FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.044.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

imas link par postova iznad , nema vise turske i ceske lige

16 godina
neaktivan

no Dinamo = no buy!!

Plus, jel se meni to čini ili igrači uopće nemaju neku poveznicu sa travom, trenje??

Imam osječaj na nekim filmićima da kližu po travi kao NHL?!

15 godina
FIFA 12
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
FIFA 12
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Lagano ću do platine :P

Sry dečki,otkazao za pc i narućio za ps3 :)

Novi trailer i jedan od najboljih !!

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:44 (Tommy_123).
15 godina
FIFA 12

hahahahah,lik se malo zahebava na račun zadnjeg trailera,umro sam od smijeha na ovo,obavezno pogledati!

i pratite ga na Youtube-u,danas cijeli dan plačem gledajući njegove uratke :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Jedva čekam... mislim da ne treba ponavljati i da se već zna da će ovo biti najbolja fifa do sad... fizika je još naprednija što će se vidjeti u npr. ozljedama igrača...  Naime, ukoliko se dogodi nekakav neoprezni start i igračeva noga pretrpi udarac ili on samo nezgodno padne, dio igrinog eginea koji je zadužen za fiziku iskalkulirat će igračevo stanje te će se ponašati sukladno tome... Koliko se da saznati i AI je poboljšan te bi obrana napokon trebala raditi kako spada jer ovo do sada je bilo malo brutalno... obrana se ili zaljetavala jedan u drugoga ili odlazila u krivom smjeru, a najjača stvar je kad gledaju loptu na dva metra kao da kraj njih prolazi Cheryl Cole...

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Evo i gameplay slidera u igri.

Ovo mi se čini kao jako dobro rješenje. Neke od tih slidera su mogli staviti u taktike.{#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ovo mi se čini kao jako dobro rješenje. Neke od tih slidera su mogli staviti u taktike.{#}

Meni je to nazalost veliko razocarenje, siguran sam da ih necu ni taknuti.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

to je odlicna stvar niko nemoze rec da to nevalja pa ako ti smeta netrebas dirat ovako svako moze si postelat sto mu smeta npr igrac mi neide uz liniju nego ide prema centru i sad se lako sve slozi sam

pametan komentar citiram

“Wow, seems like EA is deperate to get these things nailed. Giving the community the ability to act as a kind of developer and change all these things is quite clever.”

Dude, this is nothing new in the sports games. It’s not like they are desperate/lazy, it’s just a standard in about every other sports game out there. Actually: it’s quite mind boggling howcome these haven’t been implemented in FIFA ages ago. Having played for example NBA 2k, NHL 2k and EA’s NHL series for ages, I can honestly say, that this’ll be a huge thing for the offline players, and it’s not EA being lazy. It’s EA finally realizing the fact, that having only skill levels in FIFA just isn’t enough.

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
rulF kaže...
crystal6 kaže...

zašto bi to bilo veliko razočarenje? pa tako možeš prilagoditi igru kako ti se sviđa,brža ili sporija,sa manje grešaka ili više.Uostalom,to neće pokvariti online igranje,jer se na online igra sa default postavkama.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

ovo na base-host za fifu mogu uplatit odmah sad ili da cekam kada keyevi dodju pa onda platim?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

ovo na base-host za fifu mogu uplatit odmah sad ili da cekam kada keyevi dodju pa onda platim?

moraš uplatit najkasnije 3 dana prije nego igra izađe,znači imaš vremena za uplatiti do 27.9,a keyeve ćemo dobiti na dan izlaska igre.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dmanz kaže...

moraš uplatit najkasnije 3 dana prije nego igra izađe,znači imaš vremena za uplatiti do 27.9,a keyeve ćemo dobiti na dan izlaska igre.

znaci mogu odmah sad ici u postu i platit?

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
dmanz kaže...
antimadridista kaže...
dmanz kaže...

znaci mogu odmah sad ici u postu i platit?

da,ja sam tako napravio,uplatio sam još prije mjesec dana i sad čekam dan izlaska da dođe key.Prati na base-host stranici stanje narudžbe,tamo ti piše jeli uplata zaprimljena i sve.

16 godina

Naravno da možeš sad platit. Krajnji rok je tri dana prije, ali unaprijed možeš koliko hoćeš.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

evo idem nadam se da budete i  vi :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
rulF kaže...
crystal6 kaže...

zašto bi to bilo veliko razočarenje? pa tako možeš prilagoditi igru kako ti se sviđa,brža ili sporija,sa manje grešaka ili više.Uostalom,to neće pokvariti online igranje,jer se na online igra sa default postavkama.

Sve to stoji, to je cisto do mene kao osobe, meni ne pase.
Da su nam ostavili kompletne postavke pa da se mozemo igrati do u detalje pa hajde, ali ovako ostave ground pass speed i normal shot speed, gdje nemamo kontrolu za chipped passove i ostalo..
Osim toga prillicno sam siguran da ce se sada glavne rasprave voditi oko toga ko igra na kakvim sliderima, koje su postavke najbolje i slicno, besmislena prepucavanja.

Ali opet, to je do mene, ko voli nek izvoli, ko nevoli nek ne dira i gotovo :)

16 godina
neaktivan
FIFA 12

a jeste za qurac mogli ste mi rec da neidem nikamo ova moja posta radi do 15:00h

naravno salim se za ovo qurac nemojte se uvrijedit ali morat cu neki drugi dan u postu xD

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Career Mode Gameplay,awesome!

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Chievo i Cagliari pokušavaju dovesti Del Piera :O Da im to uspije u mojoj karijeri, odmah Uninstall! :D

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
dreammaker kaže...

Chievo i Cagliari pokušavaju dovesti Del Piera :O Da im to uspije u mojoj karijeri, odmah Uninstall! :D

zašto,pa on je star igrač a obično stari igrači na zalasku karijere odlaze u malo slabije klubove,iz EA-a su rekli da neće biti nerealnih transfera,po meni ovaj nije nerealan,ko bi rekao napr.da će Pirlo otići u Juventus pa se dogodilo.

BTW: FIFA 12 Ultimate Team Gameplay:

i drugi video Ultimate Team-a:

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 1:19 (antimadridista).
16 godina

Ne pričaj gluposti, Del Piero nikad iz Juveta.

EDIT: nemoj odgovarati, pokušavajući me nagovoriti da ti se pridružim u mišljenju jer neću a i ujedno nam je to odlazak u nekakav off topic :)

ONTOPIC: Po svemu do sad viđenome, jedva čekam demo.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 1:18 (dreammaker).
15 godina
dreammaker kaže...

Ne pričaj gluposti, Del Piero nikad iz Juveta.

Vidjet ćemo,nikad se ne zna,rekao sam ti istu stvar i za Pirla su svi mislili,uostalom,tamo piše da ga pokušavaju dovesti,ne piše da je potpisao,što je tu nerealno?

EDIT:ovo nije off-topic,pričamo o Career Mode-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 1:19 (antimadridista).
16 godina

Rekoh, ako u MOJOJ karijeri DP potpiše za Chievo, igra dobija uninstall.

15 godina
dreammaker kaže...

TVOJ problem.

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

ti ionako pes igras

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Predobro izgleda carrere mode :DDDDD

ISUSA TI DRAGOGA POGLEDAJTE OVO *____________*

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 11:00 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

to sam vidio i nimalo mi se ne sviđa,pa nije ovo FIFA Street.Ali srećom,pročitao sam da je taj što je tako zabio gol,namjestio je one slidere do kraja za Shoot Speed i još nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 11:10 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

to sam vidio i nimalo mi se ne sviđa,pa nije ovo FIFA Street.Ali srećom,pročitao sam da je taj što je tako zabio gol,namjestio je one slidere do kraja za Shoot Speed i još nešto.

Predobro izgleda ali previše Realistic. xD :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice