Jel s 6x4 pogom se više troše gume ili ostaje ista cijena održavanja .
Jel na Volvu brzinu idu : Brzohodne (1,3,5,7,9 ) a sporohodne (2,4,6,8)??
Održavanje nema nikakvu važnost jer novci padaju s neba. Kakav mjenjač koristiš?
Jel s 6x4 pogom se više troše gume ili ostaje ista cijena održavanja .
Jel na Volvu brzinu idu : Brzohodne (1,3,5,7,9 ) a sporohodne (2,4,6,8)??
Održavanje nema nikakvu važnost jer novci padaju s neba. Kakav mjenjač koristiš?
Mjenjač je I-Shift ATO3512D R , a način šaltanja je sekvencijalni ( ručni ) .
Kakv je ovo H-mjenjač ?
Jel vam radi "Narodni radio" u igri? Do prošlog tjedna je sve normalno šljakalo i sada više neće. Probao promijeniti adresu (url sa IP adresom, te obična sa tekstualnim url-om), ali nije pomoglo. Sve ostale radio postaje koje sam ručno dodao rade, samo je Narodni počeo zezati.
jel netko mozda pravio svoj h-shifter odnosno mjenjac od starog jojsticka ?
Ide netko sad vozit ?
Jel ima ljudi ikako na tom multiplayeru ?
I jel funkcionira to sa original verzijom ?
Isprobao sam multiplayer, ne svidja mi se što kamioni prolaze jedni kroz druge, svi idu kroz crveno, nikakvog reda nema.
Zasad ću ostat u singleplayeru dok se ovo malo ne updatea.
e sada je najbolje za vozit :D
Isprobao sam multiplayer, ne svidja mi se što kamioni prolaze jedni kroz druge, svi idu kroz crveno, nikakvog reda nema.
Treba uvest kazne s izbacivanjem sa servera pa bi se poštivala pravila .
Treba uvest kazne s izbacivanjem sa servera pa bi se poštivala pravila .
Teba ovoj igri još puno toga ali polako, još je sve to u kategoriji želje i pozdravi. Prvo i osnovno je fizika, fizika i fizika...koje ovdje nema.
Kako da stavim svoj radio u igru..
Kako da stavim svoj radio u igru..
Idi u Documents -> Euro Truck Simulator 2 i nađi datoteku live_streams.sii. Otvori datoteku u notepadu i iza zadnjeg radija dodaj u novi red liniju s adresom željenog radija tako da ti izgleda kao i prethodne linije, samo stream_data povećaš za 1
Blago povečanje prometa se osjeti ali lag je ostao isti, kolko se meni čini. Nekad ima večih lag-ova ali to je više iznimka nego pravilo. Konačno se okreću zadnji točkovi prikolice.
U 20:00h iz Berlina (Ispred hotela) kreće konvoj prema Praizu, pa ko hoče može...
Kako igrati online?
Ja ne vidim tu opciju.
Sto je najbolje da prvo nabudzim s bodovima iskustva?
Kada upatkiram teret,stisnem ENTER?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Kako igrati online?
Ja ne vidim tu opciju.
Sto je najbolje da prvo nabudzim s bodovima iskustva?
Kada upatkiram teret,stisnem ENTER?
Jel imaš original i koji (s ili bez DLC)?
Bodovi su nebitni...
Bez dlca
Bez dlca
Imaš DLC na akcijama za 2€, uzmi ga. Nisam 100% probaj skinut, instalirat i pokrenut http://alpha.ets2mp.com/ Ima ćeš ikonu u desktopu posebno za singl posebno za MP...
Bez dlca
Imaš DLC na akcijama za 2€, uzmi ga. Nisam 100% probaj skinut, instalirat i pokrenut http://alpha.ets2mp.com/ Ima ćeš ikonu u desktopu posebno za singl posebno za MP...
Pa ja nemam DLC a mogu igrat taj multiplayer.
Sinoć sam pokrenuo i igrao.
Tak sam i mislio al nisam 100%
Jesam ja sebi radio i jako je jednostavno
Pozdrav, imam pitanje vezano uz ETS 2 , ne multiplayer nego obicini single.
Znaci stavio sam ovaj mod TruckSIM Map 5.0, to je najnovija mapa??
I sada nakon par voznji opce mi nema nikakvih brzih poslova.
Trazim po netu i nasao sam par koji imaju slican problem ali nigdje rjesenja... :(
Pa ako netko moze pomoc, ima ideju ... HVALA !
Je li stigo vama taj novi update 1.11 ??
Je li stigo vama taj novi update 1.11 ??
Meni na steam-u nije bilo update-ova,tko zna dal je uopce pusten za download i kad ce bit..
Vidim kod Štrumfa HR tablicu, pa me zanima kolko je to komplicirano napravit... vidio sam na par mjesta da se nekako prepravljaju, ali, nisam uspio to za sebe napravit....
Inače vratio sam se malo na Single player (bez ikakvih mapa i ostalih stvari, jedino sam stavio da imam HRK kao valutu) i do grla sam u kreditu, lagano se počelo vraćat, al to je onaj zaj*b kad uzmeš najveći kredit, pa uzmeš sebi truck, nadogradiš garažu i onda još zaposliš nekoga a ovaj samo minuse donosi u firmu...
Ja ni ne pokušavam u i u kredit..Polako cu skupi za kamion i sve ce dalje samo doci.. Dobijam glupe kazne za oštećenje vozila, a nekog nisam tako. Pomoc?
Perfektna stvarčica je napravljena, NO COLLISIONS AREA vrijedi samo u dvorištu uzimanja/ostavljanja tereta, popravku kamiona i sl. Server je od ovih akcija sve puniji, redovito je 3000+ ljudova a možda je i škola gotova pa zato hahah..
Nadam se u jednom od sljedečih update-a da će pojačat yebeni zvuk u kabini i smanjit vreče novaca koje se dobijaju po turi, bar to nije neka teška kemija...
Evo ljudi za team speak : ts3.rexagena.com
I odete pod "mapu" ETS2 MP ... sifra od sobe je : ETS2HR
Tamo sam ja i jos cetvorica i stalno rokamo. Trenutno je njih troje , a jos cu ja doc ubrzo. Zekat tebe posebno pozivam 
Nadam se u jednom od sljedečih update-a da će pojačat yebeni zvuk u kabini i smanjit vreče novaca koje se dobijaju po turi, bar to nije neka teška kemija...
Nemoguća misija bez modova, bar su tak rekli
imali kod da igramo MP zajedno :) sada
imali kod da igramo MP zajedno :) sada
U kojem gradu si trenutno i koji nick?