Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.240.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...

Ste zaboravili da je ProMods bio u SCS i sto to znaci (neka vrsta spoljnih saradnika), za sada se cini da ce oni nastaviti Finsku, Estoniju, Latviju, etc ...

Uvjek ce MP podrzavati ets2 u cjelini tj. sve njegove dlc, pa decki prepravljaju zvanican SCS-ov .exe fajl za svaku verziju (pa odakle im dozvola ?) ...

Nije istina, napiso je na FBu ProMods da ih je SCS pozvao samo kako bi im se zahvalili na najbolje odrađenoj mapi, da se upoznaju s idućim patchem (brijem da je to ovaj prijašnji) i rekli su kako nema nikakvog partnerstva između SCSa i ProModsa..

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prodaja skandinavije bez podrške MP će biti 10% od one da podržava MP.  Mislim da se ovo odnosi na MP..

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hrvek1909 kaže...
suMaper kaže...

Ste zaboravili da je ProMods bio u SCS i sto to znaci (neka vrsta spoljnih saradnika), za sada se cini da ce oni nastaviti Finsku, Estoniju, Latviju, etc ...

Uvjek ce MP podrzavati ets2 u cjelini tj. sve njegove dlc, pa decki prepravljaju zvanican SCS-ov .exe fajl za svaku verziju (pa odakle im dozvola ?) ...

Nije istina, napiso je na FBu ProMods da ih je SCS pozvao samo kako bi im se zahvalili na najbolje odrađenoj mapi, da se upoznaju s idućim patchem (brijem da je to ovaj prijašnji) i rekli su kako nema nikakvog partnerstva između SCSa i ProModsa..

Hehe, pa to je tocno da su napisali tj. zvanicno rekli, ali ... ma uvjek postoji to famozno ali (iza kulisa tj. nezvanicno) ... {#}

(citat u mom postu) BULIGO kaže...
Mislim da je Francuski dodatak Ok napravljen, ali osnovna Skandinavija mapa mi je bolja, detaljnija, kao da ih nije ista ruka pravila. Citam negdje da su Promods postali nekakav pridruzeni dio SCS-a. Inace takve stvari zavrsavaju lose za nas igrace jer umjesto developera entuzijasta, odluke pocnu donositi kravatari koji nemaju pojma o igrivosti, samo idu za novcem.

28.12.2013 suMaper kaže:
I nije, pravio ju je ovaj novi "pridruzeni Promods" ... {#}  inace i meni je Skandi 1.5.2 jeedva do pupka v1.0.1 {#}

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/4020014.aspx

Zekat kaže...

Prodaja skandinavije bez podrške MP će biti 10% od one da podržava MP.  Mislim da se ovo odnosi na MP..

Ma ne radi se Skandi za MP ili ne, nego se MP radi za ETS2, sta ti tu nije jasno ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 16:54 (suMaper).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa valjda ce ostati ovi dosadasnji gradovi od pro mods mape ili ce ih morati izbaciti zbog SCS-ovog DLC-a, ako bude tako to ce biti prava glupost jer SCS gradovi su glupost u odnosu na pro mods

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima netko info koji k. se dešava i dokle će trajati problem s MP?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja bih vise volio da ubace snjeg na odredjenim mjestima,vjetar na mostovima da radi probleme i aute.Posto ne bih se slozio da bi lagalo ako bi bili auti u MPu.Jer nisu oni nesto detaljno napravljeni da bi to toliko stekalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mi može netko dati link od savegame za koji netreba nikakav DLC,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Infern01337 kaže...

Mi može netko dati link od savegame za koji netreba nikakav DLC,hvala!

Jel' moze info zasto bez ikakvog dlc ?
Nisu problem dlc nego modovi (ako ih ti nemas), dlc je problem samo ako je na njemu home garaza. A ovi molerski dlc, hehe ta mani temu ... {#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

..bokić...bacio sam se u potragu za ovim starim modom naziva - cat's eyes(slika dole kako izgleda). Našao sam neke stare ver.  iz 2012/13 god ali ne rade ... Skoro sve sajtove sam pregledao, pa ako slučajno netko od vas nađe neku verziju koja radi, neka linka, ili može da ga extracta/prepozna iz/u nekom Grafičkom modu..{#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Eh, a jos malo prije sam ih vidio na 1.10 al' da me ubijes nemogu da se sjetim gdje ... {#}
Davaj sve te stare koji ne rade da ih malo privirim ...
El vozis 1.11 il' 1.10 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovako zavrsi kad brzo uletite u krivinu a zakacite zadnjim tockovima ivicnjak xD 

2 4 hvala 0
17 godina
suMaper kaže...

Eh, a jos malo prije sam ih vidio na 1.10 al' da me ubijes nemogu da se sjetim gdje ... {#}
Davaj sve te stare koji ne rade da ih malo privirim ...
El vozis 1.11 il' 1.10 ?

...ver. kod mene je 1.11...evo linkovi od starih: http://uploaded.net/file/sbxw19mwhttp://www.modsaholic.com/forums/index.php/files/download/271-catseyes/

...a našao sam ih u ovome modu, ali ih samo treba nekako izvaditi/video(od 1.0 min.-te pa dalje/prebacati na 720 i full/bolje se vidi kako to izgleda kao vizuelni dodatak igri) :  

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 19:20 (lion002).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam "Cateyes-V4.02.zip" ni neznam sa kojeg tvog linka, obrisao def folder i radi. Pa dalje nisam ni gledao ... {#}

Na tvom videu su refleksije drukcije i znatno gusce postavljene, ako zelis bas njih skini tu mapu i izvadi te fajlove koji su ostali nakon brisanja def foldera ...

EDIT: -------------------------------------

Uf, uf ... da mi je samo znati tko mi je ovo uvalio, em kisa em rupetine ... {#}

i naapokon kopno na vidiku ... :) i naapokon kopno na vidiku ... :)
he, ma da nebi jos i da mu parkiram na vrh bandere ... :O he, ma da nebi jos i da mu parkiram na vrh bandere ... :O
al' neka mu bude, videli su me sad i niikad vise ... al' neka mu bude, videli su me sad i niikad vise ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:20 (suMaper).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Na Steamu stigao update na 1.12.1s verziju (24MB)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

70% skinuto :)

12 godina
Strm kaže...
Fele08 kaže...

koji pacenici, cuj prodavat DLC za koji mozes skinut mod

Kako kome, ak bude cheap uzimam, jer je to fora za MP

I, jel' cheap ?

dlc-Skandi 10 eur (bude), a dlc-High Power Cargo Pack 5 eur (je) ... pa ko voli nek izvoli ... jbmghkl ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 19:15 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko prikolica dobijes u tom pack-u? Na stranici sam vidio 7 komada,jel istina? Ako je ne isplati se kupovat kad imas hrpu trailer pack-ova kao mod.I sam imam jedan i imam hrpu prikolica,mislim da nisam ni 10% odvezao koliko ih ima {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja  kupia,cekam samo novu verziju MP ...al sad oce li biti sinkronizirano igraci koji voze sa tim dlc-om i oni koji ne voze..nista nekuzim hah

11 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Koliko prikolica dobijes u tom pack-u? Na stranici sam vidio 7 komada,jel istina? Ako je ne isplati se kupovat kad imas hrpu trailer pack-ova kao mod.I sam imam jedan i imam hrpu prikolica,mislim da nisam ni 10% odvezao koliko ih ima {#}

Ma bit ce za praznike snizenje veliko, pa jedino se tad isplati kupovat, sad bi dao 5 Eura za 7 prikolica novi, a za praznike ce biti mozda 1 il 2 Eura sto je jako prihvatljivo da bude malo raznovrsniji teret za nas koji igramo bez modova :)

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel taj 1.12 vrijedi i za MP ili samo SP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
krokodil kaže...

ja  kupia,cekam samo novu verziju MP ...al sad oce li biti sinkronizirano igraci koji voze sa tim dlc-om i oni koji ne voze..nista nekuzim hah

Ja imam US-skin i vise njih mi je reklo da je super, a dva Rusa su cak i pitala jel' to US-skin ...
Siguran sam (mislim) da cemo svi vidjeti tvoj helikopter jer di ces vece i bolje reklame za prodaju od toga da ih svi vidimo ... {#}

13 godina
neaktivan
EmyR kaže...
Xperiax1 kaže...

Ma bit ce za praznike snizenje veliko, pa jedino se tad isplati kupovat, sad bi dao 5 Eura za 7 prikolica novi, a za praznike ce biti mozda 1 il 2 Eura sto je jako prihvatljivo da bude malo raznovrsniji teret za nas koji igramo bez modova :)

Onda cemo sacekat,dobro zboris {#}

15 godina
Euro Truck Simulator 2

ProMods v1.70 za 1.12 is out :)

LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 23:50 (vrinho).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Koja mapa je bolja, TSM ili Promods?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tino26 kaže...

Koja mapa je bolja, TSM ili Promods?

Moj glas ide za Promods {#}

TSM je veca ali je promods detaljnija i detalji su ljepsi.Nekako mi je ljepse voziti na promods.Najbolje probaj ako nisi pa ces znat.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM je oooogromna mapa u kojoj imaš i 3 hrvatska grada, rute znaju i biti i preko 2000 km tako da se navoziš bome. Promods ti je Skandinavija i manja je od TSM-a, ali puno više pažnje je pridodano detaljima, tako da je meni puno kvalitetnija od TSM-a. Volim voziti na Promods mapi jer mi se sviđa taj krajolik.

Ja sam dilemu riješio tako da sam skinuo obje i na dva profila igram mapu koja mi se u tome trenu igra. Moja osobna preporuka je Promods, ali na tebi je odluka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Imali negdje going east na popustu da vas vise nemoram cekat dok se vratite {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kinguin?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima tko kakav link za nekakvi pack za prikolice i teret?? Sve sto nadem je posebno,a nemam bas vremena jedno po jedno skidati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kign kaže...

Ima tko kakav link za nekakvi pack za prikolice i teret?? Sve sto nadem je posebno,a nemam bas vremena jedno po jedno skidati.

Trailers Mod Pack v 3.2 (126 MB): http://ets2.lt/en/trailers-mod-pack-v-3-2/
Patch for Trailer Mod Pack v 3.2 - ovo ti treba za v1.12:
http://ets2.lt/en/patch-for-trailer-mod-pack-v-3-2/

Trailers and Cargo Pack v 2.5: (428 MB): http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v-2-5/
Fix for Trailers and Cargo Pack by Jazzycat v2.5- isto kao i gore: 
http://ets2.lt/en/fix-for-trailers-and-cargo-pack-by-jazzycat-v2-5/

Ti si na potezu (biraj) ... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice