- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ću navjerojatnije jb svoj ps3 pa ću si skinut za ps3.
Tako treba, ono što voliš odmah ukradi Niti slučajno nemoj nagraditi firmu kupovinom igre zato što nam opet serviraju najbolju nogometnu simulaciju....
on je već naručio original key za PC.
Kolko će koštat original igra?
Kolko će koštat original igra?
možeš već napravit predbilježbu za 160 kn.
samo se nadaj...ako imas fifu 11 mozemo do izlaska fife 12 bacit koju
Ako na g2playu napravite preorder FIFE12 dobivate FIFU11 besplatno.
Ako na g2playu napravite preorder FIFE12 dobivate FIFU11 besplatno.
da,a to košta 261 kn,a ja na Base-Hostu napravim preorder za FIFU 12 (već sam napravio) plus još kupim FIFU 11 i izađe me isto toliko novca.
Cijenu nisam gledao, vec mi je dosao mail od njih.
Inace znaju biti dosta jeftini.
Dečki jedva čekam zaigrat ovo čudo :D
Ljudi, evo potvrdio sam narudzbu za fifu 12 na base-host.com.hr, posto je ovo prvi put da kupujem igricu na taj nacin moze "savjet"?
Ja sam iz mostara, pa me zanima hoce li biti problema mozda sa uplatom? Nije problem da u kunama uplatim. I isto tako, kada bi bilo najbolje da uplatim novce, posto igra jos nije izasla? Uzeo po onoj snizenoj cijeni 159kuna.

kad cemo dobiti te keyeve?
kad cemo dobiti te keyeve?
na dan izlaska igre.
Ljudi, evo potvrdio sam narudzbu za fifu 12 na base-host.com.hr, posto je ovo prvi put da kupujem igricu na taj nacin moze "savjet"?
Ja sam iz mostara, pa me zanima hoce li biti problema mozda sa uplatom? Nije problem da u kunama uplatim. I isto tako, kada bi bilo najbolje da uplatim novce, posto igra jos nije izasla? Uzeo .po onoj snizenoj cijeni 159kuna.
Neće bit nikakvih problema,treba 3 do 4 sata da novci sjednu na račun,možeš uplatit 3 tjedna prije ili 3 dana priej izlaska.
Ono što mene smeta oduvijek u fifi je to da igrači se pre lagano okreću oko svoje osi, pa jbt nisu svi messi.
Ono što mene smeta oduvijek u fifi je to da igrači se pre lagano okreću oko svoje osi, pa jbt nisu svi messi.
opet kažem,Manual postavke.Nemoj namjestiti samo dodavanja na Manual,nego i sve ostalo.
Sve mi je na manual. Osim dodavanja njega sam dao na semi jer ja dodajem u jednom smjeru a lopta ode u drugom, neznam jel me gamepad yebe ili šta.
Sve mi je na manual. Osim dodavanja njega sam dao na semi jer ja dodajem u jednom smjeru a lopta ode u drugom, neznam jel me gamepad yebe ili šta.
ja nemam taj problem sa prelaganim okretanjem igrača,a ni taj sa dodavanjem,dodavanje jest teže na Manual nego obično,ali takav problem nemam.Koji gamepad koristiš?
Neki od smartboxa za 70 kuna, trebao bi si uzet neki bolji.
Neki od smartboxa za 70 kuna, trebao bi si uzet neki bolji.
Bit će ti glupo s tim igrat u fifi12,ja korstim dualchock 3 tj đojstik od ps3.Predobro je.
Po meni nema ravna gamepada do X360 for Windows. Koristim ga i ne bi ga mjenjao za ništa ;) Dodavanja na manual su mi katastrofalna i nezanimljiva, semi assistance mi je taman.

Nova slika, Eto'o u Anzi mahackala
A bokte kud je Eto otišo :(
Znam ja da će mu biti dobra plaća, ali sam razočaran:(
Sumnjam da on jest. Toliko para neće više vidjet. Jest da ga je ljepše vidjet u Intera ali tolike pare, a i Anža ima potencijala za nešto više ako kupe još nekoga.
Sumnjam da on jest. Toliko para neće više vidjet. Jest da ga je ljepše vidjet u Intera ali tolike pare, a i Anža ima potencijala za nešto više ako kupe još nekoga.
Nije bezveze posta najplačebniji igrač svijeta.Po sezoni će dobit više od 20 milijona eura.