Kiki, kakva su tvoja iskustva federi vs jastuci? To je baš nekako dvosjekli mač, federi su manje osjetljivi te imaš manji trošak ako puknu ali opet jastuci imaju dosta veću udobnosti i mogućnosti, imaš mogućnost dizanja i spuštanja kamiona iz kabine što zimi dobro dođe dok kačiš prikolicu ili dok krcaš nešto na sebe, ne bih vjerovao koliko onih par cm znači pri krcanju bager direktno s poda..
Posto sam 90% vozio kipere to je sve bilo federasi, neudobno, nikakvo, ali izdzljivo...jos ako ti zracni sic ne radi kao meni u MANu 361, onda stvarno moras voliti da bi ovo radio, pa to je neudobno do bola, nakon cilog dana voznje iz njega izades ko da te je vlak pregazio.
Moj glas ide jastucima, pogotovo kamionu full jastucaru, dosta novijih kipera su takoder jastucari, tako da nevidim razloga zasto ne, ako jastuk i pukne, za 200-300kn imas kupiti novi continentalov ili goodyearov, prominis ga u trenu, po ure posla i picis dalje, a ako ti feder pukne, aj ca, nikad vise nece biti isti, mos ga variti 100 puta.
PS eo video od danas sto sam snima, da cujete kakav zvuk ima MAN 361, neznam ocete li moci otvoriti posto je na FB, pa javite jeli valja, ako ne da stavim na youtube ;)
https://www.facebook.com/kristian.martinovic.14/videos/10207288629805665/?pnref=story

, budem isprobao pa javim :)