Zezam te jer si preovisan o Fifi,jer je 80% postova u temama o Fifi tvoje,al posto si mlad momak oprastam,kuzenje dolazi s godinama
Je8iga volim nogomet,takav sam. :)
Zezam te jer si preovisan o Fifi,jer je 80% postova u temama o Fifi tvoje,al posto si mlad momak oprastam,kuzenje dolazi s godinama
Je8iga volim nogomet,takav sam. :)
A dali netko zna koliku ocjenu imaju Iniesta i Xavi, ako imaju veću ocjenu od Ronalda, onda je rating u fifi za qurac???
A dali netko zna koliku ocjenu imaju Iniesta i Xavi, ako imaju veću ocjenu od Ronalda, onda je rating u fifi za qurac???
zasto?
oni nisu nista losiji od ronalda,igraju drugu poziciju,xavi je vjerovatno najkvalitetniji vezni igrac,vrhunska proigravanja,u najmanju ruku kao ronaldo u napadu,krilnoj poziciji
sad sam gledao,i Iniesta i Xavi imaju 92,isto kao i Ronaldo a Messi ima 95,po mom mišljenju realne ocjene.
ma Iniesta je i posta bolji od Xavija,Iniesta jos prolazi, kad je okruzen trojicon tako ih izjebe sa onin svojin brzin okretima,ima isto točan balun...ima jedan video kad je na centru oko njega 4 Realovca,izjeba ih je samo tako :)
Drago mi je vidjeti da unaprijeđuju manager mod, to je jedino po čemu je PES puno bolji. Ako to unaprijede onda je pes izgubio u svakom segmentu.
btw, još da imaju licencu za ligu prvaka, bilo bi tu veselja
Drago mi je vidjeti da unaprijeđuju manager mod, to je jedino po čemu je PES puno bolji. Ako to unaprijede onda je pes izgubio u svakom segmentu.
btw, još da imaju licencu za ligu prvaka, bilo bi tu veselja
da,najavljivali su da im je ove godine Career Mode jedna od glavnih promjena,odlično izgleda na ovom videu.
nisan upoznat s online u prijasnjim Fifama tako mos objasnit šta ne valja?jel lagga dok se igra online matchu? u pesu lagga ,kasni 1 sec...
nisan upoznat s online u prijasnjim Fifama tako mos objasnit šta ne valja?jel lagga dok se igra online matchu? u pesu lagga ,kasni 1 sec...
Da,dosta laga,opčenito znaju se srušit sami od sebe kad si u igri,nepregledno je dosta.
Obečali su onaj neki novi online sustav šta ne?
Btw fifi fali kvalitetna modding zajednica više od ičega ;)
istina nema neka poznata zajednica ali ih ima dosta puno manjih i uvijek ima puno patcheva za sve fife
SLažem se, a što je najgore ljudi prave modove s rumunsjikim ligama, mislim ono lol.
SLažem se, a što je najgore ljudi prave modove s rumunsjikim ligama, mislim ono lol.
Najviše modova očekujem s fife infinity te soccer gaminga.Tamo sam pronašao većinu pečeva,dresova,lopti i ostaloga.
Još 10 dana :)
Na xboxu 360 ništa ne lagga.I online komponenta je sasvim ok složena.S tim da PC verziju igre nisam igrao pa neznam ništa reći o njoj,ali sam zadovoljan sa xbox verzijom igre.
Koje će timove sadržavati demo? Jel se zna nešto o tome?
Koje će timove sadržavati demo? Jel se zna nešto o tome?
- Barcelona
- AC Milan
- Arsenal
- Borussia Dortmund
- Manchester City
- Olympique Marseille
da, krajem ovog mjeseca, 30.9.
FIFA 12 Leagues & teams list:
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-league-team-list/
nema novih liga u igri,a izbačene su Češka i Turska liga.
nije bas da sam se naigro s fenerbahceom i plzenom :)
al da su mogli neku novu ubaciti , mogli su ...
edit: sad gledam rest of world , fascinantno je da ima 4 grcka kluba koja su slabija i od dinama a da ne govorim za sahtar , dinamo kijev , bate borisov i ostale
A jebo ih mogli su baš i Dinama ubacit pod Rest of World ipak je ušel u Ligu prvaka! :)
nemogu ga ubacit zato što HNS ima ugovor sa Konamijem...
A jebo ih mogli su baš i Dinama ubacit pod Rest of World ipak je ušel u Ligu prvaka! :)
pa ima i nekih jačih klubova od Dinama koji nisu u igri,npr.Shakhtar,Fenerbahce,Bešiktaš itd.
pa ima i nekih jačih klubova od Dinama koji nisu u igri,npr.Shakhtar,Fenerbahce,Bešiktaš itd.
Fenerbahce i Bešiktaš jesu u igri, pa imaš Tursku ligu.