Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.305.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...
Xperiax1 kaže...

spoonman039 Vidim da imas i5,zasto malo ne poboljsas grafiku?

Što mu znači i5 kad mu je grafička integrirana... još k tome je to M verzija koji je dvojezgreni.

Znaci tako {#} 

spoonman039 Ako je tako kao sto kaze vrinho onda ti đabe gasenje programa,nesto puno bolje nece bit,kupis graficku i teraj {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mali bug na beta verziji

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 20:19 (krokodil).

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Mali bug na beta verziji

Jel ja jedini ne kontam u cemu je fora ili? {#}

Vidim da imamo jednoga obozavatelja koji na svaki posta lupa TD,pa znas sta mozes sa njim napraviti {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako se može doći do beta verzije, kupio sam igricu a vidim da pričate o beti pa me zanima kako mogu i ja da sudjelujem i kako mogu da update-am igricu? {#}

Baš me zaboli ljudska glupost..
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 20:35 (Božoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
krokodil kaže...

Mali bug na beta verziji

Jel ja jedini ne kontam u cemu je fora ili? {#}

Vidim da imamo jednoga obozavatelja koji na svaki posta lupa TD,pa znas sta mozes sa njim napraviti {#}

pa kamion ispred mercedes ima "rupu u limu" tj iza vozaca,samo sam morao sliku smanjit pa kvaliteta nikakva :S

https://www.dropbox.com/s/xpxn83405xkp5sp/ets2_00002.png?dl=0

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 20:39 (krokodil).
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Kako se može doći do beta verzije, kupio sam igricu a vidim da pričate o beti pa me zanima kako mogu i ja da sudjelujem i kako mogu da update-am igricu? {#}

Odes na steam ets 2 desni klik i proporties,dalje imas objasnjenje na slici..

13 godina
Xperiax1 kaže...

Kako dobijem ovaj beta acess kod što me pita na ovoj slici šta si postavio?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 20:50 (Božoo).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nikako to polje tako prazno stoji,barem meni neznam za druge..

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Xperiax1 kaže...

Kako dobijem ovaj beta acess kod što me pita na ovoj slici šta si postavio?

Hvala!

taj beta acces dobijes samo ako te pozovu iz SCS da ucestvujes u beta programu, to ti je invite code

11 godina

jest, grafička je integrirana. nisam razmišljao o novoj, laptop mi ne služi toliko za igranje, imam samo ETS2 i nekoliko prastarih igara.. malo ću se raspitat o grafičkim karticama za laptop, prije sam koristio stolni PC

15 godina
Euro Truck Simulator 2

DAF Euro 6 u efektu {#}

sup bro?
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo isprobao sam DAF-a i sviđa mi se ali nakon par tisuća kilometara se ipak vracam scanii :D sviđa mi se kako su popravili fiziku. Uglavnom napravili su dobar posao i neka samo tako nastave {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel 1.14 radi na promods i ostalim mapama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li negdje tutorial kako promijenit boju lampica na kazaljkama i ostalimk stvarima u kamionu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
spoonman039 kaže...

jest, grafička je integrirana. nisam razmišljao o novoj, laptop mi ne služi toliko za igranje, imam samo ETS2 i nekoliko prastarih igara.. malo ću se raspitat o grafičkim karticama za laptop, prije sam koristio stolni PC

Mislim da kolega nije skužio da imaš LAPTOP (a ne stolni , klasični PC). U tome je stvar, stoga ne zamaraj se traženjem grafike za laptop, ili su nekompatibilne ili su stare i neisplative. 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo za Poljsku laganini ;)

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

macgyver 53  treba ti 

-scs extractor

-adobe photoshop(ja ga koristim i za to jer je meni osobno najbolji i najdrazi)

-dds plugin za photoshop

-dds viver(da sto prije otvoris dds format slike kad npr provjeravas jeli "to ta" slika

-winrar

1. uz scs extractor ekstraktiras sve faileove,a oni se nalaze tamo di je igra instalirana a folder ili scs file glavni je "base.scs"

2. pronadjes di se nalaze teksture za dashboard(sve texture su ti u DDS formatu tako da ih moras spremiti u taj format! inace nece raditi

3. a nalaze se za kamione u folderu >>>>vehicle>truck>(marka kamiona)>interior>dashboard.dds

4. otvori dashboard.dds u photoshopu ili koji program vec koristis i samo editiraj i spremi u taj dds format 

5. naj bolje je da napravis novi folder i nazoves ga npr scania_interior,u njega spremi ove foldere sa dds slikom..... vehicle>truck>(marka kamiona)>interior>dashboard.dds

6. desni klik na "scania_interior" folder i add to archive>archive format moras napisat bilo koje ime,to je sad scania_interior,ali moras dodati tocku i napisati scs,to bi izgledalo ovako >>>> scania_interior.scs

7. archive format neka bude RAR,>compression method neka bude "store" i stisni "ok" 

8. dobit ces znaci scs file i ubaci ga u modove ets2 i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 17:33 (krokodil).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pojavio mi se u steam inventory ets2 booster pack, jel neko zna sta je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ovo bug ili koji vrag, zid na sred puta tj. preko puta, i nemože se preko njega... {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Božoo kaže...

Jel ovo bug ili koji vrag, zid na sred puta tj. preko puta, i nemože se preko njega... {#}

Je bug, ako je beta 1.14 onda prijavi: http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=151

BUG-Trans VTC -driver***
13 godina
suMaper kaže...

Je bug, ako je beta 1.14 onda prijavi: http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=151

Ajde prijavi ti, ja nisam baš dobar previše sa engleskim, slobodno uzmi sliku i prijavi, to je negdje na izlazku iz Cambridge-a (UK).

18 godina

Već je prijavljeno na SCS-ovom bug trackeru.

Edit: i riješeno.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 19:53 (zstef).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz vozili ko MP da napravimo neku voznju?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koja je zadnja verzija igre i gdje se može skinuti? Ako ima torrent link pa da mi netko pošalje :) Hvala

Moj PC  
0 13 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ili trolaš ili si glup! Ako želiš kupiti igru prolistaj stranicu - dvije unatrag, a ako ne želiš snalazi se sam. Ovdje ti sigurno nitko neće u tome pomoći. P.S Ako si mislio igrat MP, odustani odmah u startu sa torrentom jer ti sigurno nitko ne bude htio pomoći kad se dođeš jadati ovdje da ne znaš kako osposobiti MP na piratskoj verziji.

Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo neki update od 80 mb..2 godine je na forumu i jos pita za torrent {#}

Igzy20 MP ni nemoze igrati ako nema original igricu,bar koliko ja znam a isprobavao nisam jel nemam {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 22:35 (Xperiax1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma znam, da... Zato sam i napisao da odmah odustane sa torrentima ako misli MP igrat. Mah, ne opterećujem se trollovima.

Nego, MP patch izlazi par dana nakon službenog izlaska 1.14 verzije jel tako? Vidim da se navodno neki snijeg u MP spominje, pa bi bilo zanimljivo to isprobati. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Ma znam, da... Zato sam i napisao da odmah odustane sa torrentima ako misli MP igrat. Mah, ne opterećujem se trollovima.

Nego, MP patch izlazi par dana nakon službenog izlaska 1.14 verzije jel tako? Vidim da se navodno neki snijeg u MP spominje, pa bi bilo zanimljivo to isprobati. :D

Iskreno da ti kazem kada je dosao 1.13 update prestao sam pratiti sve sto se tice MP.Nedavno sam srusio verziju da bi sa legom odvozio koju rundu i nakon jedne mi se vise nije dalo a sad kad sam skinio preko 700 mb update tek necu skidati.Kad izbace za 1.14 malo cu odvozit ali nije da sam lud za MP.Brzo mi dignu tlak likovi koji sam cekaju da se zabiju u nekoga i nekome pokvare igru..

Tablica {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 23:01 (Xperiax1).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stroj u akciji :)

LINK za mod.

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

I prva mapa za v1.14 - Eastern Express v 3.6M + Addon (beta) - to je ona velika mapa Rusije

BUG-Trans VTC -driver***
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice