Hjooj... Kud baš danas, tko će sad čekati idući tjedan da mogu isprobati sve. :D :D
Evo, ipak se isplatilo čekati. Uff, uz Novi Mexico za ATS, Italiju i Special Transport ova zima i ne bude tako duga. :D
Hjooj... Kud baš danas, tko će sad čekati idući tjedan da mogu isprobati sve. :D :D
Evo, ipak se isplatilo čekati. Uff, uz Novi Mexico za ATS, Italiju i Special Transport ova zima i ne bude tako duga. :D
A neki su na bolovanju do 1. mjeseca 

Scania je vrhunska 
Koliko god sam u gužvi morao sam probati na kratko Scaniu. Slažem se, odrađena je odlično.
E sad, ono što sam ja primjetio su dosta loše performanse u novom dijelu Italije. Ne znam dal je to do mog kompa, ali bilo u gradu ili izvan grada ne mogu dobiti glatku igru, stalno trza. Čak i na slabijim postavkama nego što sam dosada imao.
Ono što me najviše muči (ali to već spada u domenu nekih drugih stvari, ne same igre) je što čim fps padne ispod 60 počne igra trzati i to osjetno i vidljivo. Već na 56 - 57 fps-a je koma za igrat, dok recimo kod drugih koje gledam na youtubeu isto pada fps u gradu i do 50, ali igra im radi i dalje fluidno, bez trzuckanja.
Ne znam dal bi to imalo kakve veze sa monitorima jer su koma, morat ću posudit od nekoga drugi čisto da isprobam. Ako nije to, onda je do grafičke....
----EDIT----
Iako je najavljeno da u početku ne bude ruta za specijalni teret u Italiji, vidi se da su se ipak pripremili za to. Naplatne kućice imaju sastrane posebno odvojenu traku baš za takve terete, kao što i u stvarnosti postoji.
Isto tako mi se sviđaju nove industrije, pogotovo otvaranje i zatvaranje vrata, te malo zahtjevniji pristup, nije da se sa glavne ceste samo skrene u dvorište. Nove autoceste su također odlične, konačno traka za uključivanje je produžena.
Uspio sam samo kratko odvoziti sad, ali i više nego zadovoljan sam viđenim.
SCS je odradio odličan posao, a niti malo ne sumnjam da će Italija vrhunska.
Jedino sam se nadao da ćemo i u ETS dobiti random eventse, ali nikad se ne zna....
Evo i ja upravo dolazim s 1.30,odlično odrađeno,odma ubo S730 i R730 
Italija mi se čini za sad odlično(taj djelić).Za sada čista 10tka,no treba dočekati cijelu italiju i specijalne terete i naravno stabilnu verziju igre pa ćemo onda vidjeti točno 
Očekivao sam dosta od nove Scanie i nisam se razočarao, ona se odsad vozi na neodređeno vrijeme 
SCS 
Cijela standard Italija je slozena na novo ili samo Milano?
Ja koliko sam vidio cijela :)
Ja koliko sam vidio cijela :)
Uh, u Veneciji mi je baza. Moram vidjeti kako grad sada izgleda. :)
Pozdrav,zasto meni na ETSu i dalje stoji 1.28.1 i na multiplayeru i na singleplayeru.
Inace mi se svi updateovi automatski instaliraju kada upalim kompjuter.
Zna li netko u cemu je problem?
Steam client → LIBRARY → right click on Euro Truck Simulator 2 → Properties → Betas tab → public_beta → 1.28 public beta.
Kolega pavle. Probaj ovo što je meni objasnio Igzy20, samo na izborniku odabereš 1.30 public beta.
Hvala na pomoći,ali niti tamo nemam ponuđeno 1.30 betu
Zadnja koju mi nudi je 1.28 te ove prijašnje.
Jel vama na novoj Scanii padaju kapljice na sajbu kad pada kisa? Kod mene nista vani pljusak a stakla suha... Također primjetio sam da indikator temp. rashladne tekucine ne radi kako treba pokazuje samo jednu crticu kad je motor zagrijan.
EDIT: Sa indikatorm je sve uredu sad sam gledao na YT video u pravom kamionu i tak i treba bit 
Jel vama na novoj Scanii padaju kapljice na sajbu kad pada kisa? Kod mene nista vani pljusak a stakla suha...
Kod mene je ok. Sad sam vozio po kiši.
Nego ja slabo vidim instrument tablu, mogu približit sjedalo naprijed, ali onda ne vidim retrovizor.
Vozio sam kroz njemačku, i vidio auto koji vuče kamp prikolicu. Jel to novo ili sam ja prvi put vidio??
Ja isto slabo vidim dislpay, sve na ultra i skaliranje na 200%, na 400% isto nije nista bolje....
Zna li netko kada ce se moći 1.30 igrati i na multiplayeru?
Zna li netko kada ce se moći 1.30 igrati i na multiplayeru?
poslije službenog releisa prođe ~5 dana do MP podrške
Aha aha,hvala!
Imam problem s igrom, npr. stisnem ESC odabarem posao i kad se hocu vratit u igru slika se zamrzme ali u pozadini cujem zvukove i imam full kontorlu nad kamionom.
Jos uvijek mi se igra smrzava, kada pokrenem u OpenGL sve je normalno ali mi se fps smanji upola. Posto mi grafa koristi DX12 a igra ga ne podrzava stavio sam jos i DX9 i DX11 ali i dalje isti problem.
S i c i l i j a ... 
Jel taj radar samo stavljen onako ili stvarno detektira vozila ispred kamiona?
Jel ova nova Scania dostupna kao regularni dio igre ili je to mod ??