo izgledaju :D

kako ih promjeniti?

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
15 godina
Kawabunga kaže...
antimadridista kaže...

kako ih promjeniti?

prije utakmice na Game Settings,pa na Visual Settings i dolje imaš net shape i net type ili tako nešto piše,skroz na dnu.

14 godina
FIFA 12

Meni bi još odgovaralo da se može manualno podešavat brzina igre, jer je ovo malo presporo a na fast je opet prebrzo :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

meni se čini da jedino ti uživaš u tim nekim dodacima{#} kad bi ti imao volje pa napisati kako se ubacuje taj dodatak(transferi i to ostalo) ruke ti se pozlatile{#}  ja dok tu proceduru prevedem na engleski nešto zabrljam pa ništa od toga.

edit: vidim da si objasnio, baš se pitao šta to znaći hehe

znaći ipak nije do tog dodatka barem što se mreža tiće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 15:34 (mariclius).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Neznam jel se itko žalio na lag u gri.Igram na xp-u i osjetim lagano trzanje s ovom konfom,a fifu11 sam igrao bez problema te su isti zahtjevi.Ima kakav fix i jel ima netko isti problem?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Neznam jel se itko žalio na lag u gri.Igram na xp-u i osjetim lagano trzanje s ovom konfom,a fifu11 sam igrao bez problema te su isti zahtjevi.Ima kakav fix i jel ima netko isti problem?

Windows 7, Vsync OFF, AA 0 ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...

Windows 7, Vsync OFF, AA 0 ;)

Znaći i ti imaš problema s njom xD :) Nedo bog da takva bude full verzija,sva neoptimizirana,odmah prodajem :P

Kak da to sve stavim, u opcijama ima samo za vsyn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 15:54 (Tommy_123).
15 godina
David87 kaže...

Meni bi još odgovaralo da se može manualno podešavat brzina igre, jer je ovo malo presporo a na fast je opet prebrzo :/

u finalnoj verziji će biti oni slideri,pa ćeš moći namještati kako ti se sviđa.Meni je ovako baš dobro,nije mi niti presporo,niti prebrzo.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Fifa me iz dana u dan sve vise iznenadjuje...pozitivno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

i meni igra steka, al fala dragom bogu imam xbox

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

i meni igra steka, al fala dragom bogu imam xbox

To je samo demo,stari prebuild,sve će valjda popraviti u finalnoj verziji.Isti su zahtjevi za igur.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

fifa 11 mi nije nista stekala...valjda ce popraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iTommy_123 kaže...

ja to vec pitao jucer... jer mi na xp radila fifa11 savrseno... a na win7 manje vise lose... a sad je obrnuto...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice