Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.162.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Podijelili su sve besplatne primjerke. 20 000 komada je planulo u trenu. Ja sam pokupio čim su objavili vijest i nije bilo problema, a čitam da je kasnije bilo nekih problema oko Steama (iako velik dio toga se odnosilo da profil nije bio na public postavljen).

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sad probao i ovo na dnu stranice..Mogli su ostavit neko vrijeme da ljudi pokupe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam oko 19h pokupio bez problema...

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kaže ekipa iz SCS-a da bi nova Scania trebala doći u ETS prije ljeta.. E sad, nije navedeno kojeg ljeta. :D :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nove gume cak i nisu lose, vrlo dobro napravljene !!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Kiki287 kaže...

Nove gume cak i nisu lose, vrlo dobro napravljene !!

nadam se da će dobro "držat cestu" kao i prave 

14 godina
Igzy20 kaže...

Kaže ekipa iz SCS-a da bi nova Scania trebala doći u ETS prije ljeta.. E sad, nije navedeno kojeg ljeta. :D :D

idućeg idućeg 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

AAAAAAAAAAAAA, kad su podijeljeni ključevi? Jučer oko 8 čitam vijest i ne pročitam do kraja da je bio giveaway 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo i post na blogu vezano za novu Scaniu.

Između ostalog napisali su i ovo: ''..... we would not dare to guarantee that the trucks will make it into the game "before the summer" as the video and tweet above assure.'' 

Ali neka, samo neka rade na njoj, pa kad stigne ne budemo se žalili.

Što se sinoćnjeg DLC giveawaya tiče, dijelili su 20 000 ključeva. Prvih 10 000 je otišlo u sat vremena, a i ostatak je jako brzo razgrabljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hocemo mi napravit neki mali konvojcic ak nas se skupi ? TS3 obavezan.

7 Da
3 Ne
Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Moze konvoj ja sam za, tak i onak sam bolestan dosadno mi je pa je vrijeme da se skine prasina sa volana

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala Igzy-u za podsjetnik na Michelin giveaway jučer, ne bih imao pojma inače  

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Gearbox sa šest brzina, ili 12?

0 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Hvala Igzy-u za podsjetnik na Michelin giveaway jučer, ne bih imao pojma inače  

mi mozes linkat mod kamiona?

15 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prije mpa moram kupit kamion i tek onda u mp?

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, najbolje ti je igrati u SP dok ne kupiš svoj kamion i onda u MP. Odvozi par tura sa novim profilom dok ne dobiješ mogućnost za kredit i onda juriš dalje na MP sa svojim strojem.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Kad vozite vi s foruma skupa (ako)?
Potpis
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja još nisam vozio u forumskom konvoju, ali vidim da tu i tamo ekipa zna organizirati neki konvoj. Upravo se par postova iznad pojavila anketa, pa vjerujem da će ti se ekipa javiti sa više informacija uskoro. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da nisam videl anketu (mobilna verzija)..

Steam : asdmatija61

EDIT: Evo ispravan nick (nezz zbog cega mi je mail nick)

Odma dva idiota me skrse u MP,za poludit

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 21:31 (Foz-matija).
12 godina
Foz-matija kaže...
Da nisam videl anketu (mobilna verzija)..

Steam : matijafoz

rado bi te dodao, ali nemogu te naci pod tim imenom.

Dodaj ti mene ako me nadjes, slika od fav car: Silvinjo

Battleog - 191silvinjo
14 godina
neaktivan

@Dex.pwn
Volvo nikad nije ima minjac od 6 ili 12 brzina, F16 stariji modeli 16 brzina, noviji 12+2 ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 22:47 (Kiki287).
14 godina
odjavljen

Za Scaniu imam neki gearbox od šest brzina. Najnovija je inačica, nemam DLC-ova, i modova.

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Za Scaniu imam neki gearbox od šest brzina. Najnovija je inačica, nemam DLC-ova, i modova.

To isto ne postoji (mislim postoji na onim ful malim kamionima od 200HP), Scania je u proslosti proizvodila 10 brzina minjac, a sada 12+2 kao Volvo, samo su brzine obrnute, vecina stvari od modova nema veze sa realnoscu, ja sam sebi skriptiram minjac, tako je najbolje ;)
Primjeri slika od layouta sto sam napravio u privitku i ovo radi samo za nas sa volanom (ja vozim sa G27) !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 0:39 (Kiki287).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

primjetio sam da je došla nadogradnja za ets 2, kada sam išao igrat falilo mi je nekoliko elemenata pri igri, sada me zanim (pošto mi je pro mods za inačicu 1.26) zanima me na koju verziju da spustim igru, 1.26 ili ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

PS.

zasto je tako losa kvaliteta slika iako je skaliranje na 400%?

Electronic Dance Music ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 14:29 (Strumf123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Kiki287 kaže...

@Dex.pwn
Volvo nikad nije ima minjac od 6 ili 12 brzina, F16 stariji modeli 16 brzina, noviji 12+2 ;)

Dex.pwn kaže...

I Volvo i Skania imaju mjenjac od 6 i 12 brzina ...

Cini se netko cesto zaboravlja da je ovo: Forum > Igre > PC igre > ets2 ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
Strumf123 kaže...

PS.

zasto je tako losa kvaliteta slika iako je skaliranje na 400%?

Može bit do same rezolucije ekrana.

Battleog - 191silvinjo
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Kiki287 kaže...

@Dex.pwn

Za koji Scaniu od 300HP i vise si ti vidio da imaju minjac od 6 brzina?!

Volvo i Scania oboje imaju 12+2, zaboravljas C brzinu, govorim iskljucivo o manualnom mjenacu, automatici su svi 12 to je istina.

Ne zaboravljam ja da je to "igra", ali kako i sam naziv govori, Euro truck SIMULATOR, mislim da se treba voditi detalja o finesama i da bude sto realnije !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 16:33 (Kiki287).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

evo i moj Michelin "doprinos"

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice