- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za posao odspavaj ili skokni u neku svoju garazu (brzo putovanje) ...
----------------------- edit:
Admini bas rade, svaka im cast ... za 5 rl min. cak tri pokusaja (1) pirata (+ostali) a od Nurberga do Calais niti jednog manijaka (a bas sam ih trazio) ... 
fakat rade posao :) igrao sam kada je lika izbacivao i prosao me je negdje :)
dal ima ko kakav profil oko 20-30 lvla rusio sam win a zaboravio spremit
Pozz zasto meni nako 1 ili 2 ture izbaci iz igre nesto pise Ets2 stoped steam tako nesto :) nemgu zapamtiti
Imam ja svoj ako hoces mogu ti ga Upload-ovati , imas gore slike pa vidi , stigao sam do 38 razine , imam dosta kamiona,vozaca,garaza,dobar Biznismen... Javi na PP ako si zainteresovan.
Bolje ti je da nađeš profil ili češ biti budala kao ja i vozit se na 350ks u moru 650ks+
se mogu koristiti modovi kakvi na MP
se mogu koristiti modovi kakvi na MP
ne
Pozz ima li neki savegame za novac,ili nesto za ets2....ubacio madjarsku mapu pa mi se ne da ponovno ispocetka nemam para,kamiona,nista postoji li nesto za novac
Pozz ima li neki savegame za novac,ili nesto za ets2....ubacio madjarsku mapu pa mi se ne da ponovno ispocetka nemam para,kamiona,nista postoji li nesto za novac
O čemu ti? Ma kreneš ispočetka, digneš kredu u banci i vrlo brzo češ vozit ture za 30t€, kroz dan dva u realnom vremenu si na 400ks.
O čemu ti? Ma kreneš ispočetka, digneš kredu u banci i vrlo brzo češ vozit ture za 30t€, kroz dan dva u realnom vremenu si na 400ks.
... si zaboravio sta radi madja ... 
... si zaboravio sta radi madja ... 
Joj da, čuo sam nešto da pričaju al nikad nisam osobno zaigro, trenutno je MP moja opsesija...
Ima li ko kakav mod za unutrasnjost volva ili scanie, da ljepse izgleda osim one uobicajne 2 verzije?
Jel 0.1.0.4.1 Alpha 1.10.1s zadnja verzija MP?
Uskoro izlazi Spin Tires, ako ima onih kojima se doapda igra bilo bi dobro da ovdje dijelimo informacije
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/spin-tires-all-about/209497.aspx
Jel 0.1.0.4.1 Alpha 1.10.1s zadnja verzija MP?
Više se nemožem uopče spojit, na EU#1 mi kaže da možda trebam latest client, a na EU#2 it may be caused by your internet connected issues. You will be automatically reconnected within next 10 second, ali čekam i ništa...vi se spajate normalno?
Edit: skinio neku kao novu verziju iako se oznaka u gornjem ljevom kutu nije promjenila, i radi.
zasto na ovoj stranici gdje se organizuju mitinzi http://ets2c.com/ nije moguce odabrati gradove iz going east, ne znma zasto ih nisu stavili na listu gradova?
zasto na ovoj stranici gdje se organizuju mitinzi http://ets2c.com/ nije moguce odabrati gradove iz going east, ne znma zasto ih nisu stavili na listu gradova?
Going east nije predviđen za MP, nemaju svi DLC
MP je predvidjen i za DLC i bez DLC ...
Taj sajt za konvoje (nije jedini) je napravio jedan ljubitelj konvoja i to je iskljucivo njegov izbor (odluka) ...
Kad vozite u konvoju iza nekog, jel vama lag-a kamion ispred vas? Meni tolko trza kamion ispred mene da je pitanje samo kad ću završit u njegovoj prikolici.
Kad vozite u konvoju iza nekog, jel vama lag-a kamion ispred vas? Meni tolko trza kamion ispred mene da je pitanje samo kad ću završit u njegovoj prikolici.
Normalno da lagga,nemoras mu se zaljepit za prikolicu drzi neki razmak...
MP je predvidjen i za DLC i bez DLC ...
Eto ti ćeš mene učit, idi na njihov forum i vidjet ćeš da MP NIJE(!!) napravljen za Going east, ali s obzirom da ja i ti recimo imamo DLC mi možemo ići tamo ;)
Oni ne odgovaraju za nikakve bugove, ispadanja iz igre i ostalo na going east
Kak su rekli, kad shvate kako blokirati mapu i staviti da svi igrači MORAJU imat iste modove, neće bit DLCa i bit će novih mapa
- Naravno da lagga, svaki igrac ima drukciji ping, to ti je normalno, nije to nikakva greska.
- Ako neznas, sto manji ping to je bolje, a sto veci to je gore i vise ''lagga'', zato je najbolje drzat dosta veliki razmank.
Niti pod razno ... samo info, uzmi ili ostavi ...