FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
dreammaker kaže...

Ja sam recimo sa originalom igrao i borio se sa strašnim laggovima. Fifu 12 kupujem poslije božića, zadovoljit ću se single playerom do tada. Ionako sam prepun sumnji i razočaranja što se onlinea tiče.

ako ne bude lagova biti će odlično,imamo sve kao i konzole,najviše očekujem Ultimate Team,mislim da ću to najviše igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

nadam se da ce rijesiti problema sa LAG-om... dobro sam se izivcirao radi toga u online tekmama....

jesi to igrao sa originalom ili preko Gamerangera?

origigi

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kolko ce biti tezak demo,mislim kolko GB...

0 0 hvala 0
15 godina
andrey kaže...

vjerojatno nešto više o 1GB,tako uvijek bude za demo PES-a i FIFE.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
andrey kaže...

Demo FIFA-e 11 je bio 1.13 GB, pa si računaj da će i 12 biti otprilike tolika.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

JOOJ,kaj sad raspravljate kolko će bit težak ovo ono.Dečki strpite se do sutra neće vam jaja otpast  {#}

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

JOOJ,kaj sad raspravljate kolko će bit težak ovo ono.Dečki strpite se do sutra neće vam jaja otpast {#}

bojim se da hoće {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 12

a taj ultimate team jel se to plaća ili?

0 0 hvala 0
15 godina
ToniMeić kaže...

a taj ultimate team jel se to plaća ili?

ne,besplatno je,dolazi sa igrom.

15 godina
neaktivan

oh fino ^^ jedva cekan kupit odigrat to sutra,pa onda original uzet za pc :P

15 godina
ToniMeić kaže...

oh fino ^^ jedva cekan kupit odigrat to sutra,pa onda original uzet za pc :P

i ti uzimaš? super,skupit će nas se za jednu ekipicu.

15 godina
Mozda cu i ja uzeti. Ali, u listopadu pa da nozemo odigrati pokoju. Nije zanimljivo toliko igrati protiv kompa.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
FIFA 12
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzet ću da,dosad san uvik uzima pes ^^ al eto pes je sranje :P ( meni)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo instaliran xp,spreman sutra za demo.! ! !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
dobro si se sjetio,ali mislim da se neće i drugi put zahebati na istoj stvari,i sam Rutter je rekao da su radili na tome.Ali ok,što je sigurno sigurno je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dobro si se sjetio,ali mislim da se neće i drugi put zahebati na istoj stvari,i sam Rutter je rekao da su radili na tome.Ali ok,što je sigurno sigurno je.

Imam i w7,al na xp-u igram pretežito igre,a i bolje mi radi an xp-u pa :D

16 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja sam uzeo za PC, cant wait!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i ja uplacujem sljedeci tjedan :) za pc naravno

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Motivi i prioriteti odabira pjesama nikom nisu jasni. Jedino u što sam siguran je da urednik boluje od konjuktivitisa pa mu je to olakotna okolnost.

16 godina
FIFA 12

joj nikad prije nisam ustao zbog igrice :D hhahahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

joj nikad prije nisam ustao zbog igrice :D hhahahahah

Pricaj mi o tome{#}

15 godina
Ja cu za koji dan tek instalirati. Ljudi, javljajte dojmove. Stavite neke slike, video klipove.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
FIFA 12

koji ce timovi biti dostupni u demu?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jurica_m kaže...
Ja cu za koji dan tek instalirati. Ljudi, javljajte dojmove. Stavite neke slike, video klipove.

zar mozes cekati jos koji dan?? {#}

15 godina
Par stranica unatrag je mislim Tommy stavio koji ce klubovi biti u igri A cuj, cekam da mi racunalo dodje s popravka.
16 godina
jurica_m kaže...
Par stranica unatrag je mislim Tommy stavio koji ce klubovi biti u igri A cuj, cekam da mi racunalo dodje s popravka.

Barcelona, Arsenal, Man City, Marseille, Dortmund and AC Milan eto timova mogli su bar i bayern staviti {#} ali bice sigurno tweakova nekih ili sl.. {#}

16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
jurica_m kaže...

Barcelona, Arsenal, Man City, Marseille, Dortmund and AC Milan eto timova mogli su bar i bayern staviti {#} ali bice sigurno tweakova nekih ili sl.. {#}

Arsenal {#}

15 godina
neaktivan

jos sat i pol , mi to mozemo {#}

15 godina
FIFA 12

A kad izlazi cijela Fifa?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice