Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 919.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
dary555 kaže...

Kako imati 2 oružja u Far Cry 3???

Pa prevrtite par stranica prije nego pitate, pita se svako malo, craftaj pobogu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:26 (thuglife).
16 godina
Far Cry 3

Citra me upravo seksualno iskoristila. Sram je bilo, prvo te napije a zatim potroši. Postao sam njezin bitch :)

Evo me na 69 % igre, 26 sati gameplaya.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Da pitam mozda netko zna,imam xfx 7970 i igrajuci FC3 (ultra,ssao,mssa off,1920-1080p) dogadja se sljedece:prilikom micanja kamere blago se zacrni drvece (texture drveca,onih u daljini),e sad dal je netko dozivio slicnu stvar il je problem iskljucivo kod mene?

P.S:slicno je bilo i kad sam igrao Krizu 1

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:53 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Jason kaže: "That simbol looks familiar....." {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:15 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kada probam co-op dobijem:

far cry 3 co op could not join match

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Zašto se nemogu sjetiti gdje sam viđao taj simbol?

EDIT:

Jel Crysis?*

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:21 (Jarvan).
17 godina

abstergo

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Jarvan kaže...
doktor1 kaže...

Zašto se nemogu sjetiti gdje sam viđao taj simbol?

Assassins Creed...

Rekao bih da je ovo neki stari laboratorij od Templara... Animus neki.....

Simboli koje Desmond vidi....

............................

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:27 (doktor1).
13 godina
protjeran
Far Cry 3

Samo bih se jednom upisao da pohvalim igru, developere i idejne tvorce radnje.

Nakon dvije.tri godine dosadnih FPs-ova konačno nešto vrhunsko.

Za ovo remek djelo mi nije bilo žao novaca.

Svaka im fala na igri. {#}

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:36 (Budokai).

18 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi kakav je multiplayer? Odnosno, kakve modove ima?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kasicne modove ti ima TDM, Domination aka konkvest i sl.. Ali ova igra je iskljucivo SP kampanja..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina

zavrsih far cry 3, tribalo mi je 23h. pise da je igra na 79% sto je cak i ok buduci da nisam uopce lovio nesto posebno relics i letters. one memory cards sam skupio sve jer sam sve outposte manija. osim onih trialsa sve je 100%

igra je ne bih rekao odlicna ali vrlo dobra. definitivno vrijedi probati. ja sam je igrao na stealth nacin tako da je ne smatram fps-om nego vise 1st person advanture game-om. 

necu sad nabrajat sta mi se svidjelo nego cu samo navesti stvari koje mi nisu legle. najvise mi je zasmetao stealth sistem. u principu radi ok ali ima ponekih failova. prica je dobra i to je sve. nista ekstravanganto, na momente i malo ocita ali zadovoljavajuca. bilo ja par dobrih trenutaka (paljenje polja trave sa plamenobacacem).

pocetak igre mi je obiljezio ubijanje zivina da bi se koliko-toliko normalno igralo buduci da je bag space i te sheme jadan tako da sam tu stuka 2-3 sata. voznja mi bas nista nije legla. pogotovo oni supply dropovi. nekako vozila imaju seljav nacin upravljanja a i tome pridonosi i kamera.

protagonist, tj. jason mi je seljav samo zbog toga sto je sve lik u stanju napravit a da nikad u zivotu nija imao nekakav special forces trening i nikad u zivotu nije drzao oruzje.

sto se tica kraja ja sam izabrao jasonove prijatelje jer ona drolja (koja je isput i sestra onog psihopata) me uopce nije interesirala (na kraju krajeva ogromna je glupost da ubijem svoje prijatelje radi nje a toliko sam vremena i truda ulozio da ih spasim). pogledao sam i drugi kraj i nema mi nikakvog smisla pa sam u proncipu zadovoljan izborom

s obzirom da nisam fps fan niti nikad nisam igrao igru tipa far cry bio sam ugodno iznenaden igrom i mogu je preporuciti svima, ali nisam siguran da li cu je jos jednom zaigrat jer ne vidim u tome nikakvog smisla

edit: zaboravija sam jos jednu stvar koja je retardirana... checkpoint system

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 22:57 (Obi Wan).
17 godina
TIR669 kaže...
thuglife kaže...
Frenkyca kaže...

Jucer presao igru sveukpuni dojam super igra od grafike do price vrlo duga sp kampanja ako se  igra kak treba a ne ko rambo i samo ide za main questom onda se moze preci za 5 sati... ovako imam nekih 13 sati i presao sam je sa time da sam prvi otok ocistion skroz od outpusta a drugi dio vise od pola jos samo mozda mi ostalo 4 ili tako nesto.... sta sada nista igrat dalje obavaljat ostale misije sporedne ubijat one sa wanted liste i tako to.... {#}FAR CRY 3{#}

Pre, prebrzo si proletio kroz igru.

Baš tako. Evo upravo druga misija na drugom otoku, chapter 8 (od 12 koliko sam skužio), a 18 i pol sati igre...

Ma da proletio presao glavne misije i par sa strane na prvom otoku ocistio sve outposte i na drugim mi samo 4 ostala... znaci jos ovi mali questovi i one liste pokraj outpostova... i jos sam vecinom iso pjeske od mjesta do mjesta jer volim krkat zivotinje po sumi ;)

17 godina
Far Cry 3

Šetam, čujem "aaaaaaaa", gas od auta i točno ispred mene padne džip sa brda i eksplodira.... {#}

I to civili...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Da pitam mozda netko zna,imam xfx 7970 i igrajuci FC3 (ultra,ssao,mssa off,1920-1080p) dogadja se sljedece:prilikom micanja kamere blago se zacrni drvece (texture drveca,onih u daljini),e sad dal je netko dozivio slicnu stvar il je problem iskljucivo kod mene?

P.S:slicno je bilo i kad sam igrao Krizu 1

I meni se rijetko desi na svojoj hd 7970,ne brini vjerovatno do drivera...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

zavrsih far cry 3, tribalo mi je 23h. pise da je igra na 79% sto je cak i ok buduci da nisam uopce lovio nesto posebno relics i letters. one memory cards sam skupio sve jer sam sve outposte manija. osim onih trialsa sve je 100%

igra je ne bih rekao odlicna ali vrlo dobra. definitivno vrijedi probati. ja sam je igrao na stealth nacin tako da je ne smatram fps-om nego vise 1st person advanture game-om. 

necu sad nabrajat sta mi se svidjelo nego cu samo navesti stvari koje mi nisu legle. najvise mi je zasmetao stealth sistem. u principu radi ok ali ima ponekih failova. prica je dobra i to je sve. nista ekstravanganto, na momente i malo ocita ali zadovoljavajuca. bilo ja par dobrih trenutaka (paljenje polja trave sa plamenobacacem).

pocetak igre mi je obiljezio ubijanje zivina da bi se koliko-toliko normalno igralo buduci da je bag space i te sheme jadan tako da sam tu stuka 2-3 sata. voznja mi bas nista nije legla. pogotovo oni supply dropovi. nekako vozila imaju seljav nacin upravljanja a i tome pridonosi i kamera.

protagonist, tj. jason mi je seljav samo zbog toga sto je sve lik u stanju napravit a da nikad u zivotu nija imao nekakav special forces trening i nikad u zivotu nije drzao oruzje.

sto se tica kraja ja sam izabrao jasonove prijatelje jer ona drolja (koja je isput i sestra onog psihopata) me uopce nije interesirala (na kraju krajeva ogromna je glupost da ubijem svoje prijatelje radi nje a toliko sam vremena i truda ulozio da ih spasim). pogledao sam i drugi kraj i nema mi nikakvog smisla pa sam u proncipu zadovoljan izborom

s obzirom da nisam fps fan niti nikad nisam igrao igru tipa far cry bio sam ugodno iznenaden igrom i mogu je preporuciti svima, ali nisam siguran da li cu je jos jednom zaigrat jer ne vidim u tome nikakvog smisla

-zasto je 'bag space' jadan? mislim da je ovo jedan realan pristup raspolaganja i nadogradjivanja kolicine predmeta koje mozes nositi

-voznja je sasvim ok izvedena, pogledaj jedan 'sleeping dogs' gdje bi voznja trebala biti perfektno odradjena a ispala je akradno smece gore od gta

-pa citava prica se vrti oko toga 'kako i zasto' on postaje ono sto postaje

14 godina
neaktivan
sushii kaže...
Obi Wan kaže...

-zasto je 'bag space' jadan? mislim da je ovo jedan realan pristup raspolaganja i nadogradjivanja kolicine predmeta koje mozes nositi

-voznja je sasvim ok izvedena, pogledaj jedan 'sleeping dogs' gdje bi voznja trebala biti perfektno odradjena a ispala je akradno smece gore od gta

-pa citava prica se vrti oko toga 'kako i zasto' on postaje ono sto postaje

edit: po cemu je 'checkpoint system' retardiran? uglavnom te vraca na lokaciju par desetaka metara prije nego sto napravis glupost ili na pocetak misije. checkpoint je napravljen kao i u vecini igra, ne vidim sta je tu toliko revolucionarno 'retardirano' ... ah da, zaboravio sam da si napisao ''s obzirom da nisam fps fan niti nikad nisam igrao igru tipa far cry''

13 godina
Far Cry 3

Ovaj silenced sniper je tako OP

Pa ni ne skontaju šta ih snađe {#}

Dama_The_Crow
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

*

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2021 0:03 (McSimon).

3 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Nakon 30 sati bližim se kraju... Još kakvih šest, sedam....

Dosadašnja avantura kroz 73 slike....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako da igram igru bez da kucam onaj cd key u uplayu, ili ako imate key da date :D

0 12 hvala 0
16 godina
simo97 kaže...

Kako da igram igru bez da kucam onaj cd key u uplayu, ili ako imate key da date :D

evo sad ću ti kupiti key,samo da uplatim 200 kn i dam ti ga besplatno...

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Probaj posebno skinut Patch 1.01 te Patch 1.02 i instalirat te onda pokreni...

Jel se isplati stavljat ove patch-eve na jogurt verziju far cry 3, do sada nisam imao nikakvih problema, igra je fenomenalna, zanima me jel ima povećanja preformansi sa tim patch-evima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 16:37 (1BIT).
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mislim da nisu mogli odabrat bolju pjesmu u onoj misiji sa flamethrowerom

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 17:06 (big_guy).
Moj PC  
6 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Šetam, čujem "aaaaaaaa", gas od auta i točno ispred mene padne džip sa brda i eksplodira.... {#}

I to civili...

mene isli jednom zgazit (banditosi) i fulaju me i slete u dragu punu peseka i ja stao gore i gledam kako ih drapaju.. rofl .. 

xfact
17 godina
1BIT kaže...
doktor1 kaže...

Probaj posebno skinut Patch 1.01 te Patch 1.02 i instalirat te onda pokreni...

Jel se isplati stavljat ove patch-eve na jogurt verziju far cry 3, do sada nisam imao nikakvih problema, igra je fenomenalna, zanima me jel ima povećanja preformansi sa tim patch-evima {#}

Da.

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
simo97 kaže...

Kao i većian foruma, crackiraj je ebemu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
sushii kaže...

pa jadan je s obzirom da sam ga napunio u roku naglo. otvara sam sve zivo i normalno da nakon sto nakupis recimo 10 slotova na biljcice ostane ti 14 ako se ne varam (24 tier 1 bag). i sad dok ti skupis te animal skins, pa stvari iz chestova na kraju sam svako malo trckara/fast travel-a da prodam stvari. i onda nemam dovoljno mjesta za sprice. pa nema velik novcanik i tako. dok sam to rijesija izgubija sam nekih 3-4 ure samo na tome.

sleeping dogs mi je voznja isto bila nikakva ali s obzirom da sam auto gledao odozgo bilo mi je puno ugodnije. 

prebrzo je on meni protagonist postao ''rambo''. da malo pojasnim. prica mi je u pocetku bila vrlo dobra. uteknes od vaasa koji ti ubije brata, zarobi tvoje prijatelje i naravno da je velika zelja da ih oslobodis i osveti se. i sad on u roku naglo (ali doslovno) pocne klat ljude ko prefesionalac. toliko o toj realnosti. s druge strane svidio mi se onaj treasure hunt sa buckom i to je super napravljeno.

vaas boluje od toga tzv. ''bad guy'' kompleksa. psiholoski je izvrstan i glumac koji mu je posudio glas je napravio odlican posao ali kao u filmovima sa chuck norrisom i seagalom ''ubija te'' xy puta. bolje je da on utekne svaki put kad se ides suocit s njim. za razliku od njega hoyte je puno realniji i direktniji. on te skuzi i odmah borba na zivot ili smrt. 

sto se tice checkpointa retardiran iz nekoliko razloga. evo jedan primjer. napadam outpost i vrati me u nazad 3 dana jahanja od toga outposta. quick save sam koristio ali nekad bi me vratilo 100m od outposta nekad 1000 metara. volim kad sam u free roamu da save-am di ja zelim, a kad je misija nemam nista protiv checkpointa. to sto ja nisam igrao far cry i sto ne igram fps igre ne znaci nista. ja far cry 3 i nisam shvatio ko fps (osim u misijama di ne mozes ici stealth putom pa je guns blazing na sve strane) nego kao sto sam rekao jedan 1st person action adventure. 

17 godina
neaktivan
Far Cry 3

PC Users - Patch v1.03 will be available tomorrow at 10am CET. Our servers will be offline for one hour at that time for maintenance as well

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Far Cry 3

Jel probao ko vrtit ovo na gtx660 . Znaci non TI verzija. Jel vozi maxed out u 1080p?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice