Ipak neidem na meet jer nemam tereta, nerazumijem zašto niste ostali na tom da idemo za Berlin.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ipak neidem na meet jer nemam tereta, nerazumijem zašto niste ostali na tom da idemo za Berlin.
Pa nemoraš imati teret za Liege več bilo koji grad poslje Liega-a iz smjera Milana, pa jel to problem, čak nemora ni poslje može lijevo ili desno...
Ako će to značajno utjecati možemo mi promjeniti grad meni je potpuno svejedno, odnosno nije, za druge gradove ne organiziram i nevodim ja pa briga manje..
Mislim ako nas se neskupi bar 4ro neisplati se kretat...
Jel ima ko voljan da organizira/vodi do Berlina, tu prevenstveno mislim da se neide 90% autocestom kako će GPS ocrtat?
Možemo pomakniti i vrijeme za 20:00h ako se išta dobija..
Ja sam nače već u Milanu, čekam samo da se odlučite i uzimam teret i pokriči..inače u 20:00h ima več org. konvoj iz Torina - Aberden ali mi možemo uzett teret za Belgiju/Nizozemsku ili jug UK i vozi..
Znači opcija je milijun i meni svaka odgovara ali izgleda da jednostavno nema kandidata na forumu..
Nije slaba ekipa nego su vec poceli odlasci na more itd :D ( predpostavljam )
A i otkako nema Lea, slabi su konvoji...
Ja nisam mogao, mene je internet iznevjerio ((Opet wifi adapter)). Dali ste uopče išli?
Hoce bit sta za recimo pola sata, 40 minuta?
Jel ima zainteresiranih da sutra organiziramo konvoj meni je svejedno u koliko sati?
| 4 | Dolazim |
|---|---|
| 4 | Možda |
| 3 | Nedolazim |
Hoce bit sta za recimo pola sata, 40 minuta?
Sad nas ima 3 u Drotmundu. Dođi na TS ;)
Uff Dortmund, a ja u Milanu. OK, moram prvo poštelat bt slušalicu za teamspeak ak ću uspjet
Nije slaba ekipa nego su vec poceli odlasci na more itd :D ( predpostavljam )
A i otkako nema Lea, slabi su konvoji...
hehe ;)
Sorry ekipa, nije me bilo neko vrijeme, malo more, ovo ono i tako, malo sam igrao fifu world, nisam baš imao vremena.
Zato od idučeg tjedna krećem opet vozit virtualni kamion, pa se onda i ja budem nekom konvoju pridružio (kojeg ćemo sami organizirat)
Ja nazalost ne mogu ucestvovati u konvojima iako bi to bas volio i prosto gutam vase izvestaje i desavanja, pa evo mali pokusaj da pomognem u dogovaranju ...
Prvo bih utvrdio vrijeme koje vicini odgovara pitanjem: kad zele (mogu) ici na meet ?
Pa ako ima u dva (ili tri) termina 4+ ucesnika neka bude u oba, a zasto da ne (pa ne mora biti isti vodja) ...
Zatim bih predlozio za polazak Milano (Torino ili Verona) jer je tu najmanja guzva za vecernje voznje (18+ sati) dok za popodnevne (13+) je to manje bitno a za jutarnje (8+) bas i nebitno. A za cilj (ovaj puta) recimo Kiel (ili nesto blize) i u toku sakupljanja bih pitao da li idemo autocestom ili lokalnim cestama. Znaci vecina doslih odlucuje a ako je nema sece vodja, stim da je duzan slijedeci meet ici onom drugom marsrutom.
Da sam ja organizator konvoja (sef) imao bih pomocnika i on bi vodio kolonu po mojim uputama a ja bih isao posljednji i posmatrao desavanja (ponasanja) i sakupljao zaostale. Sa pomocnikom bi bio u vezi pomocu TS (ili /pm) i diktirao mu tempo i stajanja (da bi sacekali zaostale tj. mene). Organizator mora biti fleksibilan (prilagodljiv) ali i odlucan, a jednom postavljena marsruta se vise ne smije mjenjati za taj meet. Predlozi se slusaju ali ulaze na listu zelja za sljedeci ...
TS je jaako pozeljan, rekao bih obavezan pa i za one koji nemaju mic (kao sto je vec receno).
I kad se odlucim za meet (vrijeme i marsrutu) zakazao bih ga ovdje: http://ets2c.com/ i tamo nastavio dogovaranje i konsultacije u vezi meet-a (na bug bi postavio samo link), a morate imati u vidu i ne-ljubitelje konvoja ...
Vec i prije polaska bih zatrazio ozbiljnost i upozorio da ime "saljivdjije" ide (stavljam) u temu i zamolio ih neka sami sebi naprave meet i tamo se ispucaju ...
| 1 | u 14 sati |
|---|---|
| 5 | u 16 |
| 0 | u 18 |
| 0 | u 20 |
| 6 | u 22 |
kad se zdogovorite za meet, a ja recimo u ponudi nemam tu turu, jel moguce da se uzme neka druga prikolica pa odveze u konvoju i kasnije stisni cancel job ili da jednostavno idem gol (makar je malo glupo)?
kad se zdogovorite za meet, a ja recimo u ponudi nemam tu turu, jel moguce da se uzme neka druga prikolica pa odveze u konvoju i kasnije stisni cancel job ili da jednostavno idem gol (makar je malo glupo)?
Ma ne treba ti točno grad, možeš npr. iz Milana ići u Berlin preko Pariza što nije normalno ali nitko ti ne brani nemoraš iči najkračim putem. Naravno, uvjek gledaš ako nemaš posao točno za grad u koji je dogoverno odredište (cilj) uzmeš neki u okolici, ako je prije dogovorenog grada napuštaš konvoj i zdravo ako je poslje dogovorenog grada, konvoj završava ti nastavljaš do svog odredišta i opet zdravo..
Hoćemo onda danas u 16h konvoj sa rutom Milano-Berlin?
Hoćemo onda danas u 16h konvoj sa rutom Milano-Berlin?
Nema tu hočemo/nečemo, danas konvoj starta sa AUTOBUSNOG KOLODVORA u Milanu prema Berlinu u 16:00h i treba doči sa prikolicom.
| 4 | Dolazim sigurno |
|---|---|
| 2 | Dolazim možda |
Ma ne treba ti točno grad, možeš npr. iz Milana ići u Berlin preko Pariza što nije normalno ali nitko ti ne brani nemoraš iči najkračim putem. Naravno, uvjek gledaš ako nemaš posao točno za grad u koji je dogoverno odredište (cilj) uzmeš neki u okolici, ako je prije dogovorenog grada napuštaš konvoj i zdravo ako je poslje dogovorenog grada, konvoj završava ti nastavljaš do svog odredišta i opet zdravo..
Eh, ma nebi ja napustao konvoj (drustvo) prije kraja pa taman se morao vracati i u Pariz da zavrsim isporuku, a nebi je ni otkazivao (cancel) ... 
Nema tu hočemo/nečemo, danas konvoj starta sa AUTOBUSNOG KOLODVORA u Milanu prema Berlinu u 16:00h i treba doči sa prikolicom.
Ovo "treba" sigurno mislis "jako pozeljno", ma nemoj mi samo reci da ces ikoga odvijati samo zato sto nema prikolicu ... 
Zar nije posve nebitno sa čim će netko doći ? Dal ima prikolicu ili ne, 20 tona tereta, volva od 750ks, nebitno, najbitnije da ne radi probleme i ponaša se kao i ostali učesnici konvoja i može komotno učestovat s biciklom.
Zar nije posve nebitno sa čim će netko doći ? Dal ima prikolicu ili ne, 20 tona tereta, volva od 750ks, nebitno, najbitnije da ne radi probleme i ponaša se kao i ostali učesnici konvoja i može komotno učestovat s biciklom.
Ne znam dali se ovo odnosilo na mene, al ako je onda ću da objasnim da se moja misao odnosila na to da kad kažem da se dođe sa teretom misli da ne gubimo vrijeme na dogovaranje/traženje/preuzimanje posla pa onda ponovno sastajanje, čekanje nekog izgubljenog u akciji..itd
Pozz,evo kupio i ja Euro Truck Simulator 2 preko Kinguina,za 5.42 eura.E sada sam odvozio 2 rute i zanima me,kako da idem u multiplayer?Posto ne vidim nigdje za online voznju.
Pozz,evo kupio i ja Euro Truck Simulator 2 preko Kinguina,za 5.42 eura.E sada sam odvozio 2 rute i zanima me,kako da idem u multiplayer?Posto ne vidim nigdje za online voznju.
Pročitaj malo ove postove...http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/euro-truck-simulator-2/96813.aspx?jumpto=4289009&sort=asc&view=flat&page=428
Trazi me nekakav kod kada idem igru aktivirati preko STEAM-a.Neznam zasto je moram aktivirati,kada sam je instalirao i igrao vec.
Jesi aktivirao igricu na steam-u? Ako si do sad igrao ja jogurt verziji a pretpostavljam da jesi onda ces kao i ja morat jogurt verziju obrisat i sa steam-a skinit original i ukucat kod koji si dobio na mail,ili ako si dobio gift.Neznam kako ide preko te stranice ja sam od decka jednog kupio i dobio sam gift na steam.Ima njih par tu sa foruma koji su kupili od tamo pa neka ti objasne..
Odeš na Steam i pod Games odeš na Redeem code.. tak neš i ubaciš kod unutra i toj to :)
Evo ja sam uzeo teret do Hamburga pošto nisam imao do Berlina.
U tome i je problem.Nema mi koda nigdje xD
U tome i je problem.Nema mi koda nigdje xD
Kako ti ne pise kod u mailu koji si dobio od njih?
Tamo gdje pise na kinguinu da pogledam svoje kljuceve.U DIABLO3 koji sam kupio,ljepo mi pise kod.Dok za Euro Truck,gdje pise your key,pise mi adresa za steam.Nista vise.I kada odem na nju,stavi me na gift activation i onda ide ona procedura za instalaciju igre.Ali za mp nista nisam dobio
MP moras sam skiniti.Neznam kako da to rijesis,nemam iskustva sa takvom kupnjom,ima njih par koji su kupili pa se sa njima posavjetuj..