... i još uz njih imam i Brazil tj. EAA Map ver. 2.8.3. ...
Huh, a zasto EAA v2.8.3 kad ima v3.0 !?! ... 
... i još uz njih imam i Brazil tj. EAA Map ver. 2.8.3. ...
Huh, a zasto EAA v2.8.3 kad ima v3.0 !?! ... 
Imal ko iz BiH da mi kupi ETS , placam preko kredita pozz
Kiki, kakva su tvoja iskustva federi vs jastuci? To je baš nekako dvosjekli mač, federi su manje osjetljivi te imaš manji trošak ako puknu ali opet jastuci imaju dosta veću udobnosti i mogućnosti, imaš mogućnost dizanja i spuštanja kamiona iz kabine što zimi dobro dođe dok kačiš prikolicu ili dok krcaš nešto na sebe, ne bih vjerovao koliko onih par cm znači pri krcanju bager direktno s poda..
Posto sam 90% vozio kipere to je sve bilo federasi, neudobno, nikakvo, ali izdzljivo...jos ako ti zracni sic ne radi kao meni u MANu 361, onda stvarno moras voliti da bi ovo radio, pa to je neudobno do bola, nakon cilog dana voznje iz njega izades ko da te je vlak pregazio.
Moj glas ide jastucima, pogotovo kamionu full jastucaru, dosta novijih kipera su takoder jastucari, tako da nevidim razloga zasto ne, ako jastuk i pukne, za 200-300kn imas kupiti novi continentalov ili goodyearov, prominis ga u trenu, po ure posla i picis dalje, a ako ti feder pukne, aj ca, nikad vise nece biti isti, mos ga variti 100 puta.
PS eo video od danas sto sam snima, da cujete kakav zvuk ima MAN 361, neznam ocete li moci otvoriti posto je na FB, pa javite jeli valja, ako ne da stavim na youtube ;)
https://www.facebook.com/kristian.martinovic.14/videos/10207288629805665/?pnref=story
Pozz svima,
Novi sam ovdje, kupio sam igru sad za bozicni popust na steamu, skinuo mp i sad imam problem dok vozim pa kad mi se neki drugi igrac priblizi sve mi se "zamrzne" tj igra zastane na trenutak.Posebno frustrirajuce je kad udem u grad neki a u njemu puno igraca, pa mi onda svako malo...sve mi je na low sto se tice grafike, imam dobar net, solidan laptop, neznam u cemu je problem.Jako sam razocaran s ovim multiplayerom jer mi je totalno ne igrivo..Pocnem uzivat, i onda naleti netko iz drugog pravca il iza mene i zamrzne mi se slika pa nakon par sekundi odledi a onda kad se odledi ja vec u provaliji nekoj ... Ako moze netko pomoc bio bih jako zahvalan jer cu pocet gubit ovo malo kose sta imam...Hvala 
EDIT: usput ako moze netko da mi kaze kako ponovo da ukljucim dok pokrecem mp one launch opcije (open with directx, with gl ...) jer kad sam tek instalirao i pokrenuo stisnuo sam da mi ostane zapamceno pa bi sad promijenio na directx, citao sam da je to bolje
Za MP nema previše pomoći. Jedini savjet je držati se gusto prometnih mjesta jer što više igrača ima to je lag sve veći (ne znam kakvo je sad stanje, ali kad sam prije MP igrao preporuka je bila izbjegavati Amsterdam i Rotterdam jer su tamo ogromne gužve bile i užasno je laggalo).
Doduše, zadnjih par mjeseci sam odsutan od volana, tako da ne znam dal se što mjenjalo.
Pozz svima,
Novi sam ovdje, kupio sam igru sad za bozicni popust na steamu, skinuo mp i sad imam problem dok vozim pa kad mi se neki drugi igrac priblizi sve mi se "zamrzne" tj igra zastane na trenutak.Posebno frustrirajuce je kad udem u grad neki a u njemu puno igraca, pa mi onda svako malo...sve mi je na low sto se tice grafike, imam dobar net, solidan laptop, neznam u cemu je problem.Jako sam razocaran s ovim multiplayerom jer mi je totalno ne igrivo..Pocnem uzivat, i onda naleti netko iz drugog pravca il iza mene i zamrzne mi se slika pa nakon par sekundi odledi a onda kad se odledi ja vec u provaliji nekoj ... Ako moze netko pomoc bio bih jako zahvalan jer cu pocet gubit ovo malo kose sta imam...Hvala 
EDIT: usput ako moze netko da mi kaze kako ponovo da ukljucim dok pokrecem mp one launch opcije (open with directx, with gl ...) jer kad sam tek instalirao i pokrenuo stisnuo sam da mi ostane zapamceno pa bi sad promijenio na directx, citao sam da je to bolje
procesorski i rame jako zahtjeva igra.... tak da meni je laptop isto bio solidan no jedva sam 15 fpsa izvukao.... dok na racunalu leti, cak ni u roterdamu ne trza
Pozz svima,
procesorski i rame jako zahtjeva igra.... tak da meni je laptop isto bio solidan no jedva sam 15 fpsa izvukao.... dok na racunalu leti, cak ni u roterdamu ne trza
Ja bi isto trebao malu pomoć ako je moguće.
Malo mi nije jasno pokretanje MP-a
Jutros sam skinuo mod (i uz njega neki mod za snijeg) i kada ga pokrenem javlja mi grešku "cannot fing game executable file". Nakon što stisnem "OK" otvori se mali prozorčić preko kojeg bi kao trebao naći taj fajl ali u svim folderima koje imam od ETS-a nisam našao nešto što bi bio taj fajl. iskreno žurio sam na poso pa nisam puno istraživao pa onda ovdje tražim pomoć.
Dodatno: taj mod za snijeg će mi zasnježiti cijelu mapu ili samo skandinaviju?
Hvala
Kiki, kakva su tvoja iskustva federi vs jastuci? To je baš nekako dvosjekli mač, federi su manje osjetljivi te imaš manji trošak ako puknu ali opet jastuci imaju dosta veću udobnosti i mogućnosti, imaš mogućnost dizanja i spuštanja kamiona iz kabine što zimi dobro dođe dok kačiš prikolicu ili dok krcaš nešto na sebe, ne bih vjerovao koliko onih par cm znači pri krcanju bager direktno s poda..
Posto sam 90% vozio kipere to je sve bilo federasi, neudobno, nikakvo, ali izdzljivo...jos ako ti zracni sic ne radi kao meni u MANu 361, onda stvarno moras voliti da bi ovo radio, pa to je neudobno do bola, nakon cilog dana voznje iz njega izades ko da te je vlak pregazio.
Moj glas ide jastucima, pogotovo kamionu full jastucaru, dosta novijih kipera su takoder jastucari, tako da nevidim razloga zasto ne, ako jastuk i pukne, za 200-300kn imas kupiti novi continentalov ili goodyearov, prominis ga u trenu, po ure posla i picis dalje, a ako ti feder pukne, aj ca, nikad vise nece biti isti, mos ga variti 100 puta.
PS eo video od danas sto sam snima, da cujete kakav zvuk ima MAN 361, neznam ocete li moci otvoriti posto je na FB, pa javite jeli valja, ako ne da stavim na youtube ;)
https://www.facebook.com/kristian.martinovic.14/videos/10207288629805665/?pnref=story
slazem se sa kolegom Kiki287 jastucar mila majka :) ako rokne jastuk ili guma a prazan si recimo a nemas di stati podvezes osovinu gurtnom tj dignes je i opleti dalje do servisa hehehe, ja osobno vozim TGA 480 i kacim carmosino poluprikolicu,oboje su 2006god i za cca 1 m ima manji luk skretanja kad je dignuita prva osovina nego kad je dolje a ta se osovina spusta sama na cca 18t natovarenih :)
Jel zna netko slozit da ove bljeskalice nisu standalone nego da zamjenjuju jedne od onih obicnih zutih lampica? Htio bi ih stavit na masku od TGA ali su mi ponuđene samo one standardne.
http://ets2.lt/en/4-led-flash-beacon/#more-44303
Pozz svima,
Ja bi isto trebao malu pomoć ako je moguće.
Malo mi nije jasno pokretanje MP-a
Jutros sam skinuo mod (i uz njega neki mod za snijeg) i kada ga pokrenem javlja mi grešku "cannot fing game executable file". Nakon što stisnem "OK" otvori se mali prozorčić preko kojeg bi kao trebao naći taj fajl ali u svim folderima koje imam od ETS-a nisam našao nešto što bi bio taj fajl. iskreno žurio sam na poso pa nisam puno istraživao pa onda ovdje tražim pomoć.
Dodatno: taj mod za snijeg će mi zasnježiti cijelu mapu ili samo skandinaviju?
Hvala
ok, našao sam taj fajl ali dalje ne znam šta ću s njim i gdje da ga stavim da ga MP vidi. I dalje mi javlja istu grešku. Help!?!
EDIT: Našao sam tutorial na YT-u u kojem kaže da se instalira MP u mapu gdje je instaliran ets2. Naprah to i vi ne javlja grešku ali kad otvorim MP samo mi se par puta zacrni ekran kao da će otvoriti i to je to vrati me na desktop a ostane mi kao raditi MP. Šta je sad to??
@macgyver 53
Samo trebaš u def file-ovima da dodjeliš ove lampice za TGA, nema potrebe da ih mjenjaš za standardne 
Jel znas kako se to tocno radi posto nisam bas upoznat s editanjem modova, ili ako imas neki link za tutorial. LP!
Ekipa jel mi može netko dati save game tko igra pro mod maps 2.0.
Moj je iz nekog razloga postao neupotrebljiv?
Hvala.
Jel znas kako se to tocno radi posto nisam bas upoznat s editanjem modova, ili ako imas neki link za tutorial. LP!
Za koji ti treba, jeli možda od Madstera
EDIT:
Evo ti link pa probaj, za TGA od Madstera
http://sharemods.com/64ck0jdzepvb/BigT_Flash_Beacon.rar.html
pozz ljudi iman ogroman problem evo ovako imao sam svoj ets2 save na usb i deinstaliro sam windowse i ponovo instaliro ets2 i ubacio sejv u folder ali mi igrica nudi samo novi profil...Moze mi neko pomoc da ovo rjesim???
Jesi li nakon instalacije igre odmah ubacio save game u my documents ili si prvo upalio igru da ona napravi save folder?
Trenutno koristim ovaj mod
Zanima me el se može na njega stavit onaj "SUPER" logo sa nekim modom? I ako da, koji točno mod?
Lik na videu dolje koristi isti taj kamion i on ima taj logo, ali nigdje ne pokazuje kak ga je stavio. Isto tak ima puno dodatnih opcija(accessories) u kabini i izvan nje koje ja ne mogu stavit jer nemam taj accessories mod pa ako neko ima neki dobar sličan ili isti mod bio bih zahvalan da mi ga linka. Ja sam probao par njih skinut ali mi nisu radili.
EDIT: našo sam.
Jel zna netko slozit da ove bljeskalice nisu standalone nego da zamjenjuju jedne od onih obicnih zutih lampica? Htio bi ih stavit na masku od TGA ali su mi ponuđene samo one standardne.
http://ets2.lt/en/4-led-flash-beacon/#more-44303
Jel se mogu ove bljeskalice i na ostale kamione stavit u grill, kao što je kolega na TGA stavio? Probao sam staviti, ali mogu ih jedino staviti ako stavim neki odbojnik naprijed, a htio bih baš stavit u prednju masku bez tih odbojnika.
Jesi li nakon instalacije igre odmah ubacio save game u my documents ili si prvo upalio igru da ona napravi save folder?
uspio sam rjesit...
@ Igzy 20
Možeš ako taj model kamiona ima slotove na prednjoj masci i vjerovatno je potrebno u def file-ovima ove bljeskalice dodijelit tom istom modelu, a ako nema slotove onda moraš u Blenderu iste napravit.
@ Nisam Ja
Moraš skinuti ovaj mod http://sharemods.com/jswz9dfh71ox/50k_addons.scs.html , a zatim dodjelit u def fileovima SUPER logo i ostale lampice za ovu Punisherovu Scaniu
www.youtube.com/watch?v=DqZA80VRW48
www.youtube.com/watch?v=Srp1AYIfdQc
Mi može neko linkat neki Scania mod ko u ova dva videa? U drugom videu piše da je mod leakan ali da iz respekta neće davat link moda. Uostalom koja je to Scania, koja verzija?
imam problem sa promods 2.0 .. bukvalno igra mi puca na svakih 15-20 minuta , po cijeloj europi nije bitno gdje jesam , al naročito poljska , njemacka i rumunija .. od modova koristim samo promods a verzija igre se poklapa sa verzijom mape tako da nije do toga ..
Pozdrav kolege vozači. Zanima me da ako znate koji dobar mod za zimu da mi preporučite. Hvala!
Pozdrav ljudi !!
Igram ETS 2 i nekad mi malo počme igrica štopat a ponoći gotovo uvjek štopa sad me zanima ima li neka pomoć oko toga ili kako da namjestim postavke ??
Ina če komp je dual core 2,93 Ghz , 2 GB ram i grafička Ati Radeon hd 4550.
imam problem sa promods 2.0 .. bukvalno igra mi puca na svakih 15-20 minuta , po cijeloj europi nije bitno gdje jesam , al naročito poljska , njemacka i rumunija .. od modova koristim samo promods a verzija igre se poklapa sa verzijom mape tako da nije do toga ..
To ti je Promods 2.0, priznatih bagova na tone 
http://www.promods.net/viewtopic.php?f=29&t=7&sid=e1b94de9ccbed38f366dd56278bd0b1c
a razocaranih korisnika na vagone 
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=488126#p488126
"Guys why release a map with so much bugs and errors, I expected better from you guys"
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=494932#p494932
ali nije to nista jer je bilo i gore (losije) ... 
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=494940#p494940