A to je 10miljuna više nego što ima Ronaldo
A to je 10miljuna više nego što ima Ronaldo
Kad će više igra, stalno mislim na Fifu pa mi se ništa neda ni igrat.
Kad će više igra, stalno mislim na Fifu pa mi se ništa neda ni igrat.
2 tjedna do demo igre.Uf,uf.Još malo :)
Iskreno,propast će u City-u.
Prva tekma tri asistencije, samo neka tako propada svaku tekmu ..
Iskreno,propast će u City-u.
Prva tekma tri asistencije, samo neka tako propada svaku tekmu ..
za koga je to rekao? nasrija?
Gledam malo filmiće i sve samo XBox360 i PS3 baš me zanima zašto nema nigdje za PC hmmmmm,jer će na PC-u biti neigriva kao i sve fife do sada.
Gledam malo filmiće i sve samo XBox360 i PS3 baš me zanima zašto nema nigdje za PC hmmmmm,jer će na PC-u biti neigriva kao i sve fife do sada.
ne trkeljaj si igrao fifu 11?
za koga je to rekao? nasrija?
Da!
Kad je Tommy rekao da će Nasri propast u Citiju, to je on mislio da njihov stadion ima rupa, pa se može desit da Nasri propadne.
Kad je Tommy rekao da će Nasri propast u Citiju, to je on mislio da njihov stadion ima rupa, pa se može desit da Nasri propadne.
lol.Ti inače imaš ovakvu bujinu maštu ili? Je8iga,dobro igra.Neće propast hahaha xD
Pa tvoja je mašta bujnija od moje, mislim da Nasri propadne u vrhunskom klubu kao Man City, oh really!
Pa tvoja je mašta bujnija od moje, mislim da Nasri propadne u vrhunskom klubu kao Man City, oh really!
OMG,oćeš me ubit ako sam to rekao.Je8iga zaje8ao sam se.
NećuXD i ja sam se isto tako zayebo s Ševčenkom kad je otišao u Chealsi, ja sam rekao da će biti još bolji nego u Milanu, a kad ono šipak.
bice i za pc ?
bice i za pc ?
Naravno:)
NećuXD i ja sam se isto tako zayebo s Ševčenkom kad je otišao u Chealsi, ja sam rekao da će biti još bolji nego u Milanu, a kad ono šipak.
Pa onda ćemu optužbe,krivo sam procijenio i gotovvo.isee -.-"
u pocetku su prcali da ce samo bit za psp ..
u pocetku su prcali da ce samo bit za psp ..
Ne nisu lol
jesu! samo sto ti nisi cuo
jesu! samo sto ti nisi cuo
Oke ti najbolje znaš.oke.
to su obične preplaćene zvijezde,taj klub nema tradicije ni ničeg sličnog,ali to je off-topic već,dosta o tome.
Iscrpan pregled na demo fife12 koji je bio prezentiran na gamescomu ...
http://www.fifa4fans.de/de/fifa-11/ueberblick/1017-fifa-12-review-gamescom-2011
“EASPORTSFIFA: Correction on the demo dates: PS3 users in Europe will get it 14th September; everywhere else on PC, Xbox 360 and PS3 is 13th.”
Sva sreća da sam si napravio US Store. :D
“EASPORTSFIFA: Correction on the demo dates: PS3 users in Europe will get it 14th September; everywhere else on PC, Xbox 360 and PS3 is 13th.”
stvarno, umro bi da moras cekat jos 24h
Mislim fakat
Šta bi ti to trebalo ZNAĆIT?
To je zadatak za Captain Obviousa ;)