Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 919.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

kupio key na g2playu ali nemam pojma di to upisati?ima ko ideju kakvu? u uplayu nemogu nigdje nac .. :/

edit:rijesio..

{#}

btw dodajte me za coop : dokly

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:37 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
Skini clean rip sa neta i kod instalacije unesi, ili ako imas steam key odi na steam.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Omerta23 kaže...

Dal je stvarno stavljena mogućnost on/off svih onih ikonica, i ostalih UI elemenata? Thx

Ubisoft kaže da će to biti dodano u verziji 1.04.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel neko zna moze li se podesiti da ne budem besmrtan nakon sto predjem igru, ukoliko ste primjetili ne mogu vam neprijatelji nista.

?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
gamer1511 kaže...

nemoze se MP igrat bez org??

Šokantno!  Kuda ide ovaj svijet?

13 godina
movie kaže...
gamer1511 kaže...

nemoze se MP igrat bez org??

Šokantno!  Kuda ide ovaj svijet?

Moze:) ima "crackfix" sa nekim dodacima da se moze igrat ONLINE kao da imas original igru preko UPLAY-a....

Jdini problem je valjda sa uplodanjem custom mapa...Al ionako, kome treba MP pored ovako dobre SP kampanje??

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Neću ni probavati mp, sp je zakon isustvo, mp je prosječan što sam vidio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nope.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Jel probao ko vrtit ovo na gtx660 . Znaci non TI verzija. Jel vozi maxed out u 1080p?

ja na njoj igram samo na rezoluciji 1680x1050. Sve je na ultra samo anti aliasing na x2 i imam oko 38-50fps. znaci na 1080p, ce ti isto tako radit na otprilike 33-40fps ;)

pero
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ako je neko za zamjenu,nudim ganc novi key koji sam dobio od grafe za fm13 key/diablo3?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

o.O
Ovo je iber zahtjevno, gore od jedinice {#} kad je izasla, komp iz potpisa, i troka na manjim rezama uz sve na low o.O

{#} 

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zvekan kaže...

o.O
Ovo je iber zahtjevno, gore od jedinice {#} kad je izasla, komp iz potpisa, i troka na manjim rezama uz sve na low o.O

{#} 

meni sa losijim kompom radi na high-very high 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/far-cry-3/39638.aspx?page=33&jumpto=3320874&sort=asc&view=flat

http://revohd.com
16 godina
odjavljen
Far Cry 3

upravo stigo sa zavvija, xbox edišn. pa da vidimo...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Decki bozicni popust u base hostu samo 119kn isplati ti se uzet standardna verzija {#}http://base-host.com.hr/ostale-igre/13-far-cry-3-cd-key.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Ne kužim kak, zato sam i napisao da mi se guši, nekaj ne štima, ali nemrem skužit kaj...... {#}

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
14 godina
neaktivan
Zvekan kaže...
Arnold Layne kaže...

Ne kužim kak, zato sam i napisao da mi se guši, nekaj ne štima, ali nemrem skužit kaj...... {#}

gusi te Nvidia... nema jos dobre drivere za starije serije od 6xx

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Buck mi je isto fora tip

:D :D
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Don't be so sure about that. :) Kvazi spoler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - PlayStation 3 TV Commercial

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Far Cry 3

Evo da se i ja ubacim. Da dam prvi dojam o igri.{#}

Ovako... Ne znam sta prvo da vam kazem... Kako da pocnem... I ako sam tek na nekim pocetnim misijama mogu reci da me je igra odusevila. Presao sam i Far Cry 1 i Far Cry 2 po nekoliko puta. Prvi Far Cry mi je bio zanimljiviji samo zbog price. Ne kazem da je drugi dio podbacio, stoji da je donio nelinearne kvestove ali u jako glupom reperitivnom stajlingu (poslednju misiju izdvajam), drugi dio je imao tada najbolju grafiku sto se vegetacije tice, moram reci. E sad, meni se cini da su kreatori udarili glavom u zid i zaista skontali kako treba napraviti novi dio. Prvo grafika (nije bas najbitnija ali kad je ovakva u ovom tipu igre, mora se pohvaliti), sije predhodnika za nekolike glave, plus sto su opet vratili vesele boje tropskih intervala jer se na takvom djelu igra i odvija. Inovacije u gameplay-u su jako vidljive. Pristupiti situaciji na bezbroj nacina, zavisi od vase maste i stila koji preferirate, plus male ali simpaticne zanimljivosti poput sakupljanja biljaka i odiranja stoke. Voznja mi se bas i ne ide najbolje, mozda dok se naviknem, ali u dvojci mi je odgovarala... Da, optimizacija... Na mojoj masini igra radi na 1280x1024 rezoluciji, jedino je anti-aliasing iskljucen, ostalo sve na MAX, sem sto sam na Low stavio opciju po imenu... Ne znam kako se zove ali mogu objasniti: kad je ta opcija na Ultra kad okrecem kameru slika se strasno mutii jako je los osjecaj, dok kad je na Low sve je onako kako treba biti (to mi nije jasno, s obzirom na to da je ta opcija na Low). Igra mi ne koci i ne zamrzava uopste, imam oko 30 FPS-a na mom PC-u... Sta da vam kazem jos, precicu je to sigurno, i vise puta, igram na Warrior tezini, za sad preferiram Jason-a Brody-a u stelterskom tipu, mada nikad se ne zna kad mogu zategnut mitraljez i osinuti po prasini. Preporucujem svima. Atmosfera je  vrhunska. Bravo Ubisoft-e, i ako sam kao sto rekoh tek na pocetnim misijama, mislim da se necu razocarati. P.S. Kompletan rewiew i zakljucnu ocjenu cete dobiti tek kad predjem igru. {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

o.O

{#} 

Malo ti bolje prekontrolisi komp, mozda te driveri zezaju znam sigurno da ti konfa moze na finim detaljima gurati tu igru, pogotovo na DX9 jer ta grafa nema DX11 ma mora na medium-high da hebe rak raka :)

15 godina
Far Cry 3

The Far Cry Experience - The Making of the Series

1 0 hvala 0
17 godina
DuMe kaže...

Buck mi je isto fora tip

vidjet ćeš kasnije hoće li ti biti fora {#}

13 godina
odjavljen
Far Cry 3

Zaboravih pitati, da li treba neki pec? Nesto sam nacuo da ima. A ako ima moze li mi neko dati link? Da li je uopste potreban taj pec?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

danas sam, nazalost, prosao igru nakon 27h gaminga. iskreno, zao mi je sto kraj nisu malo 'razvukli', mogla se tu ubaciti jos pokoja misija, jos nekakav dodatni zaplet ili neocekivani obrat. imam osjecaj da je kraj nekako 'zbrzan', izgotivljen radi rokova u kojima je igra morala biti isporucena. citava prica se postepeno razvija, on nalazi jednog po jednog prijatelja, prikuplja informacije od raznih cudaka koji se nalazi na otoku, radi usluge za informacije... na kraju onog najmladjeg brata napokon i pronadje, malo voznjaa helijem, par eksplozija i kraj igre. razgovora izmedju jasona i ostalih gotovo da niti nema, kao da ih ne interesira na koji nacin ih je spasio iz ralja mnogobrojnih pirata/vojnika a do jucer nije znao hodati sa puskom. mozda su trebali malo vise razraditi odnose izmedju karatkera, nekakva vracanja u proslost ili slicno. prica je mogla biti malo dublja i duza jos nekih 10-tak sati. uvod je zbilja fenomenalan, posebno pocetni koraci, prvo oruzje, prvi ulovi, izrada vecih torbi/vise oruzja, koristenje biljki, razvijanje  'tatoo-a', upoznavanje sa Citrom... inace, mislim da je igra sveukupno bila fenomenalna. fc3 je sigurno pomaknuo granice u svijetu gaminga momentalno. ovakav spoj surove realnosti (pljackanje, otmica i prodaja ljudi,maltretiranje robova,ubojstva...) tj. realno moguce price sa nekakvim oblicima napredovanja kroz rituale i obrede (citra, tetovaze) stvaraju spoj u kojemu se igrac zbilja osjeca kao da je dio 'necega sto se stvarno i dogadja na tom otoku'. prica nije isklisejizirana do te mjere da gubi vezu sa realnosti, gluma je odlicna, negativci nisu nadnaravnih sposobnosti nego ljudi koji jednostavno 'vode posao'. eto, dugo se vremena nisam zabavio uz jednu igru ovakve kvalitete i u grafici, i u prici, i u razvoju kraktera.  da su odnosi izmedju jasona i prijatelja bili jos dublji i bolje prikazani/objasnjeni i da se citava prica igre razvukla na jos kojih 10-tak sati, bila bi sigurno 95/100.

ovako imaginarno igru ocjenjujem 88/100 ; )

ps. kada se na nastavku igre radi dobrih 4 god. koliko je proslo od fc2, onda se dobije kvalitetan proizvod u sasvim novom ruhu, gdje su sve prijasnje lekcije utvrdjene i nedostaci ispravljeni, gdje se jasno vidi u kojem se smjeru kretao razvoj igre i sa koliko je paznje pristupljeno novom projektu.  a kada se igra stampa svake godine uz  sitne preinake koje su naposljetku nebitne za sveukupno gaming iskustvo, onda dobijemo moneymaking smece kao sto je cod koji je iz godine u godine sve gori i gori. ovako se to radi momci. svaka cast ekipi iz ubisofta¨{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

onaj smg crveni shreder je izvrstan, sada mi oružje no.1

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako dobiti zvijezdice za traials of the rakyvat i story quest (šta treba napraviti)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zbog ove odlične igre i stoga što obožavam trope odlučih prije par dana kupiti crysis,međutim nije mi se svidjela cijena na steamu pa sam odlučio pričekati i evo čuda!

Ponuda koja traje do ponedjeljka-crysis 3,74 eura,crysis 2 max edition 8,74 eura i crysis warhead samo 2,49 (popust na svaku igru je 75%)

Navali narode,sad sam upiknuo crysis 1 i warhead za 48kn.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ajme kako me je ona misija di moras palit polja marihuane podsjetila na onaj film "Bez vesla" kad se ono polje marihuane zapali i onda se napuše svi pa cak i psi.Cak je pasa bilo i u misiji,samo sam čeko kad ce jedan pocet halucinirat {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Ako je vec bilo jbg,mozda netko nije vidio.
Ubisoft je stvarno domisljat s ovim traileri,a gluma {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 23:43 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice