Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.985.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
chupa206 kaže...

sve se nešto pametuje al na moj problem nitko nezna odgovor, svašta...

Mozda ... a mozda je problem u ...

--------------------------------- edit:

MP se prebacuje na novi host i izvinjava se za neugodnosti ...
"We are moving to new host. Sorry for inconvenience."

I organiziraju konvoj danas u 19.00 CET Wroclaw > London, mada ovo bas ne kuzim kad.
Oni kazu CEST a ja mislim na CET (Central European Time). Vec prijavljenih 63 (+ 51), pa tko voli nek uglanca kamion ... 

"We are going to do a convoy with ETS2 MP team and devs. Of course we will do livestream with a giveaways. And then questions and answers with EuroTruckRadio.com!. Event starts on 3.01.2015 at 7PM CEST/6PM GMT. More info later today!"

http://ets2c.com/view/10533/blue-trans-i3vodka-pl-fr-wroclaw-service-station   ->  a ovdje pise u 19.30

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 12:32 (suMaper).
12 godina
neaktivan
josiplukas kaže...

game55 hvala ti na pomoci ali neuspjesno jel mi izbacuje gresku kad se hocu registrirat sa steam racunom... za ostale forumase nemam sta nadodat jer nije na meni osudivat ili blatit i vrijedat nekog ... i da procitao sam  unazad 50 stranica  ...

Jesi pratio baš SVE korake kako treba prije nego si se išao registrirati na ETS2MP? Jesi li omogućio da ti profil na steamu bude Public?

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania spremna za tezak teret, kasnije bum joj dodal V8 sa svim mogucim V8 dijelovima, pa da uzivam u zvuku V8 snage <3 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rodić kaže...

Scania spremna za tezak teret, kasnije bum joj dodal V8 sa svim mogucim V8 dijelovima, pa da uzivam u zvuku V8 snage <3 

Stavi mu ovaj zvuk i uživaj u glazbi :D

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ko sudjelovo u ovom ultra-mega-giga-turbo konvoju od 300+ vozila?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja nisam ali meni se cini da je to bio neka vrsta testa novog hosta a mirise i kao uspjesan jer je EU#1 povecan na 4000 ...

EDIT:  upravo sam bio u MP i vidio isti haos kao i prosli puta ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 22:09 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Duple prikolice u MP stižu u Scandinavia DLC-u. Malo sam pratio live stream kad je bilo riječi o tome. Za one koji su pitali kako će sad tek biti u Rotterdamu, isto. Duple prikolice će biti moguće voziti samo na skandinavskom području, ne u ostatku Europe.

Što se datuma izlaska novog DLC-a tiče, kao i uvijek nema nikakvog službenog datuma, ali ono što se ponavljalo oko tog pitanja je riječ ''uskoro''. Neki kažu sad početkom 2. mjeseca, no kao i uvijek to su samo neslužbene glasine na koje se ne treba oslanjati. Preostaje nam jedino čekati i nadati se da to ''uskoro'' možemo brojati u danima/tjednima, a ne mjesecima. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Duple prikolice u MP stižu u Scandinavia DLC-u. Malo sam pratio live stream kad je bilo riječi o tome. Za one koji su pitali kako će sad tek biti u Rotterdamu, isto. Duple prikolice će biti moguće voziti samo na skandinavskom području, ne u ostatku Europe.

Što se datuma izlaska novog DLC-a tiče, kao i uvijek nema nikakvog službenog datuma, ali ono što se ponavljalo oko tog pitanja je riječ ''uskoro''. Neki kažu sad početkom 2. mjeseca, no kao i uvijek to su samo neslužbene glasine na koje se ne treba oslanjati. Preostaje nam jedino čekati i nadati se da to ''uskoro'' možemo brojati u danima/tjednima, a ne mjesecima. :)

Sto se tice izlaska Scandinavija DLC i novog ATS, izlaze krajem Veljace 2015:

http://www.excalibur-publishing.com/games/

Evo malo novosti o projektu sa Scaniom 141, napokon sam uspio nabaviti original tvornicke materijale o motorima, minjacu i ostalim sitnicama tako da sam uspio skriptirati motor 350HP iz 1969 i 375HP iz 1976, oba V8, minjac je 10 brzinski GR870 također skriptiran, zvuk je u izradi, a model za sad ovako izgleda.

LP

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako to inače biva, SCS nije objavio nikakav datum, tako da sve te datume treba uzeti sa zadrškom. Ali bilo bi super kad bi tako bilo. :D Zanima me i Skandinavija, a bome i ATS. Nadam se da će biti na razini ETS-a. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Kako to inače biva, SCS nije objavio nikakav datum, tako da sve te datume treba uzeti sa zadrškom. Ali bilo bi super kad bi tako bilo. :D Zanima me i Skandinavija, a bome i ATS. Nadam se da će biti na razini ETS-a. 

Oni moraju ATS napraviti boljim od ETS2 , nesmiju kiksati !!

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi kamion  

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 12:01 (Xperiax1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Cisti uzitak voziti tezak teret 1400km .

75t tezak vlak 75t tezak vlak
Pauzica prije odlaska u Svedsku Pauzica prije odlaska u Svedsku
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ajd preporuka nekih ok modova buduci da nisam dugo igro. Sad igram samo madarsku mapu bez icega, ali moze i preporuka i neke druge mape. btw za online treba cisti profil bez modova?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ajd preporuka nekih ok modova buduci da nisam dugo igro. Sad igram samo madarsku mapu bez icega, ali moze i preporuka i neke druge mape. btw za online treba cisti profil bez modova?

Jesi probao TSM mapu? Ona je dosta velika pa ako volis duge voznje onda tu mapu probaj,ako volis manje ali detaljnije onda promods samo nisam siguran dal je izasla za najnoviju verziju igre.MP ne podrzava modove ali si napravi poseban profil za MP da kasnije ne bude problema.

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jeste izašla je Promods 1.83 za ovu verziju 1.15.1, trenutno igram tri profila Promods, TSM i evo danas skinuo ovu Mađarsku pa da krenem i nju testirat

Max1985

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, trebao bi pomoc...konacno mogu ETS2 igrati online ali imam problem.Skinuo sam steam i reg. se,stavio acc. na public ali nikako ne mogu skinuti MP mod sa original stranice pa sam ga pronasao na nekom forumu. Instalirao taj mod i sad mi izbacuje da nije za tu verziju (imam verziju 1.9.3),a na steamu pod properties nema da promjenim verziju...i jos uvijek pise da moram instalirati MP mod,zna li netko rjesenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako imas igru na steam-u automatski ti skida najnoviju verziju igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moras u steamu u libraryu desnim klikom na ets2 i u propertiesu staviti na beta verziju prije koja je potreban za mp, neznam sad koja je trenutacna verzija za mp
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mora imati legit ets2 v1.15.1.1s (najnoviji) na Steamu ...
a MP mod je: Current release: 0.1.2 R2

Sta to "(imam verziju 1.9.3)" ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Kontam ja da ima 1.9.3 verziju  

U tom slucaju necu se opce zamarat

17 godina
Xperiax1 kaže...
R4zOR229 kaže...

Jesi probao TSM mapu? Ona je dosta velika pa ako volis duge voznje onda tu mapu probaj,ako volis manje ali detaljnije onda promods samo nisam siguran dal je izasla za najnoviju verziju igre.MP ne podrzava modove ali si napravi poseban profil za MP da kasnije ne bude problema.

Igram sam ju prije nekih godinu dana, ali bila mi je malo monotona. Ova madarska je cist ok sad, ali bi malo one challenge ceste ako postoji tako nesto, znam da je prije bila ona neka indijska mapa sa tim ludackim cestama.

Xperiax1 kaže...
suMaper kaže...

Kontam ja da ima 1.9.3 verziju  

U tom slucaju necu se opce zamarat

I meni se cini, kolko sam skuzio ima pirate ali je napravio i steam account...sad zasto, to nisam uspjel dokucit.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bila je neka Brazil mapa,al posto ja nisam bio zainteresiran jel sam igrao promods nisam ni gledao kakva je mapa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako ima 1.9.3 verziju igre onda nas gadno mulja i zavlači sa tim da ima Steam jer on sam automatski skida najnoviju verziju. Ili možda ima stariju verziju, pa je samo skinuo Steam i napravio account tamo bez da je registrirao igru gore. 

Vidjet ćemo što kaže kad dođe.

Nego, mislim da mi je vrijeme da se maknem iz ove Rusije. Ceste će mi uništit totalno kamion. Vrijeme je da se kompanija malo prošili na Skandinaviju. Idemo malo voziti po njihovim cestama, a mogla bi se i neka nova garaža kupit. :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R4zOR229 kaže...
 I meni se cini, kolko sam skuzio ima pirate ali je napravio i steam account...sad zasto, to nisam uspjel dokucit.

Pa zato sto zeli MP, on kaze: "... konacno mogu ETS2 igrati online"

11 godina
Euro Truck Simulator 2

E sad mi tek ništa nije jasno. Probao sam instalirati sad MP na curin komp i tamo normalno nakon početnih ekrana otvori prozor za MP i normalno ulazi na server. Na mom laptopu apsolutno nema načina na koji mogu pokrenuti. Pokušao sam sve moguće savjete koje sam našao na netu, ali ništa ne pomaže. Sad mi jedino preostaje čekati da izađe nova verzija moda i nadati se da će onda proraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

E sad mi tek ništa nije jasno. ...

Kako nije, pa baci comp ...

I neki antivirusi znaju praviti problem ...

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Jao... Ma komp bi najradije bacio ne samo zbog ETS-a, nego i nekih drugih stvari, ali moram ga još malo trpit. :D 

A antivirus znam da pravi neke probleme, ali ja ne znam šta je to. Ja to ne koristim. :D :D

Ajde, sve dok radi singleplayer kak spada ima nade, dok on prestane radi... Tek onda bude problema! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šta gledate kod kamiona kada ih kupujete osim snage i izgleda? Koji je najbolji od ovih koji se mogu kupit do desete razine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nema najboljeg, kupi onaj koji ti se najvise sviđa

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zavisi od tebe ja vozim Scaniu i Volvo

Volvo Volvo
Scania Scania

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice