Izvinjavam se što upadam , prešao sam na Scaniju ali zvuk u kabini je užasan pa me zanima dali neko od vas ima kakav dobar zvuk , prvestveno da je glasniji jer nije mi ovako užitak voziti. Tražim već dva dana po netu , probao sam desetine modova ali nijedan ne pojačava zvuk. Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali nisi pogledao predhodnu stranicu ...
Pogledao i probao ali i dalje ne valja odnosno pretiho ..
Nema sanse da ostane ovako, morace nesto smisliti ili dozvoliti "enter" ...
Kakav si ti to šofer?
Mic po mic...
De, man' se divana netko ce ti jos i povjerovati ...
Ja ni ove nemrem uparikat 10min pa sam piknem enter, nego to je onda teret od 50tona otprilike i nema sanse da to vozim s onom najeftinijom scaniom.
Ozbiljno? Meni više ove nisu nikakav izazov, u 99% slučajeva sve iz prve ubodem. Treba malo izazova.
Yep, definitivno nedostaje izazova, prejednostavno je prevest prikolicu od točke A do B.
Molim vas zna li netko neki mod koji ima one tablice, kao npr. TIR, Flamable itd. ?
ovaj bas i ne valja jer ih stavi ispod pa se samo pola ili nikako ne vidi http://ets2.lt/en/trucks-signs/.
Radol Szczecin kaze da ce biti velikih izmjena u Poland Rebuidling:
"Work, work and work again ....
We have a large reconstruction in Poland ... but we need a little more time.
We do not show much, so that you have more pleasure in discovering the new."
Vise njegovih kratkih videa koji pokazuju novine, meni se cini super ...
A baš sam nedavno pitao dal ima kakvih novosti vezano za Poland Rebuilding. :D Fino, fino, samo neka se radi. Isplati se malo pričekati. :D
P.S Ima tu koga da se bavi izradom modova (izrada modela kamiona, prerada modova i slično)? Zanima me dal bi se jedna stvar mogla napravit.
Svaka čast! Neka bude još bar toliko. :D Koja je to mapa sa druge slike? Nije mi poznato, pa pitam.
Svaka čast! Neka bude još bar toliko. :D Koja je to mapa sa druge slike? Nije mi poznato, pa pitam.
To je MP, znači osnovna mapa.
Onda mi se zbog snijega učinilo.
Onda mi se zbog snijega učinilo.
Stalno vozim al tebe nikako sresti nigdje...???
Nisam već dugo na MP. Single igram jer ne mogu osposobiti MP nikako na ovoj novoj verziji. Čekam novu verziju, pa možda proradi.
Cesto vidjam ovdje kritiku na MP admine pa evo prilike da to dovedete u red ...
Traze se dva admina za MP:
http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/3831-application-for-forum-moderators/
netko za multiplayer... ovi madari rusi i kojekakvi ni bog se s njima ne moze razumjeti
https://www.facebook.com/video.php?v=418005515023891&set=vb.230933073731137&type=2&theater
pogledajte- reportaža sa HRT-a o jednom vozaču kamiona
Nakon dugo vremena provedenog za volanom Scanie i Volva vrijeme je da se prijeđe na nešto drugo. Odluka je pala na novi DAF Euro 6 pošto u prošlosti DAF-a i nisam nešto vozio. Odvožena jedna tura i zasad sam zadovoljan kako ide i kako se vozi. Neka tako i ostane. Isto tako, kompanija se proširila na rusko tržište. Sad pokrivam većinu Europe. Slijedeće proširenje planira se na Francusku ili Italiju, vidjet ćemo.
Evo par slika od mene, novi Volvo u akciji !!!
LP Kolege
E please, koji mod koristis za ovu TIR tablicu?