FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

PC demo izlazi sutra u 11 sati po našem vremenu! download će biti dostupan na stranici easportsfootball.com. Informacija sa službene stranice FIFE na Twitteru:

http://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA

i guide za FIFA 12 Demo,svakako pročitati,piše kako koristite nove opcije u igri (Tactical Defending,Precision Dribbling itd.):

http://fifasoccerblog.com/blog/the-fsb-guide-to-the-fifa-12-demo/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:37 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
FIFA 12

auuu valja docekati 9 sati :D necu spavati vecaras! :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
DangerousB kaže...

ja mislim da neću ni ja,nikada nisam neku igru isčekivao ovako kao što sad FIFU 12.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

škola :/

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

PC demo izlazi sutra u 9 ujutro po našem vremenu! download će biti dostupan na stranici easportsfootball.com. Informacija sa službene stranice FIFE na Twitteru:

http://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA

i guide za FIFA 12 Demo,svakako pročitati,piše kako koristite nove opcije u igri (Tactical Defending,Precision Dribbling itd.):

http://fifasoccerblog.com/blog/the-fsb-guide-to-the-fifa-12-demo/

Baš ja htio stavit, :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
antimadridista kaže...
DangerousB kaže...

ja mislim da neću ni ja,nikada nisam neku igru isčekivao ovako kao što sad FIFU 12.

ja jedva cekam fifu 12 i nba 2k12 ma ima da gori sve! {#}

15 godina
FIFA 12

ja neznam jesam li dobro izračunao da je to 9 sati kod nas. Piše u 10 ujutro po BST vremenu,koliko je to kod nas onda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:35 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta nije onda u 11? Kod njih je sad 14.35

http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/eu/bst.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:38 (Iggx).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja neznam jesam li dobro izračunao da je to 9 sati kod nas. Piše u 10 ujutro po BST vremenu,koliko je to kod nas onda?

9 je kod nas brijem..A ja doma u 3 tek.I dok se to skine :S :S

15 godina
Iggx kaže...

Šta nije onda u 11? Kod njih je sad 14.35

istina,u 11 je čini mi se,ispravit ću gore ovaj post.Ako u Engleskoj izlazi u 10 sati,onda je to kod nas 11.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:38 (antimadridista).
15 godina
FIFA 12

upravo sam kontaktirao Base-Host,keyeve ćemo dobiti dan prije izlaska igre,a ne 1.10 kako piše na stranici,znači 29.9 dobivamo key.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

upravo sam kontaktirao Base-Host,keyeve ćemo dobiti dan prije izlaska igre,a ne 1.10 kako piše na stranici,znači 29.9 dobivamo key.

Ja jos cekam da uplatom, bice ovaj tjedan :)

15 godina
FIFA 12
samo da nas bude što više sa originalom,igra će rulati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

TO;TO;TO;TO;TO :D :D

Brijem kad zaigram demo nema stajanja :P

15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

jesi ti uzeo za PS3 ili za PC na kraju?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

jesi ti uzeo za PS3 ili za PC na kraju?

Za pc ipak,manje me košta :D

15 godina
FIFA 12

super,pitam zato da znam hoćemo li moći zajedno igrati online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

super,pitam zato da znam hoćemo li moći zajedno igrati online.

Naravno da ćemo igrati zajedno :D

Prva stvar kad dobim key će bit dodat tebe jel ću si novi origin napraviti. :D

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja sam danas preorda za ps3 :)  , jedva cekam demooo !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

pao je preord za xbox 360...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Nadam se da će biti dobra igra. Inače nisam ljubitelj FIFA-e, ali zadnji PES mi je bio usran malo, po meni je izgled jedino što je bolje u odnosu na FIFU. Dolazim sat ranije iz škole sutra pa ću downloadat{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Znate li možda hoće li key na Base Hostu i nakon izlaska igre biti 160 kn? Ako da, i ja ću si upiknuti jedan. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Znate li možda hoće li key na Base Hostu i nakon izlaska igre biti 160 kn? Ako da, i ja ću si upiknuti jedan. {#}

Da,ja ga ugrabio na ljetnom popustu od 125 kn :D

15 godina
Je li potreban brz internet da bi se igrala FIFA ovak online? Pitam jer moj narocito nije brz.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
jurica_m kaže...
Je li potreban brz internet da bi se igrala FIFA ovak online? Pitam jer moj narocito nije brz.

mislim da je 1 Mbps dosta,tako je bilo za FIFU 11.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 19:55 (antimadridista).
15 godina
Onda nije tak zahtjevno. A kad se naruci taj kod, onda recimo mogu ja igrati protiv tebe, ili se npr. skupi nas par pa igramo skupa? Kak to funkcionira?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
jurica_m kaže...
Onda nije tak zahtjevno. A kad se naruci taj kod, onda recimo mogu ja igrati protiv tebe, ili se npr. skupi nas par pa igramo skupa? Kak to funkcionira?

možemo ja protiv tebe,možemo napraviti svoju ekipu i igrati tako da svatko kontrolira jednog igrača i još puno toga,ima stvarno dosta dobrih online modova za FIFU.

15 godina
FIFA 12

nadam se da ce rijesiti problema sa LAG-om... dobro sam se izivcirao radi toga u online tekmama....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

nadam se da ce rijesiti problema sa LAG-om... dobro sam se izivcirao radi toga u online tekmama....

jesi to igrao sa originalom ili preko Gamerangera?

16 godina

Ja sam recimo sa originalom igrao i borio se sa strašnim laggovima. Fifu 12 kupujem poslije božića, zadovoljit ću se single playerom do tada. Ionako sam prepun sumnji i razočaranja što se onlinea tiče.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 20:20 (dreammaker).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice