FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Mislim da ću ja kupiti za Xbox. Pa će bit nekoga da te buši, ne brini.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja ću navjerojatnije jb svoj ps3 pa ću si skinut za ps3.

Tako treba, ono što voliš odmah ukradi Niti slučajno nemoj nagraditi firmu kupovinom igre zato što nam opet serviraju najbolju nogometnu simulaciju....

on je već naručio original key za PC.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kolko će koštat original igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Kolko će koštat original igra?

možeš već napravit predbilježbu za 160 kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mislim da ću ja kupiti za Xbox. Pa će bit nekoga da te buši, ne brini.

samo se nadaj...ako imas fifu 11 mozemo do izlaska fife 12 bacit koju

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ako na g2playu napravite preorder FIFE12 dobivate FIFU11 besplatno.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 1
15 godina
rebelsy kaže...

Ako na g2playu napravite preorder FIFE12 dobivate FIFU11 besplatno.

da,a to košta 261 kn,a ja na Base-Hostu napravim preorder za FIFU 12 (već sam napravio) plus još kupim FIFU 11 i izađe me isto toliko novca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 1:53 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Cijenu nisam gledao, vec mi je dosao mail od njih.

Inace znaju biti dosta jeftini.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dečki jedva čekam zaigrat ovo čudo :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

FIFA 12 TV AD

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, evo potvrdio sam narudzbu za fifu 12 na base-host.com.hr, posto je ovo prvi put da kupujem igricu na taj nacin moze "savjet"?
Ja sam iz mostara, pa me zanima hoce li biti problema mozda sa uplatom? Nije problem da u kunama uplatim. I isto tako, kada bi bilo najbolje da uplatim novce, posto igra jos nije izasla? Uzeo po onoj snizenoj cijeni 159kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pricekaj malo, netko ce ti drugi reci posto bas nisam upoznat s time. Imam i ja pitanje-za tih 160 kuna dobije se orginal pakovanje-DVD i kljuc ili?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
Dobit ćeš samo ključ.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
FIFA 12
dobijete samo original key,a uplatiti novac možete najkasnije do 3 dana prije izlaska igre.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

kad cemo dobiti te keyeve?

15 godina
Idealist kaže...

kad cemo dobiti te keyeve?

na dan izlaska igre.

15 godina
neaktivan
rulF kaže...

Ljudi, evo potvrdio sam narudzbu za fifu 12 na base-host.com.hr, posto je ovo prvi put da kupujem igricu na taj nacin moze "savjet"?
Ja sam iz mostara, pa me zanima hoce li biti problema mozda sa uplatom? Nije problem da u kunama uplatim. I isto tako, kada bi bilo najbolje da uplatim novce, posto igra jos nije izasla? Uzeo .po onoj snizenoj cijeni 159kuna.

Neće bit nikakvih problema,treba 3 do 4 sata da novci sjednu na račun,možeš uplatit 3 tjedna prije ili 3 dana priej izlaska.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ono što mene smeta oduvijek u fifi je to da igrači se pre lagano okreću oko svoje osi, pa jbt nisu svi messi.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ono što mene smeta oduvijek u fifi je to da igrači se pre lagano okreću oko svoje osi, pa jbt nisu svi messi.

opet kažem,Manual postavke.Nemoj namjestiti samo dodavanja na Manual,nego i sve ostalo.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Sve mi je na manual. Osim dodavanja  njega sam dao na semi jer ja dodajem u jednom smjeru a lopta ode u drugom, neznam jel me gamepad yebe ili šta.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Sve mi je na manual. Osim dodavanja  njega sam dao na semi jer ja dodajem u jednom smjeru a lopta ode u drugom, neznam jel me gamepad yebe ili šta.

ja nemam taj problem sa prelaganim okretanjem igrača,a ni taj sa dodavanjem,dodavanje jest teže na Manual nego obično,ali takav problem nemam.Koji gamepad koristiš?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Neki od smartboxa za 70 kuna, trebao bi si uzet neki bolji.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Neki od smartboxa za 70 kuna, trebao bi si uzet neki bolji.

Bit će ti glupo s tim igrat u fifi12,ja korstim dualchock 3 tj đojstik od ps3.Predobro je.

16 godina

Po meni nema ravna gamepada do X360 for Windows. Koristim ga i ne bi ga mjenjao za ništa ;) Dodavanja na manual su mi katastrofalna i nezanimljiva, semi assistance mi je taman.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12
ja isto imam X360 gamepad za Windowse,definitivno najbolji gamepad ikad,dosta bolje leži u ruci od onog PS3 gamepada.A meni je najveći gušt igrati na Manual,samo se treba priviknuti i onda je strava.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12
Jedva cekam da izadeeee

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 12

A bokte kud je Eto otišo :(

Znam ja da će mu biti dobra plaća, ali sam razočaran:(

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sumnjam da on jest. Toliko para neće više vidjet. Jest da ga je ljepše vidjet u Intera ali tolike pare, a i Anža ima potencijala za nešto više ako kupe još nekoga.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Praetorian1 kaže...

Sumnjam da on jest. Toliko para neće više vidjet. Jest da ga je ljepše vidjet u Intera ali tolike pare, a i Anža ima potencijala za nešto više ako kupe još nekoga.

Nije bezveze posta najplačebniji igrač svijeta.Po sezoni će dobit više od 20 milijona eura.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice