Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.239.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Hrvek1909 kaže...
Zekat kaže...

Nadam se u jednom od sljedečih update-a da će pojačat yebeni zvuk u kabini i smanjit vreče novaca koje se dobijaju po turi, bar to nije neka teška kemija...

Nemoguća misija bez modova, bar su tak rekli

To je njihov problem, nemoguče mi zvuči smješno (mjenjaju AI, prave nove gradove) ako je vrinho s foruma uspio...jer sve ove kazne za brzu vožnju, vožnju bez svijetla, prestizanje preko pune, prolazak kroz crveno i dr. ne da nemaju težinu nego gube smisao uopče. Sad je npr. milina voziti kroz grad odkad ima sudara.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MAN dobio brata IVECO Stralis Hi-Way, malo slika, video, katalog...

http://stralis.iveco.com/catalog/#page/1

http://ets2c.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 13:31 (Zekat).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo upravo idem u London na neki meet pa ako hoće još netko neka se pridruži {#}

http://ets2c.com/view/549/insomnia-london-hotel

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

rado ali me konekcija izbaciva vidjecu ako mognem dolazim

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Evo upravo idem u London na neki meet pa ako hoće još netko neka se pridruži {#}

http://ets2c.com/view/549/insomnia-london-hotel

Upravo sam izašo iz igre jer je totalno ne igrivo, tolko trza i kasne komande da nemoš ništa. Ne znam jer do mog PC-a ili do njih, de napišite dojmove od večeras kako radi kod vas. Uglavnom kad stisnem tipku za prikaz ljudi u mojoj blizini konstantno ih je 30-40...pun k

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni radi dobro i da ima previše ljudi i idiota koji neznaju vozit al dobro. Ako možete dođite pa se vidimo {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Predzadnji MP kada sam instalirao sam bas osjetio razliku da igra trza,trzalo je i prije ali samo u njemackoj gdje ih nema ispod 100,ali ovo je bas iritantno.Kad sam na forumu vidio da ima virus nisam ni htio update-at najnoviju verziju,skinio si tsm 5.0 i igram SP.Navodno bi do kraja ovog mjeseca trebao doci 1.11 update i koliko sam cuo stvarno ce super stvari biti.Moci ce se garaze prodavati,kamera u kamionu,sjediste itd...Mozda ce i dafa ubaciti ali nisam siguran..MP me odbio zbog kretena koji cekaju na odmaralistima i samo vrebaju nekoga tko ce proci da se moze zabit u njega i napravit stetu.Neznam kakvo je sada stanje sto se tih rammera tice ali onda nisu bili normalni..

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo nisam stigo na meet jer me neki lik pokupio na autocesti {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Predzadnji MP kada sam instalirao sam bas osjetio razliku da igra trza,trzalo je i prije ali samo u njemackoj gdje ih nema ispod 100,ali ovo je bas iritantno.Kad sam na forumu vidio da ima virus nisam ni htio update-at najnoviju verziju,skinio si tsm 5.0 i igram SP.Navodno bi do kraja ovog mjeseca trebao doci 1.11 update i koliko sam cuo stvarno ce super stvari biti.Moci ce se garaze prodavati,kamera u kamionu,sjediste itd...Mozda ce i dafa ubaciti ali nisam siguran..MP me odbio zbog kretena koji cekaju na odmaralistima i samo vrebaju nekoga tko ce proci da se moze zabit u njega i napravit stetu.Neznam kakvo je sada stanje sto se tih rammera tice ali onda nisu bili normalni..

macgyver 53 kaže...

Evo nisam stigo na meet jer me neki lik pokupio na autocesti {#}

Inace kad stanes i drzis f1. Takvi prolaze kroz tebe {#}{#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
Upravo vozio turu do londona, kad mi neki ludak uleti na autoputu, pocinjem se izmotavat samo da ne lupim u zid, naravno da sam lupio. U tom trenu unatoc steti od 50% krecem dalje i na samom raskrizju zasteka igra i izbaci me...O *bmti mp i sve
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Damir1908 Lako je kad stojis,ali kad vozis nema sanse da prodjes bes ostecenja.Meni se desavalo da su me par kilometara prije odredista lupili i {#}..Jedan se toliko zaletio u mene da sam se ko lopta kotrljo po auto cesti i zavrsio sa 100% iza limene ograde,ja report a on vec otisao offline...Takve kretene ne vrijedi kikat nego banat,da se recimo moze banat acc za ets 2 mp da vidis kako bi se primirili,sa kikanjem se ne dobije nista.Bas iz toga razloga ne igram MP,zasto bi ja vozio 1300 km da bi mi se kreten kojem je dosadno zabio u kamion? Neka se zabija u nekog drugog jel u mene nece {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Upravo sam se ja i još jedan lupili u zavoju, oboje smo išli 120km/h. kamion totalka a prikolca 80%, popravak me koštao 168 000€.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo sad sam bio u nekoj gužvi 3 sata kod ulaza na vlak blizu Pariza. Nije da se hvalim ali nakratko sam uspio "odštopat" promet jer sam govorio ljudima di da se maknu čak su mi se neki zahvalili {#} ali se idioti opet nabili i ništ se nije riješilo dok nisu došli admini.

tu se nakratko "odštopo" tu se nakratko "odštopo"
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz ljudi danas sam kupio dlc za mapu

Ne vidim nikakva velika povecanja osim Poljske

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pošto je danas vani ovako šugavo vrijeme, a ja naravno nemam šta za radit, odlučio sam krenut na ovu rutu ( nešto manje od 1900km ).

Ako se sjetim piknem koji screenshot pa ću objavit tu. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šugavi Rotterdam je konstantno problem, kroz njega se teško prolazi a do luke je nemoguče doči...

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Igrate online ?  dali mora biti org. igra ?

Finger Up
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znate šta mrzim, dođem u je*enu Englesku, a na lijevoj strani mi je volan.. Uuužas, moram na suprotnu traku preć da bi uopće skužio jel mi ide ko iz suprotnog smjera

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz ekipa!

Vidim da vas ima dosta koji igrate ETC2, pa sam se i ja odlučio pridružit ovom forumu.

Donedavno sam igrao piratsku verziju, ali sam naišao na ultrajeftinu akciju na Steamu, te sam si kupio original igru sa DLC-om i prezadovoljan sam. Definitivno se isplatilo.

Trenutno igram i SP i MP, a u potrazi sam i za VTC kako bih dodao malo zanimljivosti u igru.

Također, u potrazi sam i za skinerima/moderima koji bi bili u mogućnosti napraviti mi custom skin za kamion i prikolicu za moju kompaniju. Ako ima među vama ljudi koji se razumiju u skinove, molim vas da me kontaktirate na PM.

P.S @razermario: za MP trebaš imati original igru i profil bez modova, a pošto je trenutno na Steamu akcija za 7.5€ (cca 60 kn) možeš imat original igru sa DLC-om, što je po meni jako isplativo ukoliko stvarno voliš igru. 

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo upravo izašo iz konovja koji je organiziro admin jer mi je puko film zbog damagea! Konvoj je krenuo u 3 iz Poznana prema Pragu uz stalno stajanje i max brzini od 25km/h. Iz Poznana je krenulo oko 60 ljudi i ona ih se u Pragu još pridružilo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovo bi mogao biti dobar konvoj, pridružite se 
http://ets2c.com/view/525/chipstick2001-rotterdam-service-station

Rotterdam-Poznan, danas u 19:30! :) 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja dolazim, vidimo se {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam u Rotterdamu al nema tereta za Poznan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Serem se na Rotterdam, slike od prije par minuta, 100m za 30min yeben tempo, komande kasne, slika trza...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Uzeo sam teret za Berlin pa ću do njeg s vama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Pa imaš za Kotawice??? Ja ću njega. Koji ti je nick? Sad sam vidio leotom179

Edit: malo prije sam prošao pored tebe Macgyver Cro

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 18:58 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi pozz

jel mi može netko hitno reći kako da napravim onako sliku iz zraka?
prema rotterdamskoj luci nastala je kilometarska kolona na autocesti, ne vidi joj se kraja, i htio bi to uslikat ;)
ajde brzo neko, vidio sam puno takvih slika 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bok,vidim igrate ETS2mp pa ukoliko netko zeli odvoziti neku rutu samnom slobodno me dodajte "[CRO]Simple Student" <--steam nickname

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...
macgyver 53 kaže...

Pa imaš za Kotawice??? Ja ću njega. Koji ti je nick? Sad sam vidio leotom179

Edit: malo prije sam prošao pored tebe Macgyver Cro

Evo me ispred tebe :)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

5min prije 19:30 ću uzet teret i idem do service centra.

Jel ti kasne komande i lag-a dok si u Rotterdamu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 19:04 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice