Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.304.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
Re: Euro Truck Simulator 2
hahhaajaads kaže...
Dex.pwn kaže...

Probio svoj rekord

Jos moras prijec oko 7000km da predjes moj rekord 

Odakle ti tolika kilometraža?

12 godina
Dex.pwn kaže...
hahhaajaads kaže...
Dex.pwn kaže...

Probio svoj rekord

Jos moras prijec oko 7000km da predjes moj rekord 

Odakle ti tolika kilometraža?

Nadjes neku bezveznu rutu, i samo postavljas svoje markere na skroz donji dio mape.. 

Battleog - 191silvinjo
14 godina
odjavljen

Pa prijatelju, nećemo se tako igrat.

Ovo je ruta koju je GPS meni izbacio za teret.

Vjerojatno ima i neka mogućnost za 3tkm ak ima teret od sjevera Skandinavije na zapad Francuske.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima mogućnost i on ti ju je rekao. Ta ruta koju ti hoćeš ne može iznad 3000 km bez mjenjanja rute ručno. Ako hoćeš dulje rute bez da ju sam slažeš stavi Promods mapu i ove za Rusiju pa vozi od najistočnijeg dijela Rusije do Barcelone i sl.

Najdulja ruta koju igra (default bez modova za mape) odredi je od Palerma do Bergena 3696 km, mislim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 13:46 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo za promjenu scania S730 odmara a T730 je u akciji,radi se o RJL modu.

Slaže se s svom ovom hrpetinom modova što imam.

Samo mi nekako pre jako vuče za 730hp,s istom snagom scania S nije mogla povuć ni približno dok ova T hoće poletjeti.

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jesi ti napravio mod za S seriju da imam bijele satove al crveno osvjetljenje u interijeru?

14 godina
Dex.pwn kaže...

Jesi ti napravio mod za S seriju da imam bijele satove al crveno osvjetljenje u interijeru?

Ja sam napravio onaj mod s crvenim zelenim i plavim osvjetljenjem(dok je ugašeno satovi su bijeli) kad je upaljeno svjetli boja koju si izabrao!

Tako da su satovi bijeli dok su svijetla ugašena.

EDIT
Zadnjih dana baš i nisam bio nešto pretjerano aktivan na ETS-u i drugdje,hebiga sezona je još mal tu a treba se pokrenit putem DU :) 

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 16:08 (kruskar).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Riješen i ovogodišnji (tj. prošlogodišnji) Christmas event. Sad nastavljamo dalje u istoj brzini, nema odmora. Prvi slijedeći cilj je odvrtiti 100.000 km na Volvu (fali još nekih 5000), a onda se malo bacamo na specijalne i teške terete opet.

Blagdani su prošli, nema zabušavanja više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 20:20 (Igzy20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

E, je li koristio itko od vas ikad FaceTrack NoIR?

To je program koji preko web kamere prati vase pokrete glave. Znaci TrackIR za siromasne 

Gledam po youtube-u i izgleda mi sasvim solidno pa eto ako je netko koristio vec neka javi dojmove 

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam isprobavao malo, ali pošto sam imao smeće od kamere iz prošlog stoljeća nisam nikako uspio namjestiti da su pokreti glatki. Prilikom malog pomicanja glave kamera se jako rotirala. Isprobao sam sve moguće postavke, podešavao po uputama sa neta, skidao razne settings.ini datoteke, ali sam na kraju odustao.

Doduše, vidio sam po netu da se to da fino namjestiti i ako imaš neku iole normalniju kameru, mislim da te ništa ne košta da se malo poigraš sa time. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Pa da, bas gledam i ja na netu i radi sasvim dobro. Vjerojatno treba imati malo bolju kameru za to. Ali dobro, opet mi je bolje dati par stotina kn za dobru kameru nego 1000 i vise kn za trackir.

Malo cu procackati sto se nudi od kamera pa mozda i uzmem.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma moja kamera je bila stvarno neka stara minimalno 15 godina, iskopana na tavanu kod šogija. Vjerujem da kamere koje danas možeš naći po trgovinama do stotinjak kn (ne mora čak bit ni 720p, full hd ili ne znam što) rade sasvim solidno. Isplati se isprobati, daje sasvim drugu dimenziju igranja.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Već kad ste kod okretanja kamere, igram preko kontrolera i sad imam pitanje kako da naredim kad da na D-Padu pritisnem tipku za lijevo da se kamera okrene 90° u lijevo, kad pritisnem tipku za desno da se kamera okrene 90° u desno, i ako ju još jednom pritisnem da se opet okrene 90° u desno. Trenutno koristim način da kad pritisnem tipku za desno, on baci pogled desno, a kad pritisnem tipku za lijevo, on vrati pogled normalno(ravno), pa mi se onda ne da mišem okretat lijevo da vidim jel ide netko.

0 0 hvala 0
10 godina

Jedino mozda da si postavis lijevu tipku za pogledat lijevo i desnu za desno, a da jednu tipku postavis da te vrati u sredinu. Ja za sad tako radim na g29. S tim da su meni tipke(lijevo i desno) na d-padu postavljene na rotiranje kamere, a ne kao tebi na okret od 90°. I onda sa pritiskom na krug se vracam u sredinu

14 godina
odjavljen
Prte kaže...

Jedino mozda da si postavis lijevu tipku za pogledat lijevo i desnu za desno, a da jednu tipku postavis da te vrati u sredinu. Ja za sad tako radim na g29. S tim da su meni tipke(lijevo i desno) na d-padu postavljene na rotiranje kamere, a ne kao tebi na okret od 90°. I onda sa pritiskom na krug se vracam u sredinu

Stvar je u tome da nemam više tipki.

Igram na DualShock dvici

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Konačno sam imao prilike isprobati i tandem kombinaciju nove Scanie. Moram priznati da mi se svidjelo i da bi me jako veselio i Tandem DLC ukoliko se odluče na njega u SCS-u. Uz to bi idealna bila opcija kupnje svojih prikolica i opcija višestrukih lokacija istovara, a već dugo imam ideju kako bi to moglo izgledati.

(NAPOMENA: ovo je samo moja ideja i vizija, te želja kako bi ja htio da to izgleda. Mogući duži post, pa tko ne želi ne mora čitati)

Kupnja prikolica

U garažama uz postojeće slotove za kamione moglo bi se dodati i slotove za prikolice. Kupnja prikolica bi bila kao i kupnja kamiona. Postojao bi shop u kojem bi birali vrstu prikolice (hladnjača, labudica, tandem, cerada, cisterna...), uređivali prikolicu (biranje skina, guma, opcija wheel tuninga, nekih dodataka možda...) i kad sve riješimo i kupimo prikolica bi bila dostavljena u garažu koju želim, kao i nakon kupnje novog kamiona.

Nakon toga sa kamionom dolazimo u garažu i u izborniku izaberemo prikolicu koju želimo voziti. Prikolica se spawna ili unutar garaže ili na parkingu ispred nje. Ukoliko smo već imali prikvačenu svoju prikolicu, ta prikolica odlazi u slot umjesto ove koju izaberemo.

Prijevoz tereta sa vlastim prikolicama

Sa kombinacijom kamiona i prikolice odlazimo na utovar i na ulazu u kompaniju u izborniku tereta izabiremo opciju za vlastitu prikolicu (kao što postoji opcija za brzi teret). Tu bi ovisilo koju prikolicu vučemo jer ne bi mogli sve terete sa svim prikolicama preuzeti (bageri na labudicu, hrana i slično u hladnjaču, ostali tereti u običnu prikolicu...).

Kad odaberemo teret koji želimo, dolazimo na lokaciju utovara koja je označena kao i prilikom istovara te tu možemo birati želimo li se parkirati unatrag ili ćemo preskočiti (identično kao i kod istovara). Nakon toga slijedi kraća cut scena sa podacima o teretu i dalje normalno nastavljamo sa vožnjom.

Tandem verzija

Za tandem verziju ideja utovara je ista uz nekoliko dodatnih opcija.

a) Solo kamion - Dolazak sa praznim kamionom na utovar, uzimanje tereta na način koji je iznad pojašnjen i odlazak na lokaciju istovara

b) Kamion sa vlastitom prikolicom - Dolazak sa tandem kombinacijom na utovar, biranje tereta prvo za kamion, a zatim za prikolicu. Otkvačivanje prikolice, utovar kamiona na gore navedeni način, zatim ponovno prikopčanje prikolice i utovar nje na isti način.

Tu bi sad moglo biti raznih kombinacija poput te da teret iz prikolice i kamiona ne mora biti iz iste kompanije nego je moguće teret utovariti na različitim lokacijama u različitim kompanijama. Ista stvar je i za istovar, može, ali i ne mora biti na istoj lokaciji. Ideju o tome je imao i SCS u jednom od svojih postova na blogu.

c) Kamion + prikolica od kompanije - Identično kao opcija a) + preuzimanje tandem prikolice sa već pripremljenim teretom (kao što sad radimo sa šlepama). Nakon istovara, tandem prikolica ostaje na lokaciji istovara, a mi dalje nastavljamo sa solo kamionom.

Višestruke lokacije za istovar

Za tandem kombinacije je objašnjeno već, a što se tiče šlepera sam istovar bi izgledao kao i do sad samo što ne bi sav teret bio istovaren, već bi se samo određeni broj kilograma maknuo i nakon toga nastavljamo na drugu lokaciju. 

Šteta na prikolici

Kao što postoji oštećenje kamiona tako bi postojalo i oštećenje prikolice koja bi se također morala s vremenom popravljati u shopu. Također, tu bi do izražaja došla i opcija podizanja osovine na prikolicama gdje bi kombinacija težine i podignute ili spuštene osovine utjecala na to kojom brzinom se prikolica troši (oštećuje).

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igzy to bi bilo nekako realno sto si opisao....

iako mi malo bezveze kamioni uvijek cisti...sjaje se ko da su naftirani svako vece hehe

razumijem da se nemogu vidjet ostecenja na kamionima zbog licence ali mogli su rijesit da se zaprljaju i da imas praonice za to prati

ili recimo svakih 80-100 tkm da moras mjenjati gume....recimo nediras tipke/volan i kamion zanosi ljevo ili desno to je znak kao da su gume istrosene i treba mjenjati

naravn govorim o gumama na kamionu ne na prikolici jer ju neposjedujes

recimo skandinavija snjeg da ubace.....

ima jos par sitnica s kojom bi igra dobila jos vise zivosti a to se rijesi tipa modovima ....

italiju,skandinaviju ali i france koliko sam do sad vozio bas su ljepo napravili...telepass recimo ,lokalne ceste itd ....lajkam sve to

sam da mi naprave MAN tuning mod za lampice po kabini i spojleru nebi gasio igru hehehe

do tad je volvo u igri :D

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Slažem se, kolega. Ja sam se u postu bazirao na kupnju prikolica, izostavivši takve stvari, ali i za to sam već razmišljao.

Ima tu još prostora na čemu bi se u igri dalo poraditi. Uz gume bi naveo i neku vrstu servisa koja bi se trebala obaviti. Recimo da nakon određenog broja kilometara kamion gubi na snazi i da se treba promjeniti ulje, filteri i slično kroz neku vrstu cut scena u garaži, ne kao u Car Mechanic i slično.

Igra bi i dalje ostala prvenstveno simulator vožnje, ali bi dobila još malo na simulaciji.

No, započela je nova godina, SCS se proširio, treba samo čekati da vidimo što nam je pripremio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e to to

gume,servisi,pranje...kao u RL

ipak necemo generalku raditi hehehe

al odrzavati se moze :D

nego dali ima na njihovom forumu ili gdje vec da se da kao savjet ili prijedlog za poboljsanje igre? pa da to malo dotjeraju

bolje nego neki DLC da izbace sa cestama nek izbace sa slicnim poboljsanjima :D samo ce poboljsati simulaciju igranja...

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Samo skoro 3000 tema i jedan mega thread, siguran sam da se već netko sjetio tih stvari

https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=5

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ove stvari su među top željama na megathreadu, pa se nadam da će nam ih SCS uslišiti. :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Samo skoro 3000 tema i jedan mega thread, siguran sam da se već netko sjetio tih stvari

https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=5

Dosta stvari ima (Probably not happening) a to su dost dobre stvari, mali detalji.

Mada, pre sporo rade te želje.

Al ja imam samo jednu želju, a to je da parking spot za prikolicu naprave u 3Du(kao hologram) jer onaj mali spot nekad ne vidim na retrovizoru, pa parkiram napamet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 21:23 (Dex.pwn).
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imate li kakvu preporuku za autobus mod, bilo za ETS2 ili ATS? I kako isti funkcioniraju, rute od A do B direktno ili A do B s 10 stajanaj u svakom gradu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koristi li neko volan sa samo 270º samo? imam neka pitanja u vezi postavki.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa za plakatiiiiiiiii

nisam ljubitelj scanie inace ali tu su jedino dobri tuning modovi....

skinem jedan jakooo dobar mod sredim trucka kako sam zelio jer skroro sve ima sto zelim

i nakraju mi se srusi igra i nebi vise pokreno igru nema sanse dok god to nisam izbriso taj mod :( :( :(

da imam hrpu modova reko bi nesto ali nemam imam par komada

http://prntscr.com/hy6rea

poizbacav ove tuning modove kao i opet se rusi igra :(

https://ets2.lt/en/scania-r-s-adons-v-1-0/#more-179904

radi se o ovom modu strava je ....dali ima ko slican mod a da radi kvalitetno :D

0 0 hvala 0
14 godina
balvanar kaže...

pa za plakatiiiiiiiii

nisam ljubitelj scanie inace ali tu su jedino dobri tuning modovi....

skinem jedan jakooo dobar mod sredim trucka kako sam zelio jer skroro sve ima sto zelim

i nakraju mi se srusi igra i nebi vise pokreno igru nema sanse dok god to nisam izbriso taj mod :( :( :(

da imam hrpu modova reko bi nesto ali nemam imam par komada

http://prntscr.com/hy6rea

radi se o ovom modu strava je ....dali ima ko slican mod a da radi kvalitetno :D

Nešto se kolje od tvojih starih modova s tim modom,jer upravo sam probao taj mod bez da sam ugasio moje modove i sve radi čak se kolje s mojim dashboard-om ali neruši igru.

evo par ss-ova i ss-ovi scanie t za teške i duge rute :D 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo povadio sveeee modove ama bas sve samo taj ubacio

uso radi sredio kamion idem uzet turu zablokira i kicka me van... mlade sam dobio a tak opet pipko da ga sredim.... strava....

0 0 hvala 0
12 godina
balvanar kaže...

pa za plakatiiiiiiiii

Si procitao prve tri linije na tom linku ?

CHANGELOG
Mighty Griffin requires dlc
-Added new interior

Imas li ovo ? -> Mighty Griffin requires dlc

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Moram reci da ovaj facetrack noir uopce nije los. Treba se jos malo poigrati sa postavkama i malo se naviknuti na njega ali sve u svemu i vise sam nego zadovoljan 

1 0 hvala 0
14 godina
Prte kaže...

Moram reci da ovaj facetrack noir uopce nije los. Treba se jos malo poigrati sa postavkama i malo se naviknuti na njega ali sve u svemu i vise sam nego zadovoljan 

Ako nije problem da podjeliš s nama svoje postavke.
Hvala!
Ja ga nikako ne mogu narediti :( 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice