Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.256.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sve koje zanima Battlefield 3 je besplatan na originu uzmite dok nije nestalo !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:32 (Vranja).

0 13 hvala 0
16 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Vranja kaže...

Sve koje zanima Battlefield 3 je besplatan na originu uzmite dok nije nestalo !!

Isuse i boze dosadni ste vec s tim u svakoj temi.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo par zanimljivih slikica sa vecerasnje ture... priprema se erupcija vulkana kod Napolija :D

1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

... si zaboravio sta radi madja ... {#}

Joj da, čuo sam nešto da pričaju al nikad nisam osobno zaigro, trenutno je MP moja opsesija...

Ma o cemu vi pricate? problemi na Madji? Kakvi?

OP: Preporucam da pocnes na Madjarskoj mapi ispocetka, na onoj 'zavitlanoj' ekonomiji, max placa za turu 7000$. Ja tako zapoceo, novi profil i sve, i eto me na Volvu FH16 850 KS. Samo mod-motor sam platio 300.000$, kako je autor moda postavio.I mogu reci da je bas fino, to me jedino i drzi da igram dalje. Nekako me ubije u pojam cim postanem miljuner... Ovako, rintam za sitne pare, izbjegavam policijske zasjede i polako svake 2-3 odradjene ture isplatim po ratu kredita. I pazim da se ne zakucam u nekoga, inace ode zarada. A imas nekaki editor gdje si nakucas XP i para ako bas ne mozes izdrzati na 'prirodan' nacin..

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idioti koji su pravili igru i danas to ne razumiju.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

napravio sam event na MP pa ko hoce 19:20 London hotel - Prag

lukacec

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukacec kaže...

Znači u 19:20h po realnom vremenu (10min prije dnevnika na HRT1) doči u London hotel Prag. I kaki je daljnji sljed događaja, ja neam slušalice/mikrafon?

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel može objašnjenje kako promjenit nick u igri? Dali  se može promjenit samo nick u igri ili moram mjenjat Account Name na samom steam-u, nebi baš experimentiro da nešto ne syebem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Jel može objašnjenje kako promjenit nick u igri? Dali  se može promjenit samo nick u igri ili moram mjenjat Account Name na samom steam-u, nebi baš experimentiro da nešto ne syebem.

Mozes na steam-u promjeniti ime,nemoras radit novi acc..

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Promjenio sam u Zekat (CRO).

Jedna iz Londona...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 17:31 (Zekat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Može se igrati piratska verzija u multiplayeru? Ne isplati mi se davati 100kn za igru koju mislim igrati dan-dva.

Baš mi je bezveze to kaj kamion može jedan kroz drugog prolaziti.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 18:25 (Gremlin144).
Moj PC  
3 11 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kad je vec mislis igrati dan-dva , ne preporucujem ti ni da je upalis a kamoli multiplayer...
Mlada nada
11 godina
neaktivan
Zekat kaže...
lukacec kaže...

Znači u 19:20h po realnom vremenu (10min prije dnevnika na HRT1) doči u London hotel Prag. I kaki je daljnji sljed događaja, ja neam slušalice/mikrafon?

točno tako ali nažalost zbog tehničkih problema moramo stavr ubrzat tako da konvoj krece u 18:45 po nasem hrvatskom vremenu

lukacec
13 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Može se igrati piratska verzija u multiplayeru? Ne isplati mi se davati 100kn za igru koju mislim igrati dan-dva.

Nisam pirat,a i jesam ali ova izjava stoji.Ovo je definitivno najgorje odrađen multiplayer koji sam igrao.Možda se vremenom popravi ali za sada ubija sve ono na što smo navikli u ETS-u.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

POzz ekipa, molio bih malu pomoc.  Znaci skinuo sam s neta ets 2 going east. E sad da li ja moram kupiti key ets 2 + going east ili prvo treba kupiti normalan ets2 key pa tek onda ovaj drugi . Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz svima...evo nakon 3 mjeseca neigranja napokon našao vremena..pošto mi se igra na steamu updatela na verziju 1.10.1.7s ne rade mi stare mape.pa ako bi mi netko mogao dat linkove za download mape TSM i Skandinavije za 1.10.1.7s verziju. I koje još modove preporučate imat uz mape?

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 19:00 (marijoNRG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

POzz ekipa, molio bih malu pomoc.  Znaci skinuo sam s neta ets 2 going east. E sad da li ja moram kupiti key ets 2 + going east ili prvo treba kupiti normalan ets2 key pa tek onda ovaj drugi . Hvala unaprijed

Imas tu za 30 e ets 2 + dlc going east sve u jednom..http://www.eurotrucksimulator2.com/buy.php

15 godina
goransmy kaže...
Gremlin144 kaže...

Nisam pirat,a i jesam ali ova izjava stoji.Ovo je definitivno najgorje odrađen multiplayer koji sam igrao.Možda se vremenom popravi ali za sada ubija sve ono na što smo navikli u ETS-u.

Ja isto znam kupit tu i tam igru ako mi se stvarno sviđa. Na ETS-u su preduge staze pa mi brzo dosadi, previše je monotono. Recimo King Of The Road mi je bila jedina najbolja igra sa kamionima, igrao sam ju po 8 sati dnevno i to par mjeseci.

Trebali bi napraviti više manjih mjesta di ima neki dučan da se nešto kupi. Recimo da stave policiju sastrane koja stoji i mjeri brzinu (mislim da ima toga al nisam siguran), da se može kupiti neki djelovi za kamion koji te upozoravaju na kojoj je daljini policija. Pa da možeš kupiti neku kuću. Onda recimo da kad ideš tankati da ti se nekad zna dogoditi da upoznaš neku curu pa da dobiš neke opcije da se dogovoriš da se nađete.  Al nebi sad to bilo ko pravi real life to bi bilo usputno više  ako me kužite. Dosta bi se dalo toga napraviti.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 19:10 (Gremlin144).
12 godina
Xperiax1 kaže...
mazy651 kaže...

Imas tu za 30 e ets 2 + dlc going east sve u jednom..http://www.eurotrucksimulator2.com/buy.php

- Stvrano, ja nebi dao za to 40e, na g2a imas ETS+Going East 10$

BATTLELOG NEWBIE ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Evo ekipa iz promodsa se druzila s pavelom :D Logicno, nebudu valjda pozvali autore tsm mape
http://blog.scssoft.com/2014/05/visitors.html#comment-form
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukacec kaže...
Zekat kaže...
lukacec kaže...

točno tako ali nažalost zbog tehničkih problema moramo stavr ubrzat tako da konvoj krece u 18:45 po nasem hrvatskom vremenu

Jel bilo šta? 

Ja sam zakasnio jer sam računo 19:20, kad sam se spojio kasnije imao sam teh. problema sa spajanjem, ustvari cijeli jučerašnji dan su neki problemi bili prisutni.

Ne kužim gdje si našao ime hotela Prag, gdje to piše i u koju sobu sam trebao ući da vas nađem EU#1, EU#2 ili USA?

12 godina
Zekat kaže...

Jel bilo šta? 

Ja sam zakasnio jer sam računo 19:20, kad sam se spojio kasnije imao sam teh. problema sa spajanjem, ustvari cijeli jučerašnji dan su neki problemi bili prisutni.

Ne kužim gdje si našao ime hotela Prag, gdje to piše i u koju sobu sam trebao ući da vas nađem EU#1, EU#2 ili USA?

Alpha, treba to imati cesto na umu ...
Prag je cilj (mjesto) a ne ime hotela. Svaki grad ima samo jedan hotel i nema ime ...
EU #1 je trebalo, no nazalost i ja sam zakasnio ... {#}
EU #2 od jucer vise ne postoji, i po meni je tri bilo nepotrebno. Dovoljan je jedan za rezervu, svakako (skoro) svi koriste taj prvi ...

Edit: Current Release 0.1.0.4.2.2 Alpha ... i novo pitanje kod instalacije ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 13:30 (suMaper).
15 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Zekat kaže...

Prag je cilj (mjesto) a ne ime hotela. Svaki grad ima samo jedan hotel i nema ime ...
EU #2 od jucer vise ne postoji, i po meni je tri bilo nepotrebno. Dovoljan je jedan za rezervu, svakako (skoro) svi koriste taj prvi ...

Edit: Current Release 0.1.0.4.2.2 Alpha

Znači trebao sam izabrat/pronač teret iz Londona ili okolice koji treba dostavit u Prag ili okolicu i biti parkiran kod hotela u 18:45h (po realnom vremenu)?

Jel ima kndidata za večerašnji konvoj malo levo desno? 

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
suMaper kaže...
Zekat kaže...

Edit: Current Release 0.1.0.4.2.2 Alpha

Znači trebao sam izabrat/pronač teret iz Londona ili okolice koji treba dostavit u Prag ili okolicu i biti parkiran kod hotela u 18:45h (po realnom vremenu)?

Jel ima kndidata za večerašnji konvoj malo levo desno? 

imam ja nisam dugo igrao jer mi je izbacivalo iz cista mira iz igre tako da veceras ako sve postavim javim ti se. 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel bude veceras kakav event da se i ja pridruzim

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Treba samo izabrat grad i vrijeme, sve poslje 20:30h meni odgovara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja pa nemogu ni igrat navercer stalno mi pise kicked of oni pigsovi neki 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zico1991 kaže...

PIGSOVI {#}{#}

Car!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 16:50 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
zico1991 kaže...

PIGSOVI {#}{#}

ha ha ha {#} to valjda zbog interneta ili? kad je spor 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja ću biti u 20:30h u Londonu ispred hotela sa MAN+prikolica i idem za Nemačku (Sttutgart/Munchen) pa ko voli nek izvoli...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice