Mali bug na beta verziji
Jel ja jedini ne kontam u cemu je fora ili? 
Vidim da imamo jednoga obozavatelja koji na svaki posta lupa TD,pa znas sta mozes sa njim napraviti 
Mali bug na beta verziji
Vidim da imamo jednoga obozavatelja koji na svaki posta lupa TD,pa znas sta mozes sa njim napraviti 
Kako se može doći do beta verzije, kupio sam igricu a vidim da pričate o beti pa me zanima kako mogu i ja da sudjelujem i kako mogu da update-am igricu? 
Mali bug na beta verziji
pa kamion ispred mercedes ima "rupu u limu" tj iza vozaca,samo sam morao sliku smanjit pa kvaliteta nikakva :S
https://www.dropbox.com/s/xpxn83405xkp5sp/ets2_00002.png?dl=0
Odes na steam ets 2 desni klik i proporties,dalje imas objasnjenje na slici..
Kako dobijem ovaj beta acess kod što me pita na ovoj slici šta si postavio?
Hvala!
Nikako to polje tako prazno stoji,barem meni neznam za druge..
Odes na steam ets 2 desni klik i proporties,dalje imas objasnjenje na slici..
Kako dobijem ovaj beta acess kod što me pita na ovoj slici šta si postavio?
Hvala!
taj beta acces dobijes samo ako te pozovu iz SCS da ucestvujes u beta programu, to ti je invite code
jest, grafička je integrirana. nisam razmišljao o novoj, laptop mi ne služi toliko za igranje, imam samo ETS2 i nekoliko prastarih igara.. malo ću se raspitat o grafičkim karticama za laptop, prije sam koristio stolni PC
jel 1.14 radi na promods i ostalim mapama
Ima li negdje tutorial kako promijenit boju lampica na kazaljkama i ostalimk stvarima u kamionu?
jest, grafička je integrirana. nisam razmišljao o novoj, laptop mi ne služi toliko za igranje, imam samo ETS2 i nekoliko prastarih igara.. malo ću se raspitat o grafičkim karticama za laptop, prije sam koristio stolni PC
Mislim da kolega nije skužio da imaš LAPTOP (a ne stolni , klasični PC). U tome je stvar, stoga ne zamaraj se traženjem grafike za laptop, ili su nekompatibilne ili su stare i neisplative.
macgyver 53 treba ti
-scs extractor
-adobe photoshop(ja ga koristim i za to jer je meni osobno najbolji i najdrazi)
-dds plugin za photoshop
-dds viver(da sto prije otvoris dds format slike kad npr provjeravas jeli "to ta" slika
-winrar
1. uz scs extractor ekstraktiras sve faileove,a oni se nalaze tamo di je igra instalirana a folder ili scs file glavni je "base.scs"
2. pronadjes di se nalaze teksture za dashboard(sve texture su ti u DDS formatu tako da ih moras spremiti u taj format! inace nece raditi
3. a nalaze se za kamione u folderu >>>>vehicle>truck>(marka kamiona)>interior>dashboard.dds
4. otvori dashboard.dds u photoshopu ili koji program vec koristis i samo editiraj i spremi u taj dds format
5. naj bolje je da napravis novi folder i nazoves ga npr scania_interior,u njega spremi ove foldere sa dds slikom..... vehicle>truck>(marka kamiona)>interior>dashboard.dds
6. desni klik na "scania_interior" folder i add to archive>archive format moras napisat bilo koje ime,to je sad scania_interior,ali moras dodati tocku i napisati scs,to bi izgledalo ovako >>>> scania_interior.scs
7. archive format neka bude RAR,>compression method neka bude "store" i stisni "ok"
8. dobit ces znaci scs file i ubaci ga u modove ets2 i to je to.
pojavio mi se u steam inventory ets2 booster pack, jel neko zna sta je to
Jel ovo bug ili koji vrag, zid na sred puta tj. preko puta, i nemože se preko njega... 
Je bug, ako je beta 1.14 onda prijavi: http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=151
Je bug, ako je beta 1.14 onda prijavi: http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=151
Ajde prijavi ti, ja nisam baš dobar previše sa engleskim, slobodno uzmi sliku i prijavi, to je negdje na izlazku iz Cambridge-a (UK).
Već je prijavljeno na SCS-ovom bug trackeru.
Edit: i riješeno.
Pozz vozili ko MP da napravimo neku voznju?
Koja je zadnja verzija igre i gdje se može skinuti? Ako ima torrent link pa da mi netko pošalje :) Hvala
Ili trolaš ili si glup! Ako želiš kupiti igru prolistaj stranicu - dvije unatrag, a ako ne želiš snalazi se sam. Ovdje ti sigurno nitko neće u tome pomoći. P.S Ako si mislio igrat MP, odustani odmah u startu sa torrentom jer ti sigurno nitko ne bude htio pomoći kad se dođeš jadati ovdje da ne znaš kako osposobiti MP na piratskoj verziji.
Ma znam, da... Zato sam i napisao da odmah odustane sa torrentima ako misli MP igrat. Mah, ne opterećujem se trollovima.
Nego, MP patch izlazi par dana nakon službenog izlaska 1.14 verzije jel tako? Vidim da se navodno neki snijeg u MP spominje, pa bi bilo zanimljivo to isprobati. :D
Ma znam, da... Zato sam i napisao da odmah odustane sa torrentima ako misli MP igrat. Mah, ne opterećujem se trollovima.
Nego, MP patch izlazi par dana nakon službenog izlaska 1.14 verzije jel tako? Vidim da se navodno neki snijeg u MP spominje, pa bi bilo zanimljivo to isprobati. :D
Iskreno da ti kazem kada je dosao 1.13 update prestao sam pratiti sve sto se tice MP.Nedavno sam srusio verziju da bi sa legom odvozio koju rundu i nakon jedne mi se vise nije dalo a sad kad sam skinio preko 700 mb update tek necu skidati.Kad izbace za 1.14 malo cu odvozit ali nije da sam lud za MP.Brzo mi dignu tlak likovi koji sam cekaju da se zabiju u nekoga i nekome pokvare igru..
Tablica 
I prva mapa za v1.14 - Eastern Express v 3.6M + Addon (beta) - to je ona velika mapa Rusije